HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 23:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne vjerujem da će pasti ispod 310 kuna, ako ne bude većih potresa na burzi, niti očekujem ozbiljniji rast do kraja veljače. Nekako se privremeno “zacementirala” oko 315.

To je dio moga posta od 29. siječnja. Dajte i drugi svoja predviđanja kretanja cijene (ali viša od mojih) pa se možda trend i okrene (dionica pokrene). Ovako ispada kao da me netko sluša i drži cijenu oko 315. Rado bi volio pogriješiti (naravno da cijena znatno poraste a ne padne).

Ne vjerujem da će pasti ispod 310 kuna, ako ne bude većih potresa na burzi, niti očekujem ozbiljniji rast do kraja veljače. Nekako se privremeno “zacementirala” oko 315. To je dio moga posta od 29. siječnja. Dajte i drugi svoja predviđanja kretanja cijene (ali viša od mojih) pa se možda trend i okrene (dionica pokrene). Ovako ispada kao da me netko sluša i drži cijenu oko 315. Rado bi volio pogriješiti (naravno da cijena znatno poraste a ne padne).

Tesko je tu bilo sto drugo prognozirat, dok je ponuda ovakva (velika) i potraznja (bitno manja od ponude) cijena nece up.

Ne vjerujem da će pasti ispod 310 kuna, ako ne bude većih potresa na burzi, niti očekujem ozbiljniji rast do kraja veljače. Nekako se privremeno “zacementirala” oko 315.

To je dio moga posta od 29. siječnja. Dajte i drugi svoja predviđanja kretanja cijene (ali viša od mojih) pa se možda trend i okrene (dionica pokrene). Ovako ispada kao da me netko sluša i drži cijenu oko 315. Rado bi volio pogriješiti (naravno da cijena znatno poraste a ne padne).

Vrijedi probat umjesto 315 recimo 350, nema prozivanja zgog moguće greške u prognozi[thumbsup]

Surround all arround when it hits the ground

HT pada jer i cijela burza pada a ne zato sto je pritisak na prodaji.

” Poštovani kolege, s obzirom na članak: http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=860a87fe-cefe-4b6f-b769-b8c19d340eb5&open=sec radnicima će povečat prihode [smiley] što automatski znači manje dioničarima u obliku dividende. [cry]. Dok nekom ne smrkne drugom ne svane [bye]

naravno da radnicima nece povecat place jer je sindikat slabo organiziran a poslusnici slijepo sljede nadređene u njihovim ciljevima…
mislim da HT group ne želi a bogami i neće povecavati materjalne troškove za radnike.
Ukoliko ne znate uz cca 7000 ljudi kojima je poslodavac T-HT group velik broj je iz drugih firmi koje odrađuju manje složene poslove a za još nižu od najniže plaće a sve u cilju ušteda…
Naravno da će Obi i dionicari biti zadovoljni jer će se smanjeni troškovi smanjiti[proud]
Živila nam sve Vlade koje nas je s pricom povecanja konkurentnosti prodaju i najnoviji IPO HT-a dale stranim fondovima da nas preprodaju a radnicima neće dati dionice prije glavne skupštine…
Biće dobro za djonicare, a rodoljubi nek zažmire ionako nas nema puno!!!

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Kad je malo veći promet na ZSE onda HT par kunića ode gore,a kad je manji,od HT malo gore. Naravno to vrijedi za dane kad nije na snazi korekcija tržišta. Sve dok se fondovske pare ne vrate iz Srbije u Hrvatsku,ova dionica neće prema gore niti lipe. Osobno bih volio (pošto sam davno prodao HT) da još malo dionica sleti prema dolje(po mogućnosti do 280 kn) pa da uletim i uberem malo i dividendice [smiley][smiley]

HT pada jer i cijela burza pada a ne zato sto je pritisak na prodaji.

Oprosti,ali danas je CROBEX 0,63% u plusu,a HT 0,61% u minusu.

Osobno bih volio (pošto sam davno prodao HT) da još malo dionica sleti prema dolje(po mogućnosti do 280 kn) pa da uletim i uberem malo i dividendice [smiley][smiley]

Osobno bih volio da ti se to ne ostvari.

rijeka: ” Ne vjerujem da će pasti ispod 310 kuna, ako ne bude većih potresa na burzi, niti očekujem ozbiljniji rast do kraja veljače. Nekako se privremeno “zacementirala” oko 315.

” Vrijedi probat umjesto 315 recimo 350, nema prozivanja zgog moguće greške u prognozi[thumbsup]

Idem probati ovako: Mislim da bi 29. veljače prosječna cijena kojom će se trgovati dionicama HT-a mogla biti između 335 i 340 kuna (ne mogu staviti 350 bojim se da nema smisla, ovako možda prođe). Pa da vidimo. A do tada neću ništa prognozirati.

Idem probati ovako: Mislim da bi 29. veljače prosječna cijena kojom će se trgovati dionicama HT-a mogla biti između 335 i 340 kuna (ne mogu staviti 350 bojim se da nema smisla, ovako možda prođe). Pa da vidimo. A do tada neću ništa prognozirati.

Prijatelju došlo je i tvojih pet minuta, ja sam fasciniran
[tongue]

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

Kad je malo veći promet na ZSE onda HT par kunića ode gore,a kad je manji,od HT malo gore. Naravno to vrijedi za dane kad nije na snazi korekcija tržišta. Sve dok se fondovske pare ne vrate iz Srbije u Hrvatsku,ova dionica neće prema gore niti lipe. Osobno bih volio (pošto sam davno prodao HT) da još malo dionica sleti prema dolje(po mogućnosti do 280 kn) pa da uletim i uberem malo i dividendice [smiley][smiley]

mislite da vrijedi velikih 280?
ah to su Vasi novci pa je i Vasa kuna bolje vrednovana, cestitke na postignutom samo da vam tu kunu priznaju u HNB-u, sretno

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Jel zna netko gdje se može pogledati broj dioničara HT?

New Report

Close