Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
[cry][cry][cry] znači vaša su mišljenja da do daljnjeg slijedi samo potonuće ili držanje za slamku na ovim razinama [bye]
[sad] frka je kaj ovdje učimo uglavno na svoju štetu[bye]
Svi zadovoljni, građani zaradili nešto, kupac kupuju jako jeftino, a sadašnja vlast tamo i tu dobiva izbore.
tzv. situacija win = win = win[thumbsup]
Ovo je situacija: ne želim kupit Mercedesa za 50 000 jer ga ima puno, radije ću kupit Yuga za te pare jer ga ima malo, nije mi bitno što koliko vrijedi…
tzv. situacija lud hebe zbunjenog[bye][bye][bye]pameti
axa: ” [cry][cry][cry] znači vaša su mišljenja da do daljnjeg slijedi samo potonuće ili držanje za slamku na ovim razinama [bye] ” [sad] frka je kaj ovdje učimo uglavno na svoju štetu[bye]
nažalost tako ispada………………………ne govore badava iskusni dioničari.
Kada je burza u pitanju naoružaj se strpljenjem i čuvaj živce [bye][angry]
ahilej: ” Kolega rijeka, volio bih čuti Vaše razmišljanje: kako će se ht razvijati danas i idućih dana. Dakako da ću postupati onako kako ja mislim da treba, ali vidio sam da ste do sada imali nekoliko zapanjujuće točnih predviđanja. Od tada s posebnom pozornošću pratim Vaše postove. ”
Kada bi ja znao kako će se kretati vrijednost dionice HT-a iz dana u dan (pogotovo ako bude većih oscilacija) bavio bi se dailytradingom (šteta što nema hrvatske inačice tom pojmu). To nitko ne zna jer je pitanje koliko će dnevno biti jaka prodaja (kupnja se baš i ne trga za nju). S par tisuća dionica u prodaji odjednom može ju se srušiti 5-8 kuna (puno puta viđeno) i onda počinje mukotrpni oporavak cijene. Dok je tako svaka prognoza je nezahvalna jer se nikada ne zna kada će nekome (fondu i sl.) zatrebati novac. Moje mišljenje je da treba čekati kraj veljače – financijska izvješća (iako znamo da će biti dobra ali to treba i svekoliki puk čuti) da bi se moglo znati što će biti dalje. Ne vjerujem da će pasti ispod 310 kuna, ako ne bude većih potresa na burzi, niti očekujem ozbiljniji rast do kraja veljače. Nekako se privremeno “zacementirala” oko 315. Ono što zasigurno znam je da me iz dionice ne može istjerati niti poplava niti potres. Ja ne izlazim dok ona ne odradi svoje. Niti mi se ikuda žuri niti mi treba novac. Kolega, ako ste u sličnoj situaciji pustite burzu i dnevno praćenje dionice. Nema svrhe, ona će odraditi svoje gledali Vi svakodnevno stanje ili ne. I ja svaki dan barem “bacim oko” na burzu, navukao sam se. Ali ne uzbuđujem se, naučio sam.
Ponovio sam svoj post od prekjučer i boldao 315 kuna.
PBZ Investor na kraju trgovanja veli:
HT-R-A 315,00 -0,63 317,00 314,50 5.544.637,01 314,50 315,00 315,90 17.552 299
Ovo boldano (315) je zadnja cijena danas. Počet ću se i ja baviti “savjetovanjem” jer za razliku od analitičara (o čemu piše Business.hr) oni ne mogu pogoditi niti trend Crobexa, a ja pogodio cijenu HT-a u lipu. Slučajnost ili ne, ali čovjeka veseli.
OVDJE STVARNO GUBIM STRPLJENJE
Pa prodaj i nemoj se više živcirati. Ionako mi na cijenu ne možemo utjecati
Ja sam i mislio prodat da se više ne živciram, nalog mi je od pon na 325 pa nemože proć. a ispod ga nedam pa da…………………….
Ja sam i mislio prodat da se više ne živciram, nalog mi je od pon na 325 pa nemože proć. a ispod ga nedam pa da…………………….
Šteta, radije prodaj za 10 kuna manje i prestani se živcirati (živci ne vrijede 10 kuna po dionici). Ovako ćeš se gristi možda još mjesec dana (možda i više a i manje) da nalog prođe i kada prođe i HT ide gore pa će ti biti krivo što si ga prodao. Premalen je to novac za živce.
Otvorio sam novi post koji će biti sve interesantniji s približavanjem 21. travnja. Pa ako nekoga zanima i želi nešto podijeliti s ostalima neka se slobodno pridruži. Pozdrav.
Ponovio sam svoj post od prekjučer i boldao 315 kuna. PBZ Investor na kraju trgovanja veli: HT-R-A 315,00 -0,63 317,00 314,50 5.544.637,01 314,50 315,00 315,90 17.552 299 Ovo boldano (315) je zadnja cijena danas. Počet ću se i ja baviti “savjetovanjem” jer za razliku od analitičara (o čemu piše Business.hr) oni ne mogu pogoditi niti trend Crobexa, a ja pogodio cijenu HT-a u lipu. Slučajnost ili ne, ali čovjeka veseli.
Kolega rijeka, već je neko vrijeme kako se pitam niste li Vi možda kakav fond menedžer?
eto, da ne bi netko opet rekao kao vrijeme radi za ht, neka si malo procita izjave resornog ministra
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=36521
ne mora nista lose znaciti u sljedecih par mjeseci po dionicu ht-a, ali takve i buduce vijesti sigurno nisu dobre za psiholosku stabilnost vlasnika tih dionica..