Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
HT se mora kupovati od strane fondova.. barem do 400.. dividenda ce biti barem 20ak kuna a to je mnogo friskog kesa za one koji imaju puno dijonica hateja (citaj fondovi i ja [cool]).. zato ja drzim do poziva na skupstinu a dalje cemo vdijeti..
Ht je tipčna muzara, tak se to veli u managmetu.
Velika dobit, ali mala mogućnost rasta i razvoja, švabe ne dopuštaju širenje u regiju.
[cry]
I bolje. Ne znam sto bi oni dobili sa sirenjem na regiju, osim sto bi trebali masno to platiti. HT ima jednu prednost u odnosu na ostale Tcome opcenito: Hrvati su prelijeni i pretromi da bi mijenjali operatere, bez obzira koliko ih god placali. Zbog toga ja ocekujem da ce Tcom i dalje biti stabilna firma, a u buducnosti ce i vjerojatno otkupiti Metronet te tako zavladati optikom u Hrvata.
Konkurencija? Mislim da tu nema kruha. I oni koji su trebali biti konkurencija (Vodatel) su imali samo jedan cilj – sto bolje se prodati pa onda na IPO HT-a[tongue]. Vidim i najave da se Metronet nece prodavati u iduce dvije godine, a poslije…[proud]
Strana konkurencija? DT ce cuvati trziste ko kvocka pilice.
Autor je vlasnik nesto dionica HT i koristi iskljucivo ne-HT proizvode i usluge
A ne smijemo zaboraviti da je HT fundamentalno najzdravija tvrtka u Hrvatskoj. Ispravite me ako griješim. Jedan od većih prednosti joj je svakako financijska snaga i mala zaduženost.
HT se mora kupovati od strane fondova.. barem do 400.. dividenda ce biti barem 20ak kuna a to je mnogo friskog kesa za one koji imaju puno dijonica hateja (citaj fondovi i ja [cool]).. zato ja drzim do poziva na skupstinu a dalje cemo vdijeti..
Misliš da neće kupovat preko 400? Baš me zanima kako će proći još ova dva i pol dana trgovanja u ovoj godini.
Gledam malo po hrportfoliu ove dioničke fondove i sve na što nalijećem su ova nekakva izvješća od prije ht-ovog uvrštenja. Zanima me jel netko našao ili možda zna koji dionički fondovi ili barem jedan fond ima ht u top 10 svog portfelja.
Radim svaki dan do 4 i ne mogu mrdnut s posla – kako da dokupim ht? [cry][cry][bye]
Radim svaki dan do 4 i ne mogu mrdnut s posla – kako da dokupim ht? [cry][cry][bye]
zadaj nalog online dan ranije… nazovi brokera s posla…
super24:
”
”
Misliš da neće kupovat preko 400? Baš me zanima kako će proći još ova dva i pol dana trgovanja u ovoj godini.
Gledam malo po hrportfoliu ove dioničke fondove i sve na što nalijećem su ova nekakva izvješća od prije ht-ovog uvrštenja. Zanima me jel netko našao ili možda zna koji dionički fondovi ili barem jedan fond ima ht u top 10 svog portfelja.
bas sam prico s braticem jucer.. kaze on ima naloge na 378, trebao sam frknuti sve na 390.. vjerujem da je takvih hrpa.. cak i ja sam stavio pola svoji na 379.. doduse, one sa IPO-a ipak ne diram.. tolko glup nisam..
pozdrav i Sretan Bozic..
Izgleda kao šala…..
super24: ” HT se mora kupovati od strane fondova.. barem do 400.. dividenda ce biti barem 20ak kuna a to je mnogo friskog kesa za one koji imaju puno dijonica hateja (citaj fondovi i ja [cool]).. zato ja drzim do poziva na skupstinu a dalje cemo vdijeti.. ” Misliš da neće kupovat preko 400? Baš me zanima kako će proći još ova dva i pol dana trgovanja u ovoj godini. Gledam malo po hrportfoliu ove dioničke fondove i sve na što nalijećem su ova nekakva izvješća od prije ht-ovog uvrštenja. Zanima me jel netko našao ili možda zna koji dionički fondovi ili barem jedan fond ima ht u top 10 svog portfelja.
Od strane fondova će se kupovati i preko 400kn.Ova dionica je za njih zlatna koka dugoročno
ja sam stavio jedan dio na 450ali stavljam sutra nalog za kupnju nadam se na 350
Mišljenje prolazi sigurno[thumbsup]