HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo u sekundi 5 kuna dolje (323).

danas bi mogli na najnize razine [sad]

Ako se netko veliki “iskrca” (kao malo prije) past ćemo i do 300 kuna.

Kakvi su ovo skokoviti padovi danas, za one sa malo slabijim srcem bolje isključiti računalo do podne možda se smiri situacija do tada!

rokoch: ” danas bi mogli na najnize razine [sad] ” Ako se netko veliki “iskrca” (kao malo prije) past ćemo i do 300 kuna.

Ma do 100 jelda?
Ajde ne trkeljeljajte.
Malo pogledajte zasto se ovo dogadja.
DAX -3.5%.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Gospodo, na tržištu totalna rasprodaja (ne samo HT-a) do isteka zaliha. Izgleda da se zatvaraju trgovine pa se prodaje po nabavnoj cijeni. Što ne znači da se neće ići i niže.

nema brige ljudi, kako smo otisli dolje tako cemo se i vratiti gore a da li ce to biti danas, sutra ili za mjesec dana dragom bogu a i pravom investitoru sasvim svejedno

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

rijeka: ” rokoch: ” danas bi mogli na najnize razine [sad] ” Ako se netko veliki “iskrca” (kao malo prije) past ćemo i do 300 kuna. ”

Ma do 100 jelda? Ajde ne trkeljeljajte. Malo pogledajte zasto se ovo dogadja. DAX -3.5%.

A zašto vi podcjenjujete nečije mišljenje ako se razlikuje od vašega? Ovo vi i vašega pišem malim slovom jer ne zaslužujete veliko Vi. Osim toga riječ koju ste upotrijebili u žargonu je trkeljajte a ne trkeljeljajte. I napisao sam: ako se netko veliki iskrca da cijena može pasti i do 300 kuna. Naglasak na riječi ako. Molio bi vas da se ne osvrćete na moje komentare ovdje, barem na tako bezobrazan način. Ignorirajte me kao da ne postojim.

@rijeka

[cool][cool]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ljudi su malkice nervozni!

dan je pametniji od noći

JAKO LOŠI STRUČNJACI

Ako se ne varam u 10 mjesecu stručnjaci sa site su predviđali rast dionica poslije izbora 450 kuna, da imam vremena vido bi čiju su to nic-ovi da ih ispišem ovdje (pametnjakovići koji su završili hrvatski ekonomski fakultete, bolji je albanski)

Sada vidim svi gledaju kako dionice padaju i govore da će pasti na 320 – 310 itd.. pa vi koda igrate sportsku prognozu.

Pročitao sam jedan članak prije godinu dana koji me je jako zabrinuo no sada kako ovo pratim čini mi se da su ljudi bili u pravu DA HRVATSKA NEMA SPREMNE MENAGER ZA EVROPU ŠTO JA VJERUJEM 100 POSOTO – hrvatski ekonmski fakulete jednak je fakultetu na hreliću tamo bi možda nešto i naučili.

Moja prognoza dionica HT će biti izmeđi 400 – 480 kuna u 5 mjesecu ili 6 mjesecu i tada treba prodadti a rast počinje u 3 mjesecu.Ovo sam zaključio prateći dionice na našem tržištu dvije godine morma priznati da neznam s čime to imam veze vjroajtno sa predstojećmo ljetnom sezonom.

S poštovanjem.

[bye]

NEZAKONJE

Budući sam završio matematički fakultet logoika mi je i jako dobra zaklčjučujem da ovo što se radi sa HT rade banke i možda fondovi.
Ruše cijenu sutra dignu pa prodaju i tako svaki dan ovo je legalni kriminal i smtram da se ovak nešto sigurno ne radi na stranim burzama i mislim da bi ovdje imalo što reći i pravosuđe.

ovdje ti prijatelju tvoj matematički fakultet ne vrijedi! nema tu nikakove logike!

dan je pametniji od noći

New Report

Close