HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 17:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nakon danasnjeg dana samuvjeren kako smo u roku 7 dana na cca 390 kn… A onda izvjesce, skupstina, dividenda, bonus dionica… [proud]

slabo si uvjeren prika![undecid]

dan je pametniji od noći

Danas ce biti ili odbijanac do nekih 352 kn ili probijanje trend linije – ispod 340, a onda tko zna gdje je kraj (ako je vjerovati TA), ali sam još uvjek mišljenja da ona na ovoj dionici nije primjenjiva. Vidjeti ćemo danas.

Moze pitanje ? Ako je skupština 21.04.2008. Koliko dana prije skupštine bi trebalo kupit dionice i koliko dana poslje skupštine se mogu prodat dionice da dobijemo dividendu ? Jel to tako jednostavno ? 🙂

Danas po slaganju naloga idemo ispod 340 kn.[undecid]

Nisam mislio da ću više kupovati HT (pretpostavio sam da neće više pasti ispod 340 – moja granica za kupovinu), ali nastavio sam dalje. Preveliko iskušenje mi je ne kupiti ga ispod 340. Iako me je malo frka stavljati toliko jaja u istu košaru. A košara je stvarno puna HT jaja i ako bude dobra dividenda i cijena u 3-4 mjeseca poraste na cca 400 bit će prava gozba. Dakle kod mene opet ista priča – “Mujo nahrani svinje i ništa ne diraj”.

ČARUGA, 15.01.2008. u 10:30
rijeka

o kralju dobro nam se vratio eh i ja bih kupovao ali nemam municije
i ja ko i ti volim grahama pa nisam puno shortao (samo jednom) pa sam ti 100% u dionicama
najviše u ht-u

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Po business.hr zadnja cijena u Londonu jučer 330,76.[undecid]

Očigledno idemo na cijenu iz IPO-a tj 265,00 kn !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Danas ce biti ili odbijanac do nekih 352 kn ili probijanje trend linije – ispod 340, a onda tko zna gdje je kraj (ako je vjerovati TA), ali sam još uvjek mišljenja da ona na ovoj dionici nije primjenjiva. Vidjeti ćemo danas.

Zasad je potop.[cry]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Očigledno idemo na cijenu iz IPO-a tj 265,00 kn !

zašto je to očigledno jesi li u kešu[lol] [lol] [lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

super mi je kad ht u londonu raste, a kod nas pada [thumbsup]

Ma ovo je prestrašno , stvarno ne razumijem kako mogu prodavati za tako nisku cijenu a zna se da HT vrijedi puno više [angry] [cry].
Stvarno treniranje živaca………..dobro moj broker kaže bježi od dionica koje počinju kupovati babe s placa ili se pripremi na čekanje i živciranje dok takvi ne izađu iz nje [sad][tongue]

Najbolje da jedno vrijeme ne gledam stanje Ht-a

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

New Report

Close