Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
axa: ” Alabama: ” axa: ” Kad će više Ht na zelene grane , ovo je prežalosno za gledati [cry][angry] ” To je “retoričko” pitanje? (kada grane zazelene)[wink] ” Pa kako stoje stvari ispada “retoričko” pitanje [lol] Malo sam nestrpljiva pa progovara “očaj” hahahah ali čuva se Ht doći će i on na svoje [smiley] ” Kažu da svaka dionica ima svojih 5 minuta. Ova će imati više od toga.[thumbsup]
[wink] znam, zato je ne namjeravam dirati do daljnjega………..ali eto malo me čopila depra što se nje tiče [lol].
U svakom slučaju
[pray][pray][pray] za što brži rast [smiley]
zaboravite na HT do skupštine i odluke o dividendi…. a ako se ni do tada ne pomakne značajnije u što ipak sumnjam onda poberite tih 10 % nagradnih i lijepo smatrajte to oročenom štednjom sa natprosječnom kamatom , HT je za naše prilike jedna sigurna i stabilna dionica koja ne raste na kratke staze ali ima vrijednost ….osim toga mislite li da bi fondovi kupovali i toliko štopali da ih ne interesira…..ako je dobra fondovima onda je i meni [thumbsup] , bolje držat lovu u dionicama HT -a nego u banci…..
tko ne misli tako neka proda i kupi Optimu , to je jedna perspektivna firma koja dok vrati sve dugove i počne iskazivati neku značajniju dobit možda i ne bude više fiksnih telefona [lol]
Analitičari Erstea: Kupujte HT, Ingru i Atlantsku plovidbu
Analizirajući prilike za ulaganje na tržištima zemalja srednje i istočne Europe u prvom ovogodišnjem tromjesečju, analitičari Erste banke kao prilike za ulaganje preporučuju i dionice hrvatskih kompanija – HT-a, Ingre i Atlantske plovidbe
[thumbsup]
U očekivanju većeg rasta cijene HT-a , ERSTE banka čini što može ! Analitičari banke , predviđaju skori
jači rast ove dionice…….
[
” Svi fondovi u 2008 u minusu. U zadnjih 6 mjeseci njih 80% u minusu, a 20% u simboličnom plusu. Tko će u njih još stavljat pare, ako se ovako nastavi?! Pogledajte na http://www.hrportfolio.hr/ sve će vam biti jasno
Zar zbilja misliš da većina od tih 80% neće u 2008. ostvariti bar 10%-20% prinosa?
Vratih maxTV a dosta ljudi počelo vraćati svoje pakete sa probe. Svega 3 ugovora su potpisana kažu mi na šalteru HT-a. Znači od toga i nema baš neke profiti za HT.
[lol] [lol] [lol]
Ako se još malo nastavi ovaj trend, preći će nas Optima. Da nije smiješno bilo bi žalosno.[embarass]
Ako se još malo nastavi ovaj trend, preći će nas Optima. Da nije smiješno bilo bi žalosno.[embarass]
?[lol] [lol] [lol]
[
halo bing:
”
” Svi fondovi u 2008 u minusu. U zadnjih 6 mjeseci njih 80% u minusu, a 20% u simboličnom plusu. Tko će u njih još stavljat pare, ako se ovako nastavi?! Pogledajte na http://www.hrportfolio.hr/ sve će vam biti jasno
”
Zar zbilja misliš da većina od tih 80% neće u 2008. ostvariti bar 10%-20% prinosa?
Naravno da hoće samo je pitanje s kojim dionicama iz portfelja, jedna od njih bi trebao biti ht zar ne?
sasha: ” Ako se još malo nastavi ovaj trend, preći će nas Optima. Da nije smiješno bilo bi žalosno.[embarass] ” ?[lol] [lol] [lol]
Dragi kolega , bez obzira na kvalitetu Vaaših komentara moram priznati da na jako prozaičan način skupljate zvijezdice, ili radite i nešto konstruktivnije na ovom forumu