HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 09:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,70
4.927
138
35,70
36,00
-0,83%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

marcipan,dividendu dobijes jer banka preraspodjeli dividendu koju dobije,za dokap. moras se odregistrirat i staviti na slobodnu poziciju

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

marcipan,dividendu dobijes jer banka preraspodjeli dividendu koju dobije,za dokap. moras se odregistrirat i staviti na slobodnu poziciju

ok…puno hvala na odgovoru wikinže…
dakle,dionice HT-a mogu ostati registrirane kod Investora…a za dokapitalizaciju treba stavit na slobodnu poziciju…THX[thumbsup]

Puno pitanja zar ne ?
Malo ulaganja u znanje ne bi škodilo [wink]
Dobar link Vam je http://www.poslovni.hr/shop/default.aspx

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

Ako imaš dionice na PBZ skrbničkom računu sredstva od dividende će ti biti isplaćena na tvoj račun, ali te neće pozivati na skupštinu i nećeš moći glasati o odlukama, već će to u tvoje ime obaviti PBZ kako mu se već bude svidjelo.[huh]

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

pravo na dividendu imaju svi koji su vlasnici dionica na dan zatvaranja knjige dioničara…apsolutno je svejedno da li se dionice nalaze na slobodnoj poziciji ili su registrirane sa brokerskom kućom, pravo imaju i svi kojima se dionice nalaze na skrbi odnosno marginaši i lombardaši…isto vrijedi i za dokapitalizaciju s time da banka skrbnik, ako su na skrbi, obavještava vlasnika o dokapitalizaciji i može raditi upis umjesto vlasnika…drugim riječima, mirno spavajte dobit ćete dividendu[thumbsup]

Puno pitanja zar ne ? Malo ulaganja u znanje ne bi škodilo [wink] Dobar link Vam je http://www.poslovni.hr/shop/default.aspx

ako se ovo referiralo na mene, odmah da vam odgovorim da teško da bi mi koja od ovih knjiga pomogla i dala odgovor na moje postavljeno pitanje (neke sam i pročitao)…ustvari, bila je to više dvojba…pa odlučih postaviti pitanje na forumu…
tko pita, ne skita…
eto sad mi je sve jasno…knjigu bi čitao tjedan dana…i ne bi dobio odgovor…1:0 za forum…[thumbsup]

pick: ” Puno pitanja zar ne ? Malo ulaganja u znanje ne bi škodilo [wink] Dobar link Vam je http://www.poslovni.hr/shop/default.aspx ” ako se ovo referiralo na mene, odmah da vam odgovorim da teško da bi mi koja od ovih knjiga pomogla i dala odgovor na moje postavljeno pitanje (neke sam i pročitao)…ustvari, bila je to više dvojba…pa odlučih postaviti pitanje na forumu… tko pita, ne skita… eto sad mi je sve jasno…knjigu bi čitao tjedan dana…i ne bi dobio odgovor…1:0 za forum…[thumbsup]

Marcipan, pa zašto se uopće osvrćete na ovakve ….[angry]

pick: ” Puno pitanja zar ne ? Malo ulaganja u znanje ne bi škodilo [wink] Dobar link Vam je http://www.poslovni.hr/shop/default.aspx ” ako se ovo referiralo na mene, odmah da vam odgovorim da teško da bi mi koja od ovih knjiga pomogla i dala odgovor na moje postavljeno pitanje (neke sam i pročitao)…ustvari, bila je to više dvojba…pa odlučih postaviti pitanje na forumu… tko pita, ne skita… eto sad mi je sve jasno…knjigu bi čitao tjedan dana…i ne bi dobio odgovor…1:0 za forum…[thumbsup]

ma pusti ih marcipan rugaju se bezveze jer ništa drugo ni neznaju evo osvježi ovu zamrlu temu

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1006&pg=1

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

slazem se kolega white a taj pick mi nekako nije sjeo sa svojim komentarima na ATGR-u
[undecid]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

pravo na dividendu imaju svi koji su vlasnici dionica na dan zatvaranja knjige dioničara…apsolutno je svejedno da li se dionice nalaze na slobodnoj poziciji ili su registrirane sa brokerskom kućom, pravo imaju i svi kojima se dionice nalaze na skrbi odnosno marginaši i lombardaši…isto vrijedi i za dokapitalizaciju s time da banka skrbnik, ako su na skrbi, obavještava vlasnika o dokapitalizaciji i može raditi upis umjesto vlasnika…drugim riječima, mirno spavajte dobit ćete dividendu[thumbsup]

Čista petica iz znanja[thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Jel zna tko kolika je povijesna najniža cijena nakon IPO-a? Jel oko 320 kn, koliko je bilo? Kolike su šanse da opet zaglavimo na tim razinama? Bez drukanja, molim objektivan (koliko je to moguće) odgovor.

Povijesna najniža je 320,01 kuna (ja sam ju kupio po toj cijeni i čuvam izvješće PBZ Investora o toj transakciji da se jednog dana mogu pohvaliti unucima da sam kupio najjeftiniju dionicu HT-a u povijesti). Ali više nisam siguran da neće pasti ispod toga. Ali sutra idem opet u veću kupovinu, danas sam bio na putu. Pa kud puklo da puklo. Ili pukovnik ili pokojnik.

bigfellow1: ” Jel zna tko kolika je povijesna najniža cijena nakon IPO-a? Jel oko 320 kn, koliko je bilo? Kolike su šanse da opet zaglavimo na tim razinama? Bez drukanja, molim objektivan (koliko je to moguće) odgovor. ” Povijesna najniža je 320,01 kuna (ja sam ju kupio po toj cijeni i čuvam izvješće PBZ Investora o toj transakciji da se jednog dana mogu pohvaliti unucima da sam kupio najjeftiniju dionicu HT-a u povijesti). Ali više nisam siguran da neće pasti ispod toga. Ali sutra idem opet u veću kupovinu, danas sam bio na putu. Pa kud puklo da puklo. Ili pukovnik ili pokojnik.

a penzić na ponudi radnicima kupi za 145,75 kaj cemo sad??? to je cjena za penzice poslije IPO-a[embarass]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close