HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 05:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Naši mirovinci su uletili prvi dan čim su mogli a sad ih nema nigdje. Austrijanci i Nijemci nam kroje sudbinu i zarađuju.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Naši mirovinci su uletili prvi dan čim su mogli a sad ih nema nigdje. Austrijanci i Nijemci nam kroje sudbinu i zarađuju.

FUCK-R-A. Je*e se njima. Oni će se pobrinuti za sebe. Vidiš da onaj iz AZ kaže da očekuje lošu godinu. Još sad da i upravitelji i OIF-ova kažu da će u slijedećih 10 mjeseci biti još pad od 10%.

Naši će se uključiti kad stranci dignu na 350. Onda će kupovati od istih tih austrijanaca.

U panici puše paničari, prema tome – budite pametni, ljudi!

ma ista prica je bila i na 370 i na 360, ma svugdje.
dok sam ja drugi dan prodao po 366 svi su me popljuvali na forumu.

No dobro, mozda opet kupim.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

nemoj.

BTW, mislim da nije korektno stavljati potpis:

tenkista:
20. 11. o.g.
Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju

Kad stavimo žabu u hladnu vodu ona neće iskočiti iz lonca… Ali kad i kad zagrijavamo lonac voda na kraju zavrije i žaba se na kraju skuha. Ma skuhat cu se ko žaba s ovim T-HT om… Jedino sto ja za razliku od žabe znam što mi se događa… Cijelo vrijeme ne izlazim van jer mislim… Kaj ak sad na dnu izadjem ko zadnji papak… To mislim vec od 360… I samo gledam kako tonem… Na kraju ču se skuhat kao žaba. jao jao…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Conan O’B: ” Certifikat otišao u knock out na 300kn. Idu austrijanci van. ” Samo neka idu i neka se ne vraćaju nikada više!

Oni su tu, i ostat će tu, i dobro će zarađivati i dalje jer imaju na kome…..

nemoj. BTW, mislim da nije korektno stavljati potpis: tenkista: 20. 11. o.g. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju

Tko je tada prodao, dobro je napravio! [shocked]

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Kad stavimo žabu u hladnu vodu ona neće iskočiti iz lonca… Ali kad i kad zagrijavamo lonac voda na kraju zavrije i žaba se na kraju skuha. Ma skuhat cu se ko žaba s ovim T-HT om… Jedino sto ja za razliku od žabe znam što mi se događa… Cijelo vrijeme ne izlazim van jer mislim… Kaj ak sad na dnu izadjem ko zadnji papak… To mislim vec od 360… I samo gledam kako tonem… Na kraju ču se skuhat kao žaba. jao jao…

Proci ce, doci cemo i mi na zelenu granu pred glavnu skupstinu, brzo ce to doc…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

asdfgh123:

nemoj. BTW, mislim da nije korektno stavljati potpis: tenkista: 20. 11. o.g. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju

Je, da, super je bit general nakon bitke… Nitko nije mogo znat kaj ce se desit. Čast iznimkama koji su ovo pretpostavljali ali ni oni nisu mogli znat kaj ce se desit…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

CINI MI SE DA CE BRANITI CIJENU OD 295 KN

Pa ovu dionicu nema smisla braniti, pa tu paničara ima više nego rusa.

Lejzer:

asdfgh123:

Je, da, super je bit general nakon bitke… Nitko nije mogo znat kaj ce se desit. Čast iznimkama koji su ovo pretpostavljali ali ni oni nisu mogli znat kaj ce se desit…

da super je biti general nakon bitke osim u hrvatskoj

sreca je samo popratni faktor znanja

New Report

Close