HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pa daj se dogovorite sve naloge na 300 i bice 29 milja prometa, menjam belje za ht, vise vredi

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ja očekujem u lipnju, da si mogu more planirati…

ja očekujem u lipnju, da si mogu more planirati…

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=98645606-c5be-4e28-855b-c9e037c0f5de
drugi ne treba financirat potrosnju

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Imam jedno padobransko pitanje. Ne pratim ovu temu a i teško je sad to pratit kad ima toliko postova pa mi se neda vrtit unazad.. Molio bih vas samo da mi kažete kada se očekuje eventualna isplata dividende? Hvala.

za belje ili HT?
ova prva lako ce se prebrojiti

Još jedan lijep dan. Kupuj jeftino pa prodaj skupo.[proud]

Dobro kada se očekuje izvješče ili je se to već zna što bi opravdalo ovakvu nisku cijenu dionice !?

na 4300 sve prodajem...

jedina satisfakcija što HT pada mi je i da Optima konačno curi ispod one umjetne cijene koju su fondovi htjeli braniti.

Sretno svima

Optimom se uopće nije trgovalo, ako izuzmemo preslagivanje prvi dan nakon IPO-a. Tako da sve ove cijene koje postiže su virtualne, ali mi znamo da Optima vrijedi punih 100kn. Možda ni toliko… 🙂

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

robertus: ” jedina satisfakcija što HT pada mi je i da Optima konačno curi ispod one umjetne cijene koju su fondovi htjeli braniti. Sretno svima ” Optimom se uopće nije trgovalo, ako izuzmemo preslagivanje prvi dan nakon IPO-a. Tako da sve ove cijene koje postiže su virtualne, ali mi znamo da Optima vrijedi punih 100kn. Možda ni toliko… 🙂

ne bih ja dao ni 100 za dionicu Optime, mozda 15kn to vrijedi

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Dobro kada se očekuje izvješče ili je se to već zna što bi opravdalo ovakvu nisku cijenu dionice !?

Kakvo izvjesce kolega… Nema to veze sa cijenom HT-a[angry]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Slažem se s Torrrenteom. Ovo posljednjih dana nema veze s izvjescem…jednostavno sve ide dolje[cry]

Ali poslije svake kiše slijedi sunce[cool]
A i ovo treba shvatiti samo kao dobru priliku za kupnju…zato navali narode[thumbsup]

Conan:

Kakvo izvjesce kolega… Nema to veze sa cijenom HT-a[angry]

A dobro onda sa ćime to ima veze da ova dionica ide korak naprije pa onda nazad dva ??

na 4300 sve prodajem...

Trenutno fondovi nisu zainteresirani za veću cijenu od 331 kn. Mali i dalje izlaze u dovoljnjim količinama.

New Report

Close