Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 82.517 | 2,144 | 38,50 | 38,80 | 0,00% |
ovo je kao prometna nesreća – užasno je za gledati a opet ne možeš skrenuti oči s nje!!!!
HT ce biti dionica koju svi imaju pa je nitko vise nece htjeti. Ne raste, pa nema ni zarade, pa ce se je svatko htjeti rijesiti i ide domino efekt. Srednji ulaz mi je 315,5, sto znaci da sam vec 6% u minusu. Ako ce dividenda biti 20 kn, onda sam na nuli, u suprotnom pusim. Ako padne na cijenu IPO-a, onda moram cekati i dvije dividende da budem na nuli. HT ce imati sve manje zarade zbog konkurencije i to mi veli da sam morao slusati zenu i odmah prodati [cry]
Ovakva cijena pridonosi bržoj prodaji dionica, dionice bi trebale prijeći u čvrste ruke [thumbsup]
još malo pa smo na cijeni IPO
U Londonu zadnja transakcija 293 kune[bye][bye]
još malo pa smo na cijeni IPO[[undecid]
U Londonu zadnja transakcija 293 kune[bye][bye]
Lažem 298, dolar je ojačao prema kuni.
HT ce biti dionica koju svi imaju pa je nitko vise nece htjeti. Ne raste, pa nema ni zarade, pa ce se je svatko htjeti rijesiti i ide domino efekt. Srednji ulaz mi je 315,5, sto znaci da sam vec 6% u minusu. Ako ce dividenda biti 20 kn, onda sam na nuli, u suprotnom pusim. Ako padne na cijenu IPO-a, onda moram cekati i dvije dividende da budem na nuli. HT ce imati sve manje zarade zbog konkurencije i to mi veli da sam morao slusati zenu i odmah prodati [cry]
Krivulja ima dno, i preokrenut ce se kad pocme neko agresivno kupovati… To je kao kad bi svi imali aute npr. Opele koje su jeftino dobili po 70k a cijena mu je 100k cca.. Ne bi ga vise kupovali ak bi neko nudio i za 60… al kad dodje na rasprodaju po 35-40k auto svi ce ga kupit… ili barem neki veletrgovac autima… pokupit cijelu zalihu… Mozda je cak i dobra usporedba s autima ako smatrate da tht gubi na vrijednosti kao firma…Treba bit strpljiv… A kad ce gore? To nitko od mudraca na ovom forumu ne zna… I da… trbali smo prodat… ali to znamo tek sada… Pa nitko nije Nostradamu… Pa ni vasa zena… Sto je to ona znala tada… Da je cijena otisla na 450 (tada to nitko nije mogao znati) onda bi rekli. Joooj nisam trebo slusat zenu…
Evo i Mudri prodaje svoje 1063 dionice [cool] [lol] [lol]
uza sve ove price…….
Ja MISLIM (a znamo sto znači misliti) da ce biti ovako
Uz ovaj pad ko se ne bi uspanicio i prodavao……..
i tako pada do 265 i onda totalna panika ,svi mali prodaju,vraćaju kredite bankama , i padne jos malo niže na recimo 250 totalna frka 90 % ljudi izlazi….psuje vladu i ekonomske stručnjake… je..š burzu…
I tu na 250-260 fondovi se ukrcavaju do besvijesti……..i slijedi rast. i fond menageri za 6 mj imaju ogroman prinos……a mali nemaju nis…..
ali kad cemo na 250 ne znam a kad cemo gore jos manje……
Vraćamo se na 300 jer bi “d vijest” večeras zazvučala PRESTRAŠNO… ipak ima tu i pametnih fond-menedžera
poštovani,
Da i ja kažem koju mnogi ovdje spominu HT- loš HT- dobar međutim ono što ja vidim je da ovo uopće nema veze sa HT-om jer se cijela jeb** burza crveni!
Što mi netko želi reć da su sve firme u HR loše ili .. ?