HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 20:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,10
142.745
3,954
36,30
36,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zbilja necete vjerovat ali očekivao sam ovakvu pricu sa građevinarima, brodarima i todoricima pa mi je ova dionica trebala biti dio sigurne luke

Ako ce ovo jos dolje prebacujem THT na sebe i lagano po margin

Istina za volju bio sam svjestan da je u našoj blizini jos jedan telekom sa boljim pokazateljima[cry]

Evo naslagivanja na BID-u:

Top bid
CIJENA KOLIČINA
291,10 1,077
291,02 1,002
291,00 351
290,61 667
290,60 500
290,50 936
290,03 60
290,00 3,008
289,00 200
288,01 20

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Možda ovo ipak i je sigurna luka ali na 290,00[smiley]

evo podrške:
kupnja
290,64 2500
290,63 1000
290,61 604
290,60 500
290,50 936

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Zbilja necete vjerovat ali očekivao sam ovakvu pricu sa građevinarima, brodarima i todoricima pa mi je ova dionica trebala biti dio sigurne luke

Ako ce ovo jos dolje prebacujem THT na sebe i lagano po margin

Istina za volju bio sam svjestan da je u našoj blizini jos jedan telekom sa boljim pokazateljima[cry]

koji to kolega?[shocked]

a ja pricao da je dno 315, lupit cu sam sebi samar, s obzirom da trgujem i na drugim burzama nesekira me ovo, vec me pomalo mami da rasprodam dalje i da uletim ali samo ako jos padne[proud]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Možda ovo ipak i je sigurna luka ali na 290,00[smiley]

zakaj ako u Londonu prva kupnja na 57$ (283 hrk) ?

TECG-telekom crne gore-mislim da je ocekivana dobit 50mil. eura a trenutni MCAP oko 300 mil. eura. Vlasnik je 75% mađarski telekom ciji je vlasnik, naravno, DT. Mislim da imaju i 50ak miliona zadrzane dobiti od proslih godina. Nedavno isplatili i nesto dividente, nadam se da ce ponovit radnju uskoro.

Posjedujem ju pa ovo mozete shvatit i kao reklamu.

Ove godine im je pojacana konkurencija pa treba vidjeti rezultate zadnjeg kvartala ali u svakom slucaju kupnja na ovim razinama je dobra kupnja odnosno mudrije je bilo prodavati THT po 380 i kupovati TECG ukoliko zelite telekom dionicu u portfelju

sve pohvale fond menaderima koji su uspjeli srusiti ht na 290 i to jos sa prometom od 15mil.kn, vi ste mi uzor[thumbsup], samo pripazite sta radite da nebi bilo tko se maca laca lakukaraca[lol]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Volio bih kolega Vaše mišljenje u koje Vi to dionice vjerujete i po kojim su pokazateljma perspektivnije od HT-a? Hvala.

eto, da ne spominjem stalno dionicu moju miljenicu koja mozda i nije bolja od ovih koje cu reci ali sigurno ima dosta mjesta da sve godine puno poveca prihode u odnosu na prethodnu.

evo kolega, ledo npr. trenutno nemoze proizvesti kolko proda a smjesi mu se trziste od 60 mil. ljudi. ti tu nevidis mjesto za povecanje prihoda. iz kuta proizvodjaca nema sladje brige nego kad nemoze proizvesti kolko proda.
ista je situacija naravno i sa zvijezdom.

IGH. firma kojoj u hrv. nema premca to niti nije tajna ali i hrv. trziste je premalo za njih pa to niti ne znaci puno. ali je i jedno od najboljih te vrste u europi. brdo inzinjere, magistara, doktora, reference da se zaseres, ambicije vodstva jako visoke. otvorili podruznicu u rusiji potpisivanjem ugovora sa ruskim gradjevinskim mastodontom i tako “osvojili” trziste na kojemu ce biti posla za milijarde eura.

to su firme koje sam ja proucavao, a sigurno ih ima jos. petrokemija jos nije niti privatizirana i sigurno ima pun mjesta za porast dobiti. pa nece biti valjda da ju privatnik ne bi vodio puno bolje nego kilava drzava…

itd. itd..firmi je i pregrst…samo kakva je trenutna situacija na trzistu nista ne pomogne. ono sta raste, raste na jako malim volumenima, sve ostalo pada. ne znam uzroke. ne zna ih nitko pouzdano. svjetska kriza, certifikati, sve je moguce.

a sad kad sam ja tebi odgovorio, reci ti meni, a gdje ti vidis mjesta za povecanje prihoda ht-a? jer ti si kupio dionicu u trenutku kad je vec ht imao brdo prihoda. sada da bi rasla nesto znacajnije preko te procjene potrebno je jos povecati neto dobit. gdje ti ovako vidis prostor za to?

Ova obrana bi mogla spasiti mnogo drugih dionica

Rast vrijednosti ove dionice biti će isto tako oštar kao i njezin pad. Ne valja previše tugovati u padu niti se suviše veseliti rastu. Loše je za srce.[thumbsup]

Takva je priroda smrtnika, da nam se ništa ne sviđa više od onoga što smo izgubili. Iz čežnje za onim što nam je oduzeto, nepravedniji smo prema onom što nam je ostalo.

New Report

Close