HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 21:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

HT se mora kupovati od strane fondova.. barem do 400.. dividenda ce biti barem 20ak kuna a to je mnogo friskog kesa za one koji imaju puno dijonica hateja (citaj fondovi i ja [cool]).. zato ja drzim do poziva na skupstinu a dalje cemo vdijeti..

Ht je tipčna muzara, tak se to veli u managmetu.
Velika dobit, ali mala mogućnost rasta i razvoja, švabe ne dopuštaju širenje u regiju.
[cry]

I bolje. Ne znam sto bi oni dobili sa sirenjem na regiju, osim sto bi trebali masno to platiti. HT ima jednu prednost u odnosu na ostale Tcome opcenito: Hrvati su prelijeni i pretromi da bi mijenjali operatere, bez obzira koliko ih god placali. Zbog toga ja ocekujem da ce Tcom i dalje biti stabilna firma, a u buducnosti ce i vjerojatno otkupiti Metronet te tako zavladati optikom u Hrvata.

Konkurencija? Mislim da tu nema kruha. I oni koji su trebali biti konkurencija (Vodatel) su imali samo jedan cilj – sto bolje se prodati pa onda na IPO HT-a[tongue]. Vidim i najave da se Metronet nece prodavati u iduce dvije godine, a poslije…[proud]

Strana konkurencija? DT ce cuvati trziste ko kvocka pilice.

Autor je vlasnik nesto dionica HT i koristi iskljucivo ne-HT proizvode i usluge

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

A ne smijemo zaboraviti da je HT fundamentalno najzdravija tvrtka u Hrvatskoj. Ispravite me ako griješim. Jedan od većih prednosti joj je svakako financijska snaga i mala zaduženost.

HT se mora kupovati od strane fondova.. barem do 400.. dividenda ce biti barem 20ak kuna a to je mnogo friskog kesa za one koji imaju puno dijonica hateja (citaj fondovi i ja [cool]).. zato ja drzim do poziva na skupstinu a dalje cemo vdijeti..

Misliš da neće kupovat preko 400? Baš me zanima kako će proći još ova dva i pol dana trgovanja u ovoj godini.
Gledam malo po hrportfoliu ove dioničke fondove i sve na što nalijećem su ova nekakva izvješća od prije ht-ovog uvrštenja. Zanima me jel netko našao ili možda zna koji dionički fondovi ili barem jedan fond ima ht u top 10 svog portfelja.

Radim svaki dan do 4 i ne mogu mrdnut s posla – kako da dokupim ht? [cry][cry][bye]

proklet bio na božić 2010.

Radim svaki dan do 4 i ne mogu mrdnut s posla – kako da dokupim ht? [cry][cry][bye]

zadaj nalog online dan ranije… nazovi brokera s posla…

Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated!

super24:

Misliš da neće kupovat preko 400? Baš me zanima kako će proći još ova dva i pol dana trgovanja u ovoj godini.
Gledam malo po hrportfoliu ove dioničke fondove i sve na što nalijećem su ova nekakva izvješća od prije ht-ovog uvrštenja. Zanima me jel netko našao ili možda zna koji dionički fondovi ili barem jedan fond ima ht u top 10 svog portfelja.

bas sam prico s braticem jucer.. kaze on ima naloge na 378, trebao sam frknuti sve na 390.. vjerujem da je takvih hrpa.. cak i ja sam stavio pola svoji na 379.. doduse, one sa IPO-a ipak ne diram.. tolko glup nisam..

pozdrav i Sretan Bozic..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Izgleda kao šala…..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Vidjeti ćemo što sutra donosi. Moglo bi biti zanimljivo. Sretan Božić.

ja sam stavio jedan dio na 450ali stavljam sutra nalog za kupnju nadam se na 350

super24: ” HT se mora kupovati od strane fondova.. barem do 400.. dividenda ce biti barem 20ak kuna a to je mnogo friskog kesa za one koji imaju puno dijonica hateja (citaj fondovi i ja [cool]).. zato ja drzim do poziva na skupstinu a dalje cemo vdijeti.. ” Misliš da neće kupovat preko 400? Baš me zanima kako će proći još ova dva i pol dana trgovanja u ovoj godini. Gledam malo po hrportfoliu ove dioničke fondove i sve na što nalijećem su ova nekakva izvješća od prije ht-ovog uvrštenja. Zanima me jel netko našao ili možda zna koji dionički fondovi ili barem jedan fond ima ht u top 10 svog portfelja.

Od strane fondova će se kupovati i preko 400kn.Ova dionica je za njih zlatna koka dugoročno

ja sam stavio jedan dio na 450ali stavljam sutra nalog za kupnju nadam se na 350

Mišljenje prolazi sigurno[thumbsup]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

New Report

Close