HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 01:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,10
142.745
3,954
36,30
36,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

E sad da ulagači u HT imaju malo mozga, oni bi bili ti koji kupuju dok fondovi rasprodaju

ma dajte molim vas, nije da nama fali mozga nego keša…

ako ćete mi posuditi par desetaka tisuća kuna rado ću vam vratiti nakon godinu dana s kamatom od 10%.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Međutim, i oni koji sada govore kako su to predvidjeli pa su izašli ranije i slično, uglavnom govore gluposti. Od nekoliko stotina forumaša normalno je

ti si vec na znam koji po redu koji ne razumije sta procita jer vjerovatno mislis na mene a ja to sigurno nisam mislio kako si ti to protumacio.
ajd mi nadji post u kojem pise da je netko rekao da predvidja da ce cijena biti na 295 pa da je zato davno izasao.
ja to sigurno nisam rekao. i ja sam iskreno ocekivao da ce biti i preko 400.
ja sam samo rekao da dionica u koju ne vjerujem u jednom duzem razdoblju (preko 2 godine) sigurno ne moze biti u mom portfelju. a ne kako ti (i jos neki koji nikako nemogu razumiti sta je jasno napisano) to tumacis kao da je netko predvidio da ce biti ovakova cijena. ja, i mnogi moji prijatelji koji su puno duze na burzi smo je uzeli iz spekulativnih razloga. nesto kao day trading samo sta je nismo mogli frknuti isti dan jer je zakrcenje bilo ogromno…
ali nicija teorija se jos nije pokazala tocnom jer ht posluje jos uvjek odlicno i nema smanjene prihode nego odlicne.
ali ja eto u njih ne vjerujem dugorocno a vi svi koji ste ostali u toj dionici ili vjerujete ili nemate uopce misljenje pa ste je jednostavno pustili da stoji

Neki dan je neki zabrinuti (pretpostavjam ) dioničar pitao dokle to sve skupa može padati…

Odgovor je – do 0,00 kn po dionci, a anda uzlet…[thumbsup]

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

Potrošač:
“E sad da ulagači u HT imaju malo mozga, oni bi bili ti koji kupuju dok fondovi rasprodaju”

ma dajte molim vas, nije da nama fali mozga nego keša…

ako ćete mi posuditi par desetaka tisuća kuna rado ću vam vratiti nakon godinu dana s kamatom od 10%.

I meni bi dobro doslo [thumbsup]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Čitam ovaj forum od kada sam ušao u IPO Ht-a, nije mi se dalo pisati, ali moram reagirati na neke napise. Nisam ekonomist, a nije kako mi se čini ni većina forumaša. U HT smo svi ušli očekujuči zaradu, netko veću, netko manju, ali mislim da nas većina nije očekivala ovakvu katastrofu. Međutim, i oni koji sada govore kako su to predvidjeli pa su izašli ranije i slično, uglavnom govore gluposti. Od nekoliko stotina forumaša normalno je da će biti različitih tumačenja zašto bi cijena trebala ići gore ili dole. Samo nekoliko je obično potkrijepljeno podacima koji se u ekonomiji smatraju relevantnima. Većina ostalih se bazira na tezama o penzionerima, drhtavim ručicama, zavjeri fondova, spuštanju vanzemljaca i sl. Naravno da u ovom trenutku neki od njih dobili potvrdu za svoje teorije, ali kako onda objašnjavaju pad cijele burze? Kako objašnjavaju činjenicu da je samo 40.000 kupaca sa IPO-a prodalo dionice? Tko su ti penzioneri koji svaki dan prodaju milione kuna dionica? Ja mogu iznijeti tezu da će HT pasti na 250 kuna jer Jadranka Kosor ima 10 miliona kuna koje bi uložila u HT, ali ne bi kupovala po 350 kuna. Ako dionica padne na 250 kuna, da li je to potvrda moje teorije?

Kolega!
Na burzi sam već nekoliko godine, do sada mogu reći da sam dosta mudro odigrao sve utakmice.
Što se tiče HT ovo me je totalno iznenadilo.
Ni u snu nisam mogao zamisliti da će pasti ispod 300kn.
Svi (zidari, automehaničari, konobari, bez uvrede samo karikiram profile ljudi koji su kupovali) , i svi oni koji nikad nisu prije ulagali na burzi su prodali HT prvi dan i stavili u džep 1.000 EUR a mi koji kao nešto znamo o burzi i kao čitali knjige i vjerovali u fundamentalnu analizu i profitabilnost tvrtke smo i dalje čuvali HT jer su fundamenti HT indikativni u pogledu rasta prema 400 i više kiuna, kupovali smo čak na burzi veće količine vjerujući da će dividenta potakunuti fondove na kupnju i približavanje targetu od 400 kn koji su i naši “najbolji analitičari” prognozirali.
I pogledaj sad 290KN,

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Jel tko pratio, tek sam sad dosao kuci…. Tko vuce na prodaju, mali ili veliki?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

pratim malo prodaju danas……gotovo sve kaj prolazi su 63-jke……indikativno ili možda ne???

Samo da ovaj dan završi. Crveni petak.

Pred kraj dana Europa se opet počela zeleniti. Možda će i kod nas doći taj europski duh.

Da mi je netko rekao da ce HT ispod 300 proglasio bih ga ludjakom.

. ali ja eto u njih ne vjerujem dugorocno a vi svi koji ste ostali u toj dionici ili vjerujete ili nemate uopce misljenje pa ste je jednostavno pustili da stoji

Volio bih kolega Vaše mišljenje u koje Vi to dionice vjerujete i po kojim su pokazateljma perspektivnije od HT-a? Hvala.

Drp:

Čitam ovaj forum od kada sam ušao u IPO Ht-a, nije mi se dalo pisati, ali moram reagirati na neke napise. Nisam ekonomist, a nije kako mi se čini ni većina forumaša. U HT smo svi ušli očekujuči zaradu, netko veću, netko manju, ali mislim da nas većina nije očekivala ovakvu katastrofu. Međutim, i oni koji sada govore kako su to predvidjeli pa su izašli ranije i slično, uglavnom govore gluposti. Od nekoliko stotina forumaša normalno je da će biti različitih tumačenja zašto bi cijena trebala ići gore ili dole. Samo nekoliko je obično potkrijepljeno podacima koji se u ekonomiji smatraju relevantnima. Većina ostalih se bazira na tezama o penzionerima, drhtavim ručicama, zavjeri fondova, spuštanju vanzemljaca i sl. Naravno da u ovom trenutku neki od njih dobili potvrdu za svoje teorije, ali kako onda objašnjavaju pad cijele burze? Kako objašnjavaju činjenicu da je samo 40.000 kupaca sa IPO-a prodalo dionice? Tko su ti penzioneri koji svaki dan prodaju milione kuna dionica? Ja mogu iznijeti tezu da će HT pasti na 250 kuna jer Jadranka Kosor ima 10 miliona kuna koje bi uložila u HT, ali ne bi kupovala po 350 kuna. Ako dionica padne na 250 kuna, da li je to potvrda moje teorije?

Kolega!
Na burzi sam već nekoliko godine, do sada mogu reći da sam dosta mudro odigrao sve utakmice.
Što se tiče HT ovo me je totalno iznenadilo.
Ni u snu nisam mogao zamisliti da će pasti ispod 300kn.
Svi (zidari, automehaničari, konobari, bez uvrede samo karikiram profile ljudi koji su kupovali) , i svi oni koji nikad nisu prije ulagali na burzi su prodali HT prvi dan i stavili u džep 1.000 EUR a mi koji kao nešto znamo o burzi i kao čitali knjige i vjerovali u fundamentalnu analizu i profitabilnost tvrtke smo i dalje čuvali HT jer su fundamenti HT indikativni u pogledu rasta prema 400 i više kiuna, kupovali smo čak na burzi veće količine vjerujući da će dividenta potakunuti fondove na kupnju i približavanje targetu od 400 kn koji su i naši “najbolji analitičari” prognozirali.
I pogledaj sad 290KN,

Svaka čast i jednom i drugom na komentaru!

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

New Report

Close