Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,83 | 33.790 | 943 | 35,90 | 36,00 | -0,28% |
sve je to manje više jasno samo se pitam kolika bi danas bila cjena da je inicijalna bila 320?[rolleyes]
sve je to manje više jasno samo se pitam kolika bi danas bila cjena da je inicijalna bila 320?[rolleyes]
315kn, mozda i niza
[huh]
Nije ljudima lako,još na telletekstu piše “pad Crobexa 14%”.Odma se pali crvena lampica za prodaj i uzmi šta možeš i eto 63-ica.Ali nije priša uvatila miša,već vrebanje i strpljivo čekanje,zato čekan,čekan,…..,a u svome optimizmu dokupio san na 390,00.[undecid],al srića pa mogu čekat.
Nisan nikad bio pesimist ali čini mi se da će ovde još trejtedi i 63-ce kočiti rast i da će cijena +-2-3 % trajat još neko vrime.
Značajniju promjenu trenda očekujem pred skupštinu zbog dividende,a pogotovo ako bude nagađanja da će biti oko 30 kn.
Ali to je moje mišljenje i volio bi da se prevarim.[undecid]
Ovo sadašnje stanje sa našom uzdanicom za ukrcavanje našeg krvavo zarađenog kapitala je vrlo realno.
Vrlo velik sistem u kojem još puno toga nije posloženo kao u vanjskim podružnicama, pored toga imaju u planu nekoliko projekata koje nisu u stanju završit bar još 2-3god. kao npr. otvaranje novih odjela da bi dostigli standarde matične tvrtke zato ovako općenito i nakon čekanja da će rast je čekanje.[shocked]
http://www.t.ht.hr/investitori/
da pokrenemo inicijativu drukanja dividende na ir@t.ht.hr
a u svome optimizmu dokupio san na 390,00.[undecid],al srića pa mogu čekat.
Kolega, to vam baš nije bila pametna odluka, iako je onda možda izgledalo ružičasto. Što mislite kako će se na cijenu odraziti novi val na prodaji, kada uskoro krenu braniteljske i radničke dionice? Moja su očekivanja da ću moći Ht dokupiti po cijeni IPO-a od 265. Ušao sam na prosjeku od 328 i prvoj korekciji koja je zahvatila HT, misleći da radim dobar posao. Danas vjerujem da sam mogao bolje uložiti. Predviđam da će ova dionica mnoge razočarati. Skidam kapu svima onima koji su se isrcali na razini 370-400 kn. To što možete čekati kolega je dobro. Pitanje je samo štoi ćete dočekati i kada.[rolleyes]
Ozbiljni (veliki) investitori su možda odredili utočište za dio svoga novca u ovim prilično turbulentnim vremenima. Samo strpljenja, odradit će Ht svoje.
ht -r-a je rijetko dobra dionica kako u RH tako i šire:
– fundamentalno podcjenjena u odnosu na telekome u regiji
– vrlo likvidna
– osigurava dobru dividendu prema prospektu
kada krene prodaja braniteljskih udjela iz njih ćemo se iskrcati i ukrcati u HT- dionice. dividendu želim 100% samo za sebe.
francesco: ” a u svome optimizmu dokupio san na 390,00.[undecid],al srića pa mogu čekat. ” Kolega, to vam baš nije bila pametna odluka, iako je onda možda izgledalo ružičasto. Što mislite kako će se na cijenu odraziti novi val na prodaji, kada uskoro krenu braniteljske i radničke dionice? Moja su očekivanja da ću moći Ht dokupiti po cijeni IPO-a od 265. Ušao sam na prosjeku od 328 i prvoj korekciji koja je zahvatila HT, misleći da radim dobar posao. Danas vjerujem da sam mogao bolje uložiti. Predviđam da će ova dionica mnoge razočarati. Skidam kapu svima onima koji su se isrcali na razini 370-400 kn. To što možete čekati kolega je dobro. Pitanje je samo štoi ćete dočekati i kada.[rolleyes]
Ako HT dodje na 265 kn past ce onda i CROBEX jako pa je onda isti kur..[lol]
” Ako HT dodje na 265 kn past ce onda i CROBEX jako pa je onda isti kur..[lol]
Teško je predvidjeti kretanje na burzi, međutim ja osobno mislim da je cijena na 300 kn od prije nekoliko dana dodirnula dno i da će biti zabilježena kao povjesno najniža cijena telekoma ikad.
[wink][smiley]