HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 05:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

skolski pimjer fond menagera lekcija 1
stavi veliki naloh na prodaji i laganini kupuj ispod te cjene
super, sretni nam bili prodavaci i dugo i tesko podnosili penzionerske dane

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

…još malo pa smo na najnižoj cijeni ikad…[bye]…nažalost. Sada se i cijena od 400 čini tako visokom..

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

vid vid netko papno nalog od 5500 iljadica oce stavit novi od 7 ili 9 tisucica?
ovo vise nije za cjenu i promete vec koliko nalog ce fond postavit ali ako nisu u dogovoru ???
ma treba nabrzaka prodat i vatat zvezdu ili ledo na 20k

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

vid vid netko papno nalog od 5500 iljadica oce stavit novi od 7 ili 9 tisucica?
ovo vise nije za cjenu i promete vec koliko nalog ce fond postavit ali ako nisu u dogovoru ???
ma treba nabrzaka prodat i vatat zvezdu ili ledo na 20k

vid vid netko papno nalog od 5500 iljadica oce stavit novi od 7 ili 9 tisucica? ovo vise nije za cjenu i promete vec koliko nalog ce fond postavit ali ako nisu u dogovoru ??? ma treba nabrzaka prodat i vatat zvezdu ili ledo na 20k

upravo se tako gube novci kolega….[thumbsup]

upravo se tako gube novci kolega….[thumbsup]

baš tako školski primjer propadanja”[proud]

dan je pametniji od noći

Koja je tablica nova a koja je stara,beholder me zbunio.Ove od kolege pjera,na njih se odnosi.Hvala.
Druga je nova.
Mojke je misljenje da su mirovinci bili vrlo skromni u kupovini. Pretpostavljam da kupuju mali i OIFovi. Poznata je korelacija OIFova i mirovinaca. Konacni zakljuicak je da je mirovincima jedniostavno prejeftino za kupovinu[proud]

jedina satisfakcija što HT pada mi je i da Optima konačno curi ispod one umjetne cijene koju su fondovi htjeli braniti.

Sretno svima

LookaBorna: ” vid vid netko papno nalog od 5500 iljadica oce stavit novi od 7 ili 9 tisucica? ovo vise nije za cjenu i promete vec koliko nalog ce fond postavit ali ako nisu u dogovoru ??? ma treba nabrzaka prodat i vatat zvezdu ili ledo na 20k ” upravo se tako gube novci kolega….[thumbsup]

pa navijam za promet od 200 milja da se vise sve rasproda a ne lipari pa se stavljaju nalozi na prodaju 63 od nekoliko lipa vise
u cemu je razlika HT prodao po 229,50 ili 330 ili 330,49 meni je to apsolutno isto
a zelio sam skrenuti pozornost da je najvaznije imati dionicu koja vrijedi a to HT usporedujuci sa sektorom u regiji i dobiti po raspolozenju ulagaca vjerojtno nije.
sad ce nam opet vlada biti kriva sta valja nije poklonila dionice pa bi cjena bila 99 kn a mozda i manje

bogami i konzum treba vatat na 120k je jos dobra cjena pogflec kask se razvijaju
http://www.t.ht.hr/investitori/vijesti_objavaagrokoreph.asp
kad zazivi inicijativa cjena ce biti preko 150k a na HT se naravno nece odraziti

bogami prije ce ATPL-R-A biti na 3500 neg HT na 360[huh]

Imam jedno padobransko pitanje. Ne pratim ovu temu a i teško je sad to pratit kad ima toliko postova pa mi se neda vrtit unazad..

Molio bih vas samo da mi kažete kada se očekuje eventualna isplata dividende?

Hvala.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

New Report

Close