Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
nazalost bio sam u pravu populjuvavsi Torrenteov forecast da ide up i onu TA od jucer, nis od toga jos neko vrijeme, idemo mi na 320 cini mi se
nazalost bio sam u pravu populjuvavsi Torrenteov forecast da ide up i onu TA od jucer, nis od toga jos neko vrijeme, idemo mi na 320 cini mi se
e da bar oce , [smiley] , i to sto prije
Danas nam je PTKM-R-A zablistala…
privatizacija radnicima do sada nije nikad dizala dionicu,najavljeno poskupljenje plina, sve nes negativno ali ima i mogucnosti privatizacije pa prenosim iz businessa “Tu mislim na nikad potvrđene, no još uvijek prisutne spekulacije o preuzimanju od strane Agrokora.”
U tome grmu leži zec, za svako slovo ulaska agrokor koncerna 5 % dionica gore,
dakle u vlasnicku stukturu HT-a ulazi AGRO… 20% GORE
Tody je mačak
[cool]
http://www.t.ht.hr/investitori/vijesti_objavaagrokoreph.asp
T-Mobile Hrvatska, društvo kćer T- Hrvatskog Telekoma, ulazi u suradnju s Agrokor grupom i Europapress holdingom
( 13. studenoga 2007. )
T-Hrvatski Telekom je danas objavio da je njegovo društvo kćer u stopostotnom vlasništvu T-Mobile Hrvatska d.o.o. potpisalo sporazum s Agrokor d.d., članom Agrokor grupe i Com.Com d.o.o., povezanim društvom Europapress holdinga (EPH), o zajedničkim ponudama mobilnih komunikacija na hrvatskom tržištu. Sporazum će također uključivati i određene ostale članove Agrokor grupe i EPH grupe.
S više od deset godina iskustva te skoro 2.300.000 korisnika, T-Mobile Hrvatska je lider na tržištu mobilnih komunikacija u Hrvatskoj. Agrokor grupa je najveća kompanija u privatnom vlasništvu u Hrvatskoj i lider u maloprodaji, dok je EPH vodeća hrvatska medijska kuća. Partneri će udružiti svoje snage i područja stručnosti kako bi od ožujka sljedeće godine proširili ponudu mobilnih komunikacija na hrvatskom tržištu.
Partneri će razvijati nove segmente korisnika i one u kojima je penetracija mobilnih usluga niska, kako bi na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu proširili ponudu. Pod „KMOBILE“ robnom markom, ponude će plasirati Agrokor grupa i Europapress holding kroz svoja povezana društva.
Kontakti za odnose s investitorima:
Erika Kašpar: +385 1 4912 000
Elvis Knežević: +385 1 4911 114
Email: ir@t.ht.hr
http://www.t.ht.hr
Sve crno na bjelo, vidim još jedan uzlet Agrokor koncerna, ovo neće imati utjecaja na HT,
pa on je zanemariv u ovoj prici, dobit nevelika 2,4 miljarde, nesto vise od 5 zadrzane dobiti, sektor neinteresantan, loše loše… idemo agrooookoooorrrr
Klašični padovanski!! Kad je bal nek je maskembal ajmo na 300kn[angry] [angry] [angry]
Gubim strpljenje.
I više od toga, lovu.
Danas bi se mogla zaustaviti oko 330 prema mojim kalkulacijama. MIslim da do odbijanca danas neće doći jer je trebao biti jučer na 340, a ovako mislim da prvo moramo dotaknuti 330 pa ćemo vidjeti što i kako dalje.
danas ce se ovo sve skupa na burzi okrenut u zeleno
Pozlatile ti se riječi…
danas ce se ovo sve skupa na burzi okrenut u zeleno ili ce se dogodit jebena lavina
Dogodit će se jebena lavina.