Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
jel ovo danas najniži promet od početka trgovine?
jest
Molio bi ako netko ima dubinu naloga od 10 i to prodaje[pray].
Molio bi ako netko ima dubinu naloga od 10 i to prodaje[pray].
U prilogu:
Prema nalozima za kupnju i prodaju, rekao bi da fond manageri skijaju.
Ukoliko po povratku planiraju cijenu podignuti na pokazatelje tržišta, nadam se da se neće povrijediti na skijanju,
a ukoliko nas nastave srozavati – nije mi žao drveća pored staze …
Ugodan dan
Ova agonija će trajati još danima, a cijena će teško gore nije ni meni drago ali šta se može.
Što se tiče preporuka da se čeka 10% bonusa, mislim da taj bonus niko na ovome forumu ne može ostvariti, jer ovdje su uglavnom ljudi koji su davno dionice registrirali na brokera i time izgubili pravo na dodatne.
[/quote]
e ja ih nisam registrirao [cool]
..planiram kupiti veću količinu HT-a. Razlog tome vidim u velikoj želji ERSTE banke , da cijena dionice
poraste, o čemu sama u banci neki dan razgovarala.
Što se tiče preporuka da se čeka 10% bonusa, mislim da taj bonus niko na ovome forumu ne može ostvariti, jer ovdje su uglavnom ljudi koji su davno dionice registrirali na brokera i time izgubili pravo na dodatne.
e ja ih nisam registrirao [cool]
[/quote]
da i imas dividendu,neka je cca 20kn po dionici.Zaracunaj da HT ove godine nece dijeliti div. i povisi si cijenu dionice i eto zarade.Ak je sada 342kn racunas si 362kn i to ti je povecanje cijene 6-7%[wink] ak imas bonus dionice to ti se vec penje na 16-17% dobiti
..planiram kupiti veću količinu HT-a. Razlog tome vidim u velikoj želji ERSTE banke , da cijena dionice
poraste, o čemu sama u banci neki dan razgovarala.
A i raiffaisen moguće izlazi polagano (već danima) da nagomila cash i onda nenadano lupi ogromnu količinu po asku, trzne dionicu iz učmalosti, konačno joj digne cijenu i natjera ostale da se dobro razmisle i konačno prestanu taktizirati i krenu kupovati. E TO bi bio scenario. [wink]
Kupujte dok još ima jevtino, da vam ne bi poslije bilo žao…
..planiram kupiti veću količinu HT-a. Razlog tome vidim u velikoj želji ERSTE banke , da cijena dionice poraste, o čemu sama u banci neki dan razgovarala.
S kime si razgovarala, s babom u redu za podizanje mirovine? [wink]
LudiPaa: ” Što se tiče preporuka da se čeka 10% bonusa, mislim da taj bonus niko na ovome forumu ne može ostvariti, jer ovdje su uglavnom ljudi koji su davno dionice registrirali na brokera i time izgubili pravo na dodatne. ” e ja ih nisam registrirao [cool]
[/quote]
tako nekako i ja to gledam…nit luk jeo nit zube prao, a zarada je tu. nisam dugo na forumu, ali prema pisanju starijih kolega, ne isplati se previse prckati pogotov s dobrim dionicama. razmisljam i da jos dokupim, racunam da ne moze ici dolje, a dividenda je primamljiva, cak veca od kapitalnog dobitka na nekim drugim dionicama…sve u svemu, iz HT-a izlazim mozda samo ako Agrokor bude imao IPO [cool]
Valjda ste svijesni koliko je još uvijek ljudi “unutra” (uključujući mene), i svaki porast i od 5-10 kuna stvarat će plimni val prodaje. Ne očekujte skori rast, a pogotovo ne tih famoznih 400, tu će se opet srušiti na ove razine. Tko će se strpiti 2-3 godine, e taj bi mogao zaraditi. A tko zaboravi na nju pa pogleda cijenu za 5 godina…