HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

otpor je slomljen mogu snama radit sad sto hoce[cry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Plaće kada idu gore onda je veća i potrošnja razumiješ, rastu vrijednosti ,i ovaj proast cijena kod nas je jedna vrsta korekcije.

ajme…koliko gluposti sažetih u jedan post…da ne mogu vjerovati…
“mi smo tržište skroz neovisno o svjetskom tržištu…”

“nafta ide zajedno s cijenama recipročno”…kao raste cijena svega ostaloga,pa onda raste zbog toga i cijena nafte…[lol] [lol] [lol]

http://www.londonstockexchange.com/en-gb/pricesnews/prices/system/detailedprices.htm?sym=US4432962078USUSDIOB%20B288P82THTC
[sad]

http://whycroatia.blogspot.com/

ajme…koliko gluposti sažetih u jedan post…da ne mogu vjerovati…
“mi smo tržište skroz neovisno o svjetskom tržištu…”
“nafta ide zajedno s cijenama recipročno”…kao raste cijena svega
ostaloga,pa onda raste zbog toga i cijena nafte…[lol] [lol] [lol]

čovječe pa izlorani smo bili skoro zadnjih 5 godiona mi smo mikro tržište razumiješ to nadam se da da, pa niej rumunjska i bugarska ušla u EU zato jer su razvijeniji (naravno radi potrošača jeftine radne snage)
Zar ti ne čitaš šta ja pišem o nacionalu i predviđanju naših kvazi menagera.

wiking: ” otpor je slomljen mogu snama radit sad sto hoce[cry] ” ovo je logično strari moj nešto najlogičnije što sam čuo ZAOT PONAVLJAM NAŠI MENAGERI SU = 0

Istina,a neki manageri su za danas čak i predviđali rast CROBEXA….
[bye]

otpor je slomljen mogu snama radit sad sto hoce[cry]

Kolega dragi, nikada nije niti bilo otpora. Mogli su s nama raditi što hoće i kada je prvi puta pala na 320, a pogotovo na današnji “crni ponedjeljak”. Ja sam danas opet dokupio, a nastavit ću ako padne ispod 320. Prije toga neću. Kako sam negdje na forumu pročitao: “bez sentimentalnosti, pohlepe i panike”. Dobro rečeno. Paniku bi stavio na prvo mjesto po opasnosti. A nije uopće bitno koliko je HT danas (ako ga ne kupujete ili, nedajbog, prodajete). Gledajte u tu dionicu kao da ju uopće nemate. Meni je zanimljiva radi kupovine.

Nebitna je današnja cijena. Bitno je samo koliko će “svinja” pokazati na vagi prilikom prodaje. A to ne smije biti uskoro jer neće biti dobro. Puno strpljenja i ugasiti računalo barem do kraja veljače, ako vas ili bilo koga drugoga pogađa cijena HT-a (a ne morate ju prodavati i ne želite ili ne možete dokupljivati).

http://www.jutarnji.hr/novac/bizzbuzz/clanak/art-2008,1,21,telekom_slovenije,105685.jl

DAX 6,847.49 6:40AM ET 466.68 (-6.38%)

Mi smo još i dobri, za sada.

-6.38 DAX prije par sekundi

Kolege, molim Vas, ne budite baš toliko nervozni. Prije tjedan-dva dana, kada se cijena kretala oko 350, na forumu je vladalo uvjerenje da je dionica značajno potcijenjena. Prema tome, na ovoj razini je idealna za onoga tko ima novaca za dokup.

Ili možda ne vjerujete da će se kroz kratko vrijeme vratiti barem na tih 350?

slažem se da je ovo samo iskorištavanje opće situacije na tržištu i korištenje panike za jeftini dokup….niti je HT izgubio tržište niti se bilo što posebno dešava sa jednom tako jakom tvrtkom (za hrvatske prilike) , osim što će godišnji rezultat biti odličan …osim toga kod nas ne dominiraju strani ulagači ali sve to ne razumije “raja” koju u medijima još dodatno preplaše kataklizmičkim izvješćima pa potaknu one neodlučne na prodaju …. ne treba se ljutiti na menadžere kojima je posao zaraditi pa makar i na takav način ali treba se ljutiti na medije koji bi mogli malo objasniti ljudima kako to funkcionira , to bi bilo fer prema vlastitim čitateljima i gledateljima samo pitanje je i koliko je stručnih ljudi po tim redakcijama i čiji su oni igrači…..

New Report

Close