HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

NEZAKONJE Budući sam završio matematički fakultet logoika mi je i jako dobra zaklčjučujem da ovo što se radi sa HT rade banke i možda fondovi. Ruše cijenu sutra dignu pa prodaju i tako svaki dan ovo je legalni kriminal i smtram da se ovak nešto sigurno ne radi na stranim burzama i mislim da bi ovdje imalo što reći i pravosuđe.

strašno…[shocked]

Baš me zanima kad se stigne do 300 kuna kako će se ovi mali ponašati tj. dali će biti opet tih 63 na prodaji i koliko.

Kada HT opet skoći na 355, ja prodajem i čekam jedan ovakav pad. Valjda će i dalje fondovi spuštat i dizat cijenu za tih 5-10 posto!

Budući da je već ovako stanje, molim Vas po koji k/p kako bi se nešto dokupilo!?

Hvala

Gledaj na to kao na zakon ponude i potražnje…
Takva su pravila pa tko ima živaca i novaca..[lol]

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

Strašno

ne strašno je to kako vi predviđate cijene napamet možda da otvore kladionicu za burzu heheh, možda bi nešto zaradili pročitaj moj tekst prije.

@ Newin…

Strašni su ovi tvoji postovi…ne znam tko te odmoderirao da melješ takve gluposti s 31 postom na forumu…
Hrvatski manageri nisu spremni za Europu…pa pogledaj šta se dešava na cijelom tržištu kapitala…pa zar misliš da to ima veze s našim managerima…ili da cijena dionice HT-a ovisi trenutno o njima?…pogledaj malo kako stoje indeksi u Americi, Aziji i Europi…pa ćeš vidjeti da to nema nikakve veze s našim managerima…
Al tvoja logika me oduševljava…da banke i fondovi diktriaju cijenu…sigurno si u rekordnom roku završio faks s takvom logikom…igra se zove TRŽIŠTE KAPITALA…
a vidim da se kužiš i u pravosuđe…
a najbolji biseri su mi kako ti očekuješ rast u 4-5 mjesecu…jer je tako raslo protekle dvije godine…
dakle, analitičari Erstea i dr. ništa ne znaju…al tebe ćemo slušat…ti znaš da će u 5. mjesecu HT bit na 450 kuna…al zaboravljaš da protekle dvije godine nije bila takva kriza u svijetu, te da je malo drugačija situacija…
bolje ti je da prodaš tih par komada HT-a sad…dok nije palo na 300…nego da se mučiš…a i nas sa svojim postovima….

..a fondovi se samo krcaju i krcaju i drže cijenu nisko nisko..nisko.

strpljen..spašen Time is on my side

Hm nije bila kriza prošle godine (hahhahhhah)

1.rast cijena nafte
2-rat u iraku tek počeo 2006
3. velika nezaposlenot u evropi 2006-2007
4. velik kriza u Aziji 2006-2007
PRI SVEMU OVOME DIONICE U HRVATSKOJ SU IŠLE ITEKAKO GORE

2008

najveća zaposlenost u njemačkoj
porast standrada u evropi u svim zemljama
slovencima plaće idu gore

jedini problem srbija a i to je riješno

i opet ponavljam ZAR NISTE SVI REKLI DA ĆE POSLIJE IZBORA CIJENA DIONICA BTI 400 -450 KUNA ZNAČI NEMATE POJMA.

U NACIONALU IZLAZI U 10 MJESECU 20 HRVATSKIH BROKERA PREDVIĐA RAST DIONICA HT NA 450 KUNA U 11 MJESECU 2007 GODINE PROČITAJ, I ZATO JA KAŽEM DA JE HRVATSKI EKONOMSKI FAKULTET RAVAN ONOME NA HRELIĆU, A I TI SU I BOLJI OD OVIH DANAS.

Kao u 2008. godini nema rasta cijena…kolko je bila cijena barela nafte prošle godine u ovo vrijeme,a kolika je danas?pogledaj malo kako cijena prehrambenih proizvoda leti u nebesa…
Naslov u businessu danas…pročitaj…Europski indeksi potonuli na samom otvaranju trgovine…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2a9b4106-1490-4cae-907f-5fd345d90276&open=sec

kad si budeš čitao na businessu ovaj prethodni članak…možeš pročitati i ovo…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c5c64bf5-4359-4138-a10a-185d4e0b3e5e&open=sec

evo…jedan dio članka kaže…

Ulagače prošloga tjedna nije baš impresionirao plan Bijele kuće za spašavanje gospodarstva. Golemi gubici najveće američke banke Citigroup, pa Merrill Lyncha, najveće svjetske brokerske kuće, i makroekonomski podaci koji kazuju da je gospodarstvo na rubu recesije izazvali su snažan pad cijena dionica.

Od početka ove godine Standard & Poor’s 500 indeks strmoglavio se 9,7 posto, po čemu je ova godina najgora u povijesti NYSE-a. Potone li S&P i ovoga tjedna 5,5 posto kao prošloga, cijene dionica bit će u području medvjeda – 20 posto ispod njihovog vrhunca u listopadu lani.

Dow Jones indeks potonuo je pak prošloga tjedna 4,02 posto, a tehnološki Nasdaq indeks 4,10 posto. Oba indeksa nalaze se na najnižim razinama u 10 mjeseci.

prema tebi…ovi manageri u Americi su isto studirali na našem ekonomskom fakultetu…slabo im se indeksi drže…
[lol]
ajde,sinko…ne brukaj se ovdje na forumu…i ne samo sebe, nego i svoj faks…
rađe uzmi koju knjigu pa pročitaj o tržištu kapitala, FA, TA…
pa dođi na forum…
EOD

slovencima plaće idu gore

ne znam kakve bi to veze što Slovencima rastu plaće trebalo imati s tržištem kapitala….ako neko kuži, nek mi objasni kako bi to trebalo utjecati na kretanje burzovnih indeksa i globalno gospodarstvo?!?[lol] [lol] [lol]

Ja ponavljam ovo a siguran sam da su američki stručnjaci znali za situaciju koja njih čeka ali opet ja ponavljam:

1. U Njemačkoj najveća zaposlenost bez obzira an tvoju Ameriku
2.) U Sloveniji plaće rastu bez obzira Ameriku

U Nacionalu piše 20 hrvatskih brokera predivđa da će poslije 25.11 2007 HT BITI 400 -450 KUNA a nije što vidimo svi.

Bet obzira na sve padove 2006-2007 dionice u hrvatskoj su rasle po 30% u prosjeku jer smo mi mirko tržište skroz neoviso o svjetskom tržištu moglo bi se tako reći jer većinom su to firme export import bez proizvodnje

A što se tiče nafte pa zar ti nisi ti svjestan da nafta ide zajedno sa cijenama reciprično:
i još nešto kakve veze HT Hrvatske koji je kupio Iskon a vidim da to ovdje malo njih i zna ima veze sa naftom pa to su telekomunikacije koje su ove godine u hrvatskoj zaradile za božić i novu godinu milijarde.

a ovo što se radi kod nas sa ht ma daj to je kriminal.-

New Report

Close