Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,10 | 142.745 | 3,954 | 36,30 | 36,50 | 0,00% |
Ove godine im je pojacana konkurencija pa treba vidjeti rezultate zadnjeg kvartala ali u svakom slucaju kupnja na ovim razinama je dobra kupnja odnosno mudrije je bilo prodavati THT po 380 i kupovati TECG ukoliko zelite telekom dionicu u portfelju
ma koji zadnji kvartal. trenutno ni papa ne pomogne. na niti jednoj dionici. pa nisu sve firme najednom pocele lose raditi.
dok je ovakvo stanje najobolje je otici na jednu dugu setnju od par mjeseci i vratiti se nazad.
ne daj boze da objave preuzimanje migrosa sad. takva vijest a nista se ne bi dogodilo.
pjero: ” Ove godine im je pojacana konkurencija pa treba vidjeti rezultate zadnjeg kvartala ali u svakom slucaju kupnja na ovim razinama je dobra kupnja odnosno mudrije je bilo prodavati THT po 380 i kupovati TECG ukoliko zelite telekom dionicu u portfelju ” ma koji zadnji kvartal. trenutno ni papa ne pomogne. na niti jednoj dionici. pa nisu sve firme najednom pocele lose raditi. dok je ovakvo stanje najobolje je otici na jednu dugu setnju od par mjeseci i vratiti se nazad. ne daj boze da objave preuzimanje migrosa sad. takva vijest a nista se ne bi dogodilo.
Majstore ovo gore se odnosilo na TECG-telekom crne gore
THT tek sad postaje iznimno zanimljiv
Obranjena je nekakva donja granica ispod koje ni fondovi ne bi mogli pokupovati paničarske pakete, pa ćemo valjda dalje malo mirnijim vodama…
AKO OVIM NASIM FOND MENAGERIMA NE DODE BRZO IZ GUZICE U GLAVU ODOSMO SVI U P… M…., oni jer ce im ljudi masovno pocet izvlacit novce a mi jer cemo totalno popusit….
Sto nije prema zakonu RH o investicijskim fondovima da ako fond u periodu od 3 uzastopna mj. padne ispod 5 milijuna kuna ide u likvidaciju ili pripajanje nekom drugom fondu?
Kolega Dunlop, bez uvrede, vaš postovi očito zvuče kao priča tipa “znao sam” ili “rekao sam vam” kada su ju mnogi takvom shvatili. Svi mi koji se bojimo za sudbinu te dionice smo u ovom trenutku osjetljivi na takve postove pa morate razumijeti i našu rekaciju. Buraz je spoj ekonomije i psihologije, a u vezi toga mi je pao na pamet jedan od Murphy-evih zakona koji glasi otprilike ovako:
Kratki vodić kroz znanost:
1. Ako je zeleno i miće se onda je biologija
2. Ako smrdi onda je kemija
3. Ako je nerazumljivo onda je fizika
4. Ako nema smisla, ili je ekonomija ili psihologija.
U svakom slučaju svima nam želim potpuno drugačiji slijedeći tjedan.[cool]
jako je bitno da ne dođe do daljnjeg pada dionice do četvrtog mjeseca kad je skupština i na kojoj bi se trebalo odlučiti o dividendi
ali nije mi jasno ko ovo prodaje po ovim cijenama[huh]
trtaroši tko bi drugi
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=87cba670-ada4-407e-9d39-3d9a6dfe893a&open=sec
pitam se šta krdo radi?
zadnja cijena 291,8 do objave rezultata 28.02 još 14 burzovnih dana…svaki dan prosječno ak izgubimo 1% …..taman smo na 253,5 28.02.2008……[bye][bye]