Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
deimos:
”
dal ste iznad toga ili ispod?
”
Optimist. [smiley11]
Ja isto. Ne fundamentalni optimist, nego vise zbog sindroma “crazy Croats”…
ne vidim tu ništa što ima dvosmisleno zančenje ili je neshvatljivo…. ?
Nevera:
”
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6acce22f-5348-40ee-b54b-5a2432cd6ee5
kako ovo shvatiti?
”
ne vidim tu ništa što ima dvosmisleno zančenje ili je neshvatljivo…. ?
Odlukom, kako se doznaje, neće biti utvrđen raspon ponudbene cijene, već bi se on utvrdio kasnije, a po isteku rokova za podnošenje ponuda i zaključenju knjige ponuda, posebnom bi odlukom Vlada definirala i konačnu cijenu po kojoj će prodavati dionice T-HT-a.
Znaci kupujes nesto a da niti otptilike neznas koliko ces to platiti
Pozdrav,
Gledam malo opcije prikupljanja casha za IPO a da ne rasprodajem portfelj. Da li je netko razmisljao, odnosno je li moguce uzeti margin kredit (u ZABI npr) za kupnju T-HT?
Što to znači da se može upisati i iznad 38000 ali nepovlašteno? Ako je samo to da se ne može dobiti na svakih 10 dionica za godinu dana jedna onda nema smisla pisati na više osoba. Pošto i tako mislim prodavati prije.[smiley3]
Da, budeš dobio – kao i INGRU u drugom krugu[smiley1]
Znači ništa pošto se bude razgrabilo u prvom krugu sve.
Inu nisam pisao više paketa pa nisam u toku. hvala!
evogaopet: ” Nevera: ” http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6acce22f-5348-40ee-b54b-5a2432cd6ee5 kako ovo shvatiti? ” ne vidim tu ništa što ima dvosmisleno zančenje ili je neshvatljivo…. ? ” Odlukom, kako se doznaje, neće biti utvrđen raspon ponudbene cijene, već bi se on utvrdio kasnije, a po isteku rokova za podnošenje ponuda i zaključenju knjige ponuda, posebnom bi odlukom Vlada definirala i konačnu cijenu po kojoj će prodavati dionice T-HT-a. Znaci kupujes nesto a da niti otptilike neznas koliko ces to platiti
Ja sam isto tako shvatio kolega.[smiley8]