Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
Conan
S onim kolega što se pisalo na 1464 stranice ispred iliti gomila malih”investitora” i puno fondovskih igrica.
Papapa! Kako mi se čini!
http://www.poslovni.hr/57848.aspx
[shocked]
Ljudi na sekundu smo bili i na 333 (čak smo i bili u zelenom postotku rasta) to je to [shocked][shocked][shocked]
???
Ljudi na sekundu smo bili i na 333 (čak smo i bili u zelenom postotku rasta) to je to [shocked][shocked][shocked]
Pa i sad je na 333, ne znam što stalno pišete stotine postova o HT-u kad na takvog giganta pisanje ovdje ne utječe ni malo. Lijepo čekajmo odluku o dividendi i trenutak kad će ulagači početi ulagati prema fundamentima, a onda će HT bez problema preko 400 kn.
Kupnja – HT-R-A
410 333,01
250 333,00
53 332,99
43 332,51
566 332,50
Prodaja – HT-R-A
39 333,33
113 334,00
11 334,01
429 334,95
33 334,98
A dobro onda sa ćime to ima veze da ova dionica ide korak naprije pa onda nazad dva ??
Pogledaš li ti kad kako stoje ostale dionice? Kad vidiš da sve pada onda se pita “zašto tržište tako pada?”, a ne zašto HT pada. Pogotovo kad tržište padne 3%, a HT samo 2%, onda pitaš “kako se HT tako dobro drži, iako je tržište u qrcu?”.
A tržištu nije dobro jer Ameri čekaju prve FI rezultate svojih financijskih balona i preventivno su povukli srectva sa svih burzi, pa tako i naše.
ma daj rooster molim te, Ameri povukli pare s naseg trzista
a kad su ih stavili na nase trziste uopce? ili sam ja nesto propustio
nije tesko trenutno bit pametan oko HT, samo se nakrcas koliko god mozes po ovim cijenama, i do ljeta lagano u lezaljku, i fino cekas dividendu
Kad pola dionic raste a pola pada, onda ht pada – ok nema problema, to nije strašno
kad većina pada i ht pada – to mi je lako za prihvatiti
kad sve padaju i ht pada – to je skroz ok
kad velika većina raste ht pada -a nije baš uredu ali ok
kad sve rastu a ht pada – došli su i ti dani
što nas čeka sutra, post nubila febus ili?
pick: ” Puno pitanja zar ne ? Malo ulaganja u znanje ne bi škodilo [wink] Dobar link Vam je http://www.poslovni.hr/shop/default.aspx ” I ti si siguran da u nekoj od tih knjiga piše koja je razlika glede isplate dividende ako koristiš PBZ Investor (kod kojeg su dionice na skrbničkog računa) za razliku od druge brokerske kuće (gdje dionice ostaju registrirane kod SDA iako se trguje s njima)? U kojoj od njih, molim te, da ne kupujem baš sve?
Kolega to morate sami prosuditi ( večina ih je vrlo poučna ); isto Vam je kao i kupovina dionica.
Kao ozbiljnom ulagaču zacijelo Vam to nebi bio problem
[tongue]