HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 04:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

evo članak samo potvrđuje ono što sam ranije pisao, niti 10% građana nije prodalo svoje dionice HT-a, ovo je čista dogovorna igra velikih da prikupe što je moguće više dionica od drhtavih ručica [lol] prije uzleta [tongue]

samo pricekati vrijeme da prodje lock up za dt pa onda vrijeme dividende pa da vidimo kako ce nas onda mirovinski fondovi zajebavati[thumbsup]

Heh, kad ističe lock up za DT?

Ovo je stvarno veselje na HT-u. Šteta što se na forumu više ne javljaju neki iskusni koji su bili glasni na početku, da vidimo što imaju sad reći kad je situacija malo drukčija nego što su prognozirali na sav glas.

Evo gledam na hrportfoliu, jeso tamo izlistani svi fondovi u hrvatskoj ili samo neki po nekim kriterijima?
Ako su svi, onda su SVI dionički i mješoviti u minusu u 2008.
Raspon minusa od 4.01 % do 28.61 %….
Netko se malo zaigrao pa im izmaklo kontroli?
Dobro je onaj lik kojem ne znam ime na nekom drugom forumu pisao. Fond manageri su bili u prethodnim godinama manje uspješni od najvećeg laika koji je nasumce birao dionice i drzao ih godinu dana, sve je raslo pa nije bio problem zaraditi, a sad će se vidjeti tko od fond managera vrijedi. Možda je napokon vrijeme da propadnu neki fondovi, pa možda prestanu ove igre sa rusenjem cijena koje izmaknu kontroli….

Mene bi zanimao podatak od hanfe (mada sumnjam da bi se isti mogao dobiti) koliko je pravnih osoba prodavalo pakete po 63 dionice…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Bilo bi šteta da propadnu jer bi ovce izgubile pare ali bi bilo dobro kao da su na samrti! Krepavaju i koprcaju se a nemogu riknuti! hehehehehehehehehehehe[thumbsup]

Novi list ističe da iako je dionice T-HT-a prodalo samo desetak posto građana koji su ih kupili u inicijalnoj javnoj ponudi, brojka od 40 tisuća je gotovo jednaka broju građana Hrvatske koji su sudjelovali u inicijalnoj javnoj ponudi dionica Ine.

Evo zašto nam ovo fondovi rade i zašto se nije ponašala kao INA koju sam prije IPOA HT-a dobrano izanalizirao, no dobro svejedno ne prodajem makar bila i 100 kuna.

Surround all arround when it hits the ground

Kak bi bilo ljepo da se pojavi neki domaći Abramović da počisti našim vrlim fondićima ova pretakanja iz šupljeg u prazno ovako nisko, nitko sretniji od mene, pa makar mi propala lova i u OIF-u i u OMF-u.

Surround all arround when it hits the ground

Promišljam, obzirom da je poznat knock out za HT-R-A na 300,00 kn da smo ipak pri dnu. Kad bih imao keša, sutra bih stavio nalog na kupnju. Ne drukam, samo glasno razmišljam da ispod 300,00 nećemo, unatoć svim negativnim trendovima kojima smo svjedoci. Kupci HT-a na IPO-u jedini su još u plusu. Svi ostali IPO-i su u banani.

imam prospekt pa da ne trazim imamo neke dileme
jel u prospektu navedeno da se obvezao isplacuje dividenda od 50-100% dobiti iz prethodne godine ili je samo preferirana moguca vec kako glavna skupstina odredi bez obaveze da mora biti u navedenim okvirima?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Kak bi bilo ljepo da se pojavi neki domaći Abramović da počisti našim vrlim fondićima ova pretakanja iz šupljeg u prazno ovako nisko, nitko sretniji od mene, pa makar mi propala lova i u OIF-u i u OMF-u.

A možda neće Abramović kupovati, ali ima tamo neki Rene. Što mislite zašto se štopaju neke vrlo važne informacije.

Koliko duboko HT još može tonuti, je li moguće da dosegne vrijednost iz inicijalne javne ponude od 265 kn ili čak i niže? Teoretski naravno da je sve moguće ali ako se na tržištu ne pojave neki nepredviđeni utjecaji je li to jedan od scenarija koji možemo vidjeti. Osobno se nadam da nije ali me zanima i mišljenje drugih.

New Report

Close