Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
Mislim da ne, poslije dividende ako cjena padne bar cemo moci dokupiti po niskim cijenama[thumbsup]
primus:
”
Mislite li da bi mogli vidjeti HT ispod 300 kn?
”
vrlo brzo …… nažalost a bojim se da je oporavak spor[sad]
Jel tko zna nesto sto ja neznam, sto se dogada? SVE JE CRVENO!!!
Mislim da ne, poslije dividende ako cjena padne bar cemo moci dokupiti po niskim cijenama[thumbsup]
Ma dokupljivat ćete kolega da ne velim s čim!!!! Kome ćete prodat foru da ste u kešu i da ste sve ovo očekivali?
Recimo meni ostaje saqmo da kupim HRVATSKU kravatu i da se na nju objesim[angry] [angry] [angry]
evo gospodo imam rješenje za ht.pošto sam uvjeren da ht pada samo zato kaj sam ga ja kupio i da ce ukoliko ga prodam odmah krenut vrtoglavo rasti predlažem da ga prodam pa da mi se solidarno na forumu skupi nekakva naknada.i svi sretni i zadovoljni.[thumbsup][smiley][sad]
Ivan1902: ” Mislim da ne, poslije dividende ako cjena padne bar cemo moci dokupiti po niskim cijenama[thumbsup] ” Ma dokupljivat ćete kolega da ne velim s čim!!!! Kome ćete prodat foru da ste u kešu i da ste sve ovo očekivali? Recimo meni ostaje saqmo da kupim HRVATSKU kravatu i da se na nju objesim[angry] [angry] [angry]
ak kupimo više ( ima nas dosta takvih ) možda dobimo popust il odgodu plaćanja?[wink]
Obzirom da će sadašnji i bivši uposlebici dobiti još mnogo dionica po povlaštenim uvjetima to se sad tržište priprema za njih,te bi cijena dionice mogla bez problema na 260,00 kn a da se njima to isplati.
traktor: ” primus: ” Mislite li da bi mogli vidjeti HT ispod 300 kn? ” vrlo brzo …… nažalost a bojim se da je oporavak spor[sad] ” Jel tko zna nesto sto ja neznam, sto se dogada? SVE JE CRVENO!!!
balon koji je dugo lebdio ……. lagano se prizemljuje a i mi svi skupa s njimn[angry]
Ivan1902:
”
”
Ma dokupljivat ćete kolega da ne velim s čim!!!! Kome ćete prodat foru da ste u kešu i da ste sve ovo očekivali?
Recimo meni ostaje saqmo da kupim HRVATSKU kravatu i da se na nju objesim[angry] [angry] [angry]
Pa mislio sam na kes od dividende, a u ovom tenutku kolega, mislim da vas vise kosta kravata nego jedna dionica HT-a!!! [thumbsup]
Obzirom da će sadašnji i bivši uposlebici dobiti još mnogo dionica po povlaštenim uvjetima to se sad tržište priprema za njih,te bi cijena dionice mogla bez problema na 260,00 kn a da se njima to isplati.
nema šanse kolega, ja ću dobiti dionice po povlaštenim uvjetima no vjerujte mi kada prođe lock out period bit će to kap u moru.
Samo 40 tisuća (sretnika) građana prodalo dionice HT-a
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=91e1300b-9e64-42e8-a6f9-0aed76ad8561
Citat:
“Zanimljivo, znači ipak ne pije vodu priča da mali ulagaći konstantno rasprodaju pakete… “
Samo 40 tisuća (sretnika) građana prodalo dionice HT-a
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=91e1300b-9e64-42e8-a6f9-0aed76ad8561
Citat:
“Zanimljivo, znači ipak ne pije vodu priča da mali ulagaći konstantno rasprodaju pakete… ”
ma jasno, fondovi drže cijenu nisko i samo se krcaju.