Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
odbijanac izgleda
Cijelo tržište je u slobodnom padu – brodari, luke, građevinari, turizam, (osim par iznimaka). HT je još i dobar. Može se očekivati nagla kupovina fondova poslije 12 sati i porast tržišta. Nedavno se dogodilo, vidjet ćemo danas da li će se to ponoviti. Nebi se baš u to kladio za velik novac ali nije mi niti bitno, zanima me samo HT. Danas sam još dokupio (ima još dosta municije, kako reče kolega Čaruga).
HT: -1,34%
OPTE: +1,74%
tržište je prepoznalo kvalitetu [lol] [lol] [lol]
ja da sam trezor HT, ovakvu si sramotu ne bi dopustio!
[pray]
HT: -1,34% OPTE: +1,74% tržište je prepoznalo kvalitetu [lol] [lol] [lol] ja da sam trezor HT, ovakvu si sramotu ne bi dopustio! [pray]
Da, ali ne znam da li trezor na to ima pravo? Idemo na skupštini glasati da trezor pokupuje sve dionice sa tržišta
[thumbsup]
Ljudi zar ste slijepi i ne vidite što se događa na svjetskim tržištima??
Nema kukanja i donošenja nekakvih ocjena na osnovu 2 mjeseca ulaganja, oni koji misle da će se lako obogatiti¨: “Marš iz burzovne avlije”!!
Znate i sami priču o tome da je ca. 20 postotni godišnji prinos na zaradu od dionica ispravni put ka stjecanju love, ali iskreno koliko bi se od Vas živiralo za 20 % godišnje???
Zaboravili ste Buffeta i neke njegove osnovne misli, ma dajte nema beda, nakon godinu dana se neki zaključci mogu donositi, a ovo ostalo samo diže nervozu medju neznalicama koje slučajno imaju koji paket dionica, pa ih prodaju.
eto
HT-R-A 338,02 -1,07 340,00 336,03 3.481.853,04 338,02 339,98 337,91 10.304 204
OPTE-R-A 272,00 -0,04 276,90 272,00 40.766,10 271,78 275,00 273,60 149 3
Podaci su drugačiji od gore navedenih a svejedno mislim da ipak nije za usporedbu radi količine prometa.
Znate i sami priču o tome da je ca. 20 postotni godišnji prinos na zaradu od dionica ispravni put ka stjecanju love, ali iskreno koliko bi se od Vas živiralo za 20 % godišnje??? Zaboravili ste Buffeta i neke njegove osnovne misli,
Buffet se zadovoljava prinosom od 20% na tržištu koje u prosjeku fluktuira od 15-25% godišnje. Mi kao specjalan slučaj se teško uklapamo u iti jednu shemu.
kupnja u londonu na 322 kuna
Znači tamo još dobro stoje, šta bi oni da ovo naše topovsko meso dođe tamo sterali bi cijenu na vrijednost IPO-a.
Za kupnju HT-a je potrebno samo staviti se na kupnju i čekati a oni sami dolaze ko kamikaze, i dok je to tako nema nam gore.