Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
usprkos znoju i strahu, jedno je sigurno. HT ima vrijednost i vratiti ce se vrlo brzo ( do skupstine) na vrijednost koju ocekivamo ( 420 kn ), a svi mi koji ovo prezivimo, docekati cemo sigurnu starost, jer necemo prodati kad je najgore i onda poslije toga samo zaradjujes. Zato cestitka svima koji nisu prodali u ovoj panici [thumbsup]
usprkos znoju i strahu, jedno je sigurno. HT ima vrijednost i vratiti ce se vrlo brzo ( do skupstine) na vrijednost koju ocekivamo ( 420 kn ), a svi mi koji ovo prezivimo, docekati cemo sigurnu starost, jer necemo prodati kad je najgore i onda poslije toga samo zaradjujes. Zato cestitka svima koji nisu prodali u ovoj panici [thumbsup]
ja sam nov u dioničkom svitu pa bi te molio da mi objasniš na čemu baziraš teoriju da će se HT popet iznad 400kn do skupštine?
matan nu: ” usprkos znoju i strahu, jedno je sigurno. HT ima vrijednost i vratiti ce se vrlo brzo ( do skupstine) na vrijednost koju ocekivamo ( 420 kn ), a svi mi koji ovo prezivimo, docekati cemo sigurnu starost, jer necemo prodati kad je najgore i onda poslije toga samo zaradjujes. Zato cestitka svima koji nisu prodali u ovoj panici [thumbsup] ” ja sam nov u dioničkom svitu pa bi te molio da mi objasniš na čemu baziraš teoriju da će se HT popet iznad 400kn do skupštine?
Na realnoj vrijednosti, isplati dividende i cijenama telekom kompanija u okruzenju i naravno mojim pretpostavkama. Kontra mene, globalno stanje i panika i puno malih dionicara. Ti moras sam izabrati koju opciju uzimas za vjerojatniju, odnosno koja ce presuditi i time definirati cijenu, ok…
315, ode to . e nema se para kad treba….[thumbsup]
Ja sam jučer dokupio po 324,xx i mislio da sam napravio odličan posao.
mmstanic:
”
21.04. je skupština,dividenda će biti 50-100% od dobiti
”
s koji datumom zaključno, moraš biti dioničar da bi sudjelovao u ispalti dividende?
molim da mi netko odgovori?
jel to 21.04???
pupa265: ” matan nu: ” usprkos znoju i strahu, jedno je sigurno. HT ima vrijednost i vratiti ce se vrlo brzo ( do skupstine) na vrijednost koju ocekivamo ( 420 kn ), a svi mi koji ovo prezivimo, docekati cemo sigurnu starost, jer necemo prodati kad je najgore i onda poslije toga samo zaradjujes. Zato cestitka svima koji nisu prodali u ovoj panici [thumbsup] ” ja sam nov u dioničkom svitu pa bi te molio da mi objasniš na čemu baziraš teoriju da će se HT popet iznad 400kn do skupštine? ” Na realnoj vrijednosti, isplati dividende i cijenama telekom kompanija u okruzenju i naravno mojim pretpostavkama. Kontra mene, globalno stanje i panika i puno malih dionicara. Ti moras sam izabrati koju opciju uzimas za vjerojatniju, odnosno koja ce presuditi i time definirati cijenu, ok…
zanimljivo…iz tvojih usta u božje uši [thumbsup]
Na realnoj vrijednosti, isplati dividende i cijenama telekom kompanija u okruzenju i naravno mojim pretpostavkama. Kontra mene, globalno stanje i panika i puno malih dionicara. Ti moras sam izabrati koju opciju uzimas za vjerojatniju, odnosno koja ce presuditi i time definirati cijenu, ok…
[/quote]
uglavnom se slažem sa ovim razlozima da HT bude na razini od oko 400 kn, no ipak unatoć svim tim činjenicama došli smo i na 300,2 kn, stoga ta logika kod naših investitora baš ne igra ulogu. Ovdje su se poklopile dvije okolnosti prvo opće neraspložeje investitora u svijetu i kriza na svim svjetskim burzama što se svakako odrazilo i na nas, te broj dva takvu su situaciju debelo iskoristili i fondovi za rušenje cijena i jeftini dokup od neiskusnih paničnih novopečenih investitora.
U 15 min se na svakoj europskoj burzi okrenuo se trend, a također odma i kod nas. Potaracalo je paničare i pojelo jeftino lovu…
a sto sam ja rekao , nego iste cinjenice + ne zaboravite, dionice nisu kupnja za dva dana
[/quote]