HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 18:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,10
142.745
3,954
36,30
36,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ha, ha, nece nam reci cijenu. Cini mi se da zele otjerat ove iskusnije, da ne bi po 10 paketa upisivali…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Javna ponuda dionica HT-a tako će početi 17. rujna, a dan zaključenja
postupka javne ponude je 5. listopada.

Prema odluci, najkasnije do početka javne ponude Vlada će utvrditi
raspon ponudbene cijene po dionici.

Rekao sam da nešto ne štima s onom prethodnom informacijom.

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

Najkasnije 13.09. znat će se raspon cijena na IPO-u.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Polančec je na sjednici vlade izrekao raspon…zamislite…od 180 – 300…[smiley2][smiley2]

Točan raspon će donijeti 13.09., a konačnu cijenu i akokaciju, pri zaključenju knjige 5.10….na prvi dan trgovanja…ako sam ga dobro razumio..[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Odluka o okvirnoj cijeni IPO-a HT-a donijet će se 13. rujna 2007. nakon završetka razgovora s financijskim savjetnicima i analitičarima, a ne pada mi ni na kraj pameti da iznosim svoje procjene o tome u kojem rasponu će se kretati cijena dionica”, izjavio je za Business.hr potpredsjednik Vlade Damir Polančec.

Upisi za T-HT od 17. do 27. rujna, nagradna dionica kao i u IPO-u Ine
Hanfa i SDA olakšavaju postupak registracije investitora uoči IPO-a T-HT-a
HT bilježi pad dobiti dok T-Mobile ostvaruje rast od 8,1 posto

Do sada su Vlada i HT imali nekoliko prezentacija pred financijskim analitičarima s podacima o poslovanju HT-a kako bi dali procjenu o rasponu u kojem će se kretati cijena dionica.

Prethodno su svoju ocjenu već dali financijski savjetnici, nakon toga su se odvijale prezentacije za analitičare te će većina analitičara do 5. ili 6. rujna dati svoje službene procijene i time završava drugi korak u postupku određivanja raspona cijene, objašnjava Polančec.

“U trećem koraku Vlada donosi konačnu odluku o rasponu cijene i ta odluka će se donijeti najkasnije 13. rujna jer mora biti obznanjena u javnom pozivu Vlade, kada službeno kreće i road show”, kazao je Polančec, najavljujući da će okupiti sve najznačajnije investitore u Hrvatskoj, ali i svijetu, kako bi im prezentirali HT.

Paralelno s road showom građani će iskazati interes za upisom dionica, a kad to završi, intenziviraju se ponude institucionalnih ulagača i nakon što se utvrdi interes ulagača formirat će se konačna cijena HT-a.
Polančec je istakao da ima osobno mišljenje o tome u kom rasponu bi cijena trebala biti no nije htio javno davati svoju procjenu o tome koliko bi raspon, odnosno cijena dionice HT-a mogla iznositi. Ističe da “ni u ludilu” ne bi htio iznositi takav podatak i da bi

Da li će ova Vladina netransparentnost vratiti Crobex u crveno?

No respect

Molim da, ako netko ima saznanja odgovori na slijedeća pitanja:
1. Da li će se isplaćivati dividenda za dionice u vlasništvu države prije IPO-a?
2. Da li je riješeno vlasništvo kablova i kakav je najizgledniji ishod?
3. Kakav utjecaj sve to može imati na cjenu dionice i kada?
Ako sam nešto krivo naveo molim da me ispravite?

Bila cijena 200 ili 310 kn narod će pisati!! Koga briga za za BV ili ostale koeficjente, malo uopće išta i zna o tome ali će pisati jer se na INI dobro zaradilo samo što neće ići kako su oni mislili !! Biti će ovdje puno zajeba!!

Nece biti zajeba jer ako dadu vecinu malim investitorima za glasove onda nitko od velikih se nece usuditi stopati da ga ne pojede drugi veliki, osim ako se fondovi ne dogovore da se nece dirati sto je posao za samodola.

Samo razmisljam.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nece biti zajeba jer ako dadu vecinu malim investitorima za glasove onda nitko od velikih se nece usuditi stopati da ga ne pojede drugi veliki, osim ako se fondovi ne dogovore da se nece dirati sto je posao za samodola. Samo razmisljam.

Pa ne može samodol nikoga natjerati da kupuje…
Meni se činilo da bi jedna od opcija mogla bit da se fondovi dogovore da ne kupuju prvih mjesec dana osim simbolične količine..

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Pa ne može samodol nikoga natjerati da kupuje…
Meni se činilo da bi jedna od opcija mogla bit da se fondovi dogovore da ne kupuju prvih mjesec dana osim simbolične svote…

Bas Sanaderu treba 100.000 bijesnih malih dionicara HT-a… Mislim da se pred izbore nista nece ostavit slucaju.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

fin_čovjek: ” … Pa ne može samodol nikoga natjerati da kupuje… Meni se činilo da bi jedna od opcija mogla bit da se fondovi dogovore da ne kupuju prvih mjesec dana osim simbolične svote… ” Bas Sanaderu treba 100.000 bijesnih malih dionicara HT-a… Mislim da se pred izbore nista nece ostavit slucaju.

Da to i ja mislim i pokušavam dokučit kako bi sanader doskočio toj situaciji…

Ili im je možda bolje da kupuju da ne bi ljubo došao naplatit porez…

možda je to ipak dosta dobar razlog da kupuju…samo razmišljam naglas…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

New Report

Close