Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Kolega Dijoničar svjestan san da mi taj dokup i nije bia baš posao stoljeća,al šta mi je tu mi je.Ostalo je par paketića sa IPO-a da me tješe,a smatram da će i paketići sa IPO-a i dokup otići u istom trenu,negdi oko 430,00.Pa kad bude bude,strpljen spašen i bez nervoze.
moram priznati da mi je drago vidjeti da ima i ovakvih optimista na forumu. Ja nažalost ne dijelim vaš optimizam. Da ali dugoročno, u roku godinu do dvije. Kao što je netko prethodno već rekao i ja sam imao iskrcavanje na 363,03 kn nakon IPO-a i sada kupio po 334,00 i isto smatram da sam prerano ušao mogao sam i bolje da sam bio strpljiviji samo 2 dana. Gubitak od oko 23-25% od cijene 400 kn na kojima se dionica nalazila prvog trgovinskog dana na tristotinjak kuna koliko je vrijedila prije dan dva je veliki i tešo će preko noći na stare razine. Svi se nadamo da će priča sa dividendom uljepšati pogled na HT-R-A ali kada se dividenda isplati cijena će se opet negdje zaustaviti na pola puta između najviših i najnižih razina i pitanje je koliko
će vremena proči do cijene od 430,00 kn kojoj se nadate. Ipak iz vaših usta u Božje uši, pa se možda i dogodi. [thumbsup]
Vrana: ” ” Ako HT dodje na 265 kn past ce onda i CROBEX jako pa je onda isti kur..[lol] ” Teško je predvidjeti kretanje na burzi, međutim ja osobno mislim da je cijena na 300 kn od prije nekoliko dana dodirnula dno i da će biti zabilježena kao povjesno najniža cijena telekoma ikad. [wink][smiley]
Podrzavam,
no u to kladio se ne bi.
ja sam kupovao na 310-321 kn, čekam odluku o dividendi, mislim da će dosta utjecat na cijenu dionice … do tada čmrljit i možda koji dukup ako ostane na ovim razinama
ja sam kupovao na 310-321 kn, čekam odluku o dividendi, mislim da će dosta utjecat na cijenu dionice … do tada čmrljit i možda koji dukup ako ostane na ovim razinama
e to je bio dobar posao svaka čast na dobroj procjeni o pravom trenutku za ulazak. mislim da više neće niže od ovoga što je bilo. prića oko dividende može samo dizati cijenu više nego ju spuštati.
Može li netko dati sve transakcije u petak na zatvaranju u 15:59:51 ja ih vidim samo 10(cca 1200kom)
Odluka o dividendi ce se donjeti 21. 04.
Jako brzo![cool]
Saladin:
”
”
Odluka o dividendi ce se donjeti 21. 04.
Jako brzo![cool]
a odluka poslovanju 28 02
podcjenjena 30% pa zasto se ovako obilno trzi?
mozda novi djonicari prodaju HT da bi kupovali Agrokorove podcjenjene djonice?
podcjenjena 30% pa zasto se ovako obilno trzi? mozda novi djonicari prodaju HT da bi kupovali Agrokorove podcjenjene djonice?
Ne postoje podcjenjene dionice, dionica vrijedi onoliko koliko je tržište spremno dati za nju…. u ovom trenutku za HT je to 320 i ni lipe više
[bye]
LookaBorna:
”
podcjenjena 30% pa zasto se ovako obilno trzi? mozda novi djonicari prodaju HT da bi kupovali Agrokorove podcjenjene djonice?
”
Ne postoje podcjenjene dionice, dionica vrijedi onoliko koliko je tržište spremno dati za nju…. u ovom trenutku za HT je to 320 i ni lipe više
[bye]
Poštovani kolege, s obzirom na članak: http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=860a87fe-cefe-4b6f-b769-b8c19d340eb5&open=sec
radnicima će povečat prihode [smiley] što automatski znači manje dioničarima u obliku dividende.
[cry].
Dok nekom ne smrkne drugom ne svane [bye]