HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pih, nisam prodao na vrijeme na 334, pa sad opet korekcija zbog precijenjenosti…Ako ikad više dođe na 334 odmah prodajem,kužim da je to granica

Surround all arround when it hits the ground

Kad pola dionic raste a pola pada, onda ht pada – ok nema problema, to nije strašno kad većina pada i ht pada – to mi je lako za prihvatiti kad sve padaju i ht pada – to je skroz ok kad velika većina raste ht pada -a nije baš uredu ali ok kad sve rastu a ht pada – došli su i ti dani što nas čeka sutra, post nubila febus ili?

Marine, puno, puno, toga je toga je o ovoj temi napisano. Idemo rezimirati mišljenje večine:
– vrijednost dionice Ht-a prema fundamentima procjenjuje se na oko 400 kn
– HT je ogromna dionica s najviše malih dioničara u RH
– za očekivati je da će cijena dionice doći na fundamente, tek kada se smanji pritisak malih na prodaji, a to bi moglo biti za oko dvije godine do kada će se večina iskrcati. Naravno pod pretpostavkom da pokazatelji poslovanje ostanu na sadašnjoj razini i ne krenu nizbrdo.

Ja sam svojevremeno prodao svoje dionice HT-a i na razini 328 i 335 opet uletio. Još malo pa ću crveniti, ali me to uopće ne tangira. Vjerujem u vrijednost ove dionice i dugoročno očekujem dobar prinos. Još bih je dokupio, samo sam tanak s gotovinom.[cry]

Pih, nisam prodao na vrijeme na 334, pa sad opet korekcija zbog precijenjenosti…Ako ikad više dođe na 334 odmah prodajem,kužim da je to granica

Čemu provokacija!? Uvjeren sam da tak ne misliš!!!

Šta je ovo na kraju neka provakacija i dokaz da mogu šta god hoće.[cry]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

“Mujo, hrani svinje i ništa ne diraj.” A ako nestane hrane opet ništa ne diraj.

Moje svinje su prilično debele ali hranim ih i dalje.

Danas prosječna veličina transakcije bila nekih 64 dionice. Barem je manje dijoničara u njoj od danas, i tako svakim danom sve manje i manje tj. sve bolje i bolje.

Todorić viđen danas u T-centru kako kupuje mobitel dionica sutra sigurno 10% gore.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

rijeka: ” “Mujo, hrani svinje i ništa ne diraj.” A ako nestane hrane opet ništa ne diraj. Moje svinje su prilično debele ali hranim ih i dalje. ” Ova naša svinja je jako mršava.

Nije svinja mršava, samo takav dojam odaje. Debljina ili mršavost se određuje prilikom prodaje kada svinja stane na vagu. Tada se vidi koliko je teška. Dok god se ne prodaje nije mršava niti debela.

sampras: ” rijeka: ” sampras: ” rijeka: ” “Mujo, hrani svinje i ništa ne diraj.” A ako nestane hrane opet ništa ne diraj. Moje svinje su prilično debele ali hranim ih i dalje. ” Ova naša svinja je jako mršava. ” Nije svinja mršava, samo takav dojam odaje. Debljina ili mršavost se određuje prilikom prodaje kada svinja stane na vagu. Tada se vidi koliko je teška. Dok god se ne prodaje nije mršava niti debela. ” A šta s onima koji su svoju svinju danas stavili na vagu nije vaga paš nešto puno pokazivala. ” ma preprodavci nastimali vagu,ne vjeruj im i odi na drugu stocnu vagu[wink]

Nebitno je, ponavljam, koliko danas vaga pokazuje. Bitno je samo koliko će pokazivati kada se svinje budu prodavale. Dok ih hraniš mogu biti najmršavije na svijetu, ali kada ih prodaješ trebaju biti lijepe i debele. Osim toga tko sada mora prodavati svinje neka se ne bavi “svinjogojstvom”. Ako ne možeš čekati da se udebljaju ne bavi se “svinjama”.

ma daj rooster molim te, Ameri povukli pare s naseg trzista
a kad su ih stavili na nase trziste uopce? ili sam ja nesto propustio

Zadnji put kad sam to proučavao, zaključak je bio da oko pola kapitalizacije ZSE-a čine strani ulagači.

Zašto misliš da nema stranaca? Dakako, kad sam rekao Ameri, nisam mislio samo na njih nego i ostale. Ali oni su prvi zakuvali sa svojim hipotekarnim tržištem, pa njih najviše krivim. [angry]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Danas prosječna veličina transakcije bila nekih 64 dionice. Barem je manje dijoničara u njoj od danas, i tako svakim danom sve manje i manje tj. sve bolje i bolje.

Odkud ta informacija? Koliko ja vidim čistih 63-trica nema ni stotinu.

hmihajlo:

Odkud ta informacija? Koliko ja vidim čistih 63-trica nema ni stotinu.

A gdje ti vadiš te 63-ce i možeš ti to sve lijepo poslati pa da analiziramo?

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

New Report

Close