Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 82.517 | 2,144 | 38,60 | 38,80 | 0,00% |
Ivan1902: ” CINI MI SE DA CE BRANITI CIJENU OD 295 KN ” Pa ovu dionicu nema smisla braniti, pa tu paničara ima više nego rusa.
Kako bi Kazo reko:
Budimo realni, pa nisu panicari napravili promet od 12 i kusur milja kuna.
Pa uz ovu cijenu je dobit nekih 10-ak%, kad se pribroji dividenda i bonus dionice. Jao panike [yawn]
zanima me, oni koji su uzimali kredit od banke za kupit HT, na koliko su oni morali izać da budu barem u 0 s kamatama.
Objava rezultata za cijelu 2007. godinu
28. veljače 2008.
Glavna skupština Društva
21. travnja 2008.
Objava rezultata za prvi kvartal 2008.
8. svibnja 2008.
Objava rezultata za prvih šest mjeseci 2008.
7. kolovoza 2008.
Objava rezultata za prvih devet mjeseci 2008.
6. studenog 2008.
Mislim da je 28.02. ključan datum, samo ko zna što još treba istrpiti do tada.
trotter:
”
Kad stavimo žabu u hladnu vodu ona neće iskočiti iz lonca… Ali kad i kad zagrijavamo lonac voda na kraju zavrije i žaba se na kraju skuha. Ma skuhat cu se ko žaba s ovim T-HT om… Jedino sto ja za razliku od žabe znam što mi se događa… Cijelo vrijeme ne izlazim van jer mislim… Kaj ak sad na dnu izadjem ko zadnji papak… To mislim vec od 360… I samo gledam kako tonem… Na kraju ču se skuhat kao žaba. jao jao…
”
Proci ce, doci cemo i mi na zelenu granu pred glavnu skupstinu, brzo ce to doc…
Ma nista prijatelju… Bilo je do sad milijun razloga za rast…Te, izvjesce ovo, te izvjesce ono, te u 12 nj, te u 1 mj ce ic, pa u 2 itd… nista, pa skupstina, pa dividenda… nista… kad je ovakvo stanje na trzistu, da imaju i duplo vecu dobit cijena ne ide gore… strpljenja treba… ali vezati to za neki konkretni dogadjaj… vise nista u to ne vjerujem… Cinjenica je da nitko ali nitko na ovom forumu i na nijednom drugom NE ZNA kad ce cijena ici gore. TO NEZNA NITKO!!! Kolektivno razmisljanje je cak i mene dovelo tu di jesam… A krco sam se na IPO-u… Imam jeftino kupljeno po 265… Ali zbog kolektivne svijesti foruma sam kupovo cak i po 390… Srednji ulaz negdje 320… To ce otic gore… je… samo cekat cemo… cekat… kuhat se ko žabe… a cijena ce samo najdamput gor… ALI NITKO NE ZNA KAD… NITKO…
koliko je ono vremena proslo od ipo-a? pa jel ste vi svi stvarno ocekivali 200% u par mjeseci?? neznam kaj bi vi htjeli ali jos uvijek niste u gubitku pa prema tome, samo polako…. ko nije spreman cekati 2,3 pa i 5 godina neka ide s burze
Ali zbog kolektivne svijesti foruma sam kupovo cak i po 390…
e bas ti hvala…mozda si kupio bas od mene [lol]
ja sam bio preeeesretan da ga se rijesim po toj cijeni pa makar poslje narastao na 500.
jednostavno kad u nesto ne vjerujem dugorocno, ne vjerujem i ne osjecam se lagodno da imam tako nesto u portfelju..
ali u ovom trenutku nebih prodavao taman makar propao…
koliko je ono vremena proslo od ipo-a? pa jel ste vi svi stvarno ocekivali 200% u par mjeseci?? neznam kaj bi vi htjeli ali jos uvijek niste u gubitku pa prema tome, samo polako…. ko nije spreman cekati 2,3 pa i 5 godina neka ide s burze
Kad bi svi tak razmisljali ne bi bilo burze ni likvidnosti… Meni je recimo zao zbog T-HT-a i to zato jer sam bio pohlepani a jos vise zato jer sam cekao. Trebal sam prodat odmah i bok… Ali nije bad… sad sam osudjen na cekanje… kolko treba cekat cu…
Pa uz ovu cijenu je dobit nekih 10-ak%, kad se pribroji dividenda i bonus dionice. Jao panike [yawn]
Treba biti pozitivan. U kojoj banci možeš dobiti 10% za par mjeseci? Plus dividenda [thumbsup]
Da se samo podsjetimo na to kako je to izgledalo prije nesto vise od tri mjeseca……………
Citat….” Potražnja stranih institucionalnih ulagača bile je u visini 20 milijardi i 240 milijuna kuna, što je bilo 20,7 puta više od raspoloživog paketa
Domaći institucionalni ulagači dali su zahtjev za dionicama T-HT-a u vrijednosti od četiri milijarde i 764 milijuna kuna, što je devet puta više od ponuđenog paketa. Sveukupna potražnja ulagača veća je za 37,477 milijardi kuna………….itd,,itd…..kraj citata.
Takodjer ne zaboravimo da su sve te ponude predane znajuci da max cijena moze biti 320 kn…..
Zakljucak nema potrebe donositi…..
Pozdrav
Božemeoslobodi nije me bilo sat-dva (bio na gablecu) kad se vratim vidim ovo! why, o why!
BTW ovo nije ništa! nikakva psiho granica (još uvijek smo u plusu) kad se to bude približavalo 265 i kad ljudi skuže da mogu popušiti (grdno) vidjet će te onda pošto nam jadna mati gaće krojila!!!!
Da se samo podsjetimo na to kako je to izgledalo prije nesto vise od tri mjeseca……………
Citat….” Potražnja stranih institucionalnih ulagača bile je u visini 20 milijardi i 240 milijuna kuna, što je bilo 20,7 puta više od raspoloživog paketa
Domaći institucionalni ulagači dali su zahtjev za dionicama T-HT-a u vrijednosti od četiri milijarde i 764 milijuna kuna, što je devet puta više od ponuđenog paketa. Sveukupna potražnja ulagača veća je za 37,477 milijardi kuna………….itd,,itd…..kraj citata.
Takodjer ne zaboravimo da su sve te ponude predane znajuci da max cijena moze biti 320 kn…..
Zakljucak nema potrebe donositi…..
Pozdrav
JEDINI ZAKLJUCAK JE DA SAD SVI OVAKVI ARGUMENTI PADAJU U VODU!!! SVAKI ARGUMENT I LOGIKA!