Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
skolski pimjer fond menagera lekcija 1
stavi veliki naloh na prodaji i laganini kupuj ispod te cjene
super, sretni nam bili prodavaci i dugo i tesko podnosili penzionerske dane
…još malo pa smo na najnižoj cijeni ikad…[bye]…nažalost. Sada se i cijena od 400 čini tako visokom..
vid vid netko papno nalog od 5500 iljadica oce stavit novi od 7 ili 9 tisucica?
ovo vise nije za cjenu i promete vec koliko nalog ce fond postavit ali ako nisu u dogovoru ???
ma treba nabrzaka prodat i vatat zvezdu ili ledo na 20k
vid vid netko papno nalog od 5500 iljadica oce stavit novi od 7 ili 9 tisucica?
ovo vise nije za cjenu i promete vec koliko nalog ce fond postavit ali ako nisu u dogovoru ???
ma treba nabrzaka prodat i vatat zvezdu ili ledo na 20k
vid vid netko papno nalog od 5500 iljadica oce stavit novi od 7 ili 9 tisucica? ovo vise nije za cjenu i promete vec koliko nalog ce fond postavit ali ako nisu u dogovoru ??? ma treba nabrzaka prodat i vatat zvezdu ili ledo na 20k
upravo se tako gube novci kolega….[thumbsup]
upravo se tako gube novci kolega….[thumbsup]
baš tako školski primjer propadanja”[proud]
Koja je tablica nova a koja je stara,beholder me zbunio.Ove od kolege pjera,na njih se odnosi.Hvala.
Druga je nova.
Mojke je misljenje da su mirovinci bili vrlo skromni u kupovini. Pretpostavljam da kupuju mali i OIFovi. Poznata je korelacija OIFova i mirovinaca. Konacni zakljuicak je da je mirovincima jedniostavno prejeftino za kupovinu[proud]
jedina satisfakcija što HT pada mi je i da Optima konačno curi ispod one umjetne cijene koju su fondovi htjeli braniti.
Sretno svima
LookaBorna: ” vid vid netko papno nalog od 5500 iljadica oce stavit novi od 7 ili 9 tisucica? ovo vise nije za cjenu i promete vec koliko nalog ce fond postavit ali ako nisu u dogovoru ??? ma treba nabrzaka prodat i vatat zvezdu ili ledo na 20k ” upravo se tako gube novci kolega….[thumbsup]
pa navijam za promet od 200 milja da se vise sve rasproda a ne lipari pa se stavljaju nalozi na prodaju 63 od nekoliko lipa vise
u cemu je razlika HT prodao po 229,50 ili 330 ili 330,49 meni je to apsolutno isto
a zelio sam skrenuti pozornost da je najvaznije imati dionicu koja vrijedi a to HT usporedujuci sa sektorom u regiji i dobiti po raspolozenju ulagaca vjerojtno nije.
sad ce nam opet vlada biti kriva sta valja nije poklonila dionice pa bi cjena bila 99 kn a mozda i manje
bogami i konzum treba vatat na 120k je jos dobra cjena pogflec kask se razvijaju
http://www.t.ht.hr/investitori/vijesti_objavaagrokoreph.asp
kad zazivi inicijativa cjena ce biti preko 150k a na HT se naravno nece odraziti
bogami prije ce ATPL-R-A biti na 3500 neg HT na 360[huh]
Imam jedno padobransko pitanje. Ne pratim ovu temu a i teško je sad to pratit kad ima toliko postova pa mi se neda vrtit unazad..
Molio bih vas samo da mi kažete kada se očekuje eventualna isplata dividende?
Hvala.