HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 06:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

mislim da je 315 dno, malo ode dole al to ubrzo poprave, znaci tko misli prodat zna da nize nece pa tako neka saceka odluku o dividendi, mislim da bi mogla cijena onda potegnuti do 385-390 sigurno, a to je za samo dva mjeseca ipak su novci u igri[wink]

nema kolega ovdje ništa sigurno, sigurno je samo ono što je osigurano kod……..(neću reklamirati)

dan je pametniji od noći

Mislim da nije o tome rijec, prije ce bit da nema bas zainteresiranih cak ni na ovim razinama. [huh]

Hočete reć da dionica ne vrijedi; da da mali su prihodi, dividenda će biti samo 10%[shocked], a i konkurencija nam pada OPTE [lol] , stvarno neznam šta bi nam moglo pomoći [tongue]

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

Jeste li vidjeli kako je nestao onaj veliki od 313,85?

da 6k nestade u trenu, ala je plasio punih 10 sekundi[lol]

ne mari za male stvari i ostat ce male

A sto mislite hoce li biti dividende i kolika ce uopce biti? Prosle je godine bila oko 30kn, koliko se sjecam, i to zajedno skupa za 2004,2005,2006 godinu, ispravite me ako grijesim…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ponavljam pitanje 🙂 Jel zna netko gdje se može vidjeti broj dioničara HT-a?

Na slijedećoj adresi možeš vidjeti 10 najvećih dioničara po pojedinom DD-u.
http://www.crosec.hr/jik/default.asp

Ukupan broj bi bilo interesantno znati, sigurna ga imaju u SDA, a mislim da nisu u obvezi tako nešto
javno obznaniti.[embarass]

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

Koliko znam nigdje, osim prvih 10 po kolicini u SDA, a i to je varijabla koja se neprestano mjenja s obzirom kupnja-prodaja na ZSE… Tko bi to mogao objavljivat?!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

u SDA – zamisli koliko još malih paketa po 63 a svi imenom i prezimenom….., moraš imat jako dobar razlog ( čitaj nalog ) e da bi ti to dali na uvid

Beware: ” Mislim da nije o tome rijec, prije ce bit da nema bas zainteresiranih cak ni na ovim razinama. [huh] ” Hočete reć da dionica ne vrijedi;

Ma za smece kako je vec neko tu rekao [lol]

da da mali su prihodi, dividenda će biti samo 10%[shocked], a i konkurencija nam pada OPTE [lol] , stvarno neznam šta bi nam moglo pomoći [tongue]

da mali prihodi, dividenda nikakva [angry] …. spasavaj se ko moze, prodat sve i uci u npr. konkurenta OPTE, on ce prije gore. [rolleyes][tongue]

13:03:32 05-Feb-2008 64.10 37,500 2,403,750.00 Ordinary Trade

nisu svi blesavi u londonu valjda

ajme ovog HT-a..nikako put gore, samo put dole…čemu ovakvo loše stanje?

New Report

Close