Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
a je predpostavljam da se bliži nekakve neslužbene objave o FI – ovima eto jučer na je gosp. Dragičević rekel za Inu pa isto se ljepo skidala danas
Samo kako su su zagrizli! Mislim da će prava eksplozija biti poslije Nove godine!! Uf,uf jedva čekam!
Može li mi tko reći kada je idući radni dan burze?
cetvrtak
Ovo danas neznam kako nazvati odnosno neznam što je potaknulo fondove na ovakvu kupnju , pogotovo one planine od preko 7000komada na 360 kuna. Ako ovako nastave za tri radna dana HT je na 400kuna . Iako sumnjam da će se to desiti . Svakako , volio bi da znam razlog usponu !!?
Brate napačeni ide Božić i Nova godina pa serveri im neće to izdržati zamisli samo kada objave dobit za ove blagdane pa puca po šavu ode na 400kn bez vau[thumbsup]
U Četvrtek sledeći radni dan.
moje mišljenje je da postoji neki prešutni dogovor između fondova o ne podizanju cijene do Nove godine , neki se toga drže i postavljaju brane ali izgleda da ima i onih mudraca koji iskaču iz dogovora pa počiste sve pred sobom [thumbsup]
Mirovinci isli malo u shoping. Biti ce interesantno vidjeti reakcije inv. fondova kad sad vide da im HT ide gore, a htjeli su se lagano nakcravati. Sad je krenulo i nikad se ne zna kad ce netko prvi opaliti, zato ce sad vise do izrazaja doci fundamentalno jake dionice kao sto je HT. Pogledajte ATPL, ERNT;VIRO;ADRS i ostale da ne nabrajam, a ipak je nas HT najjaca uz duzno postovanje ostalima ( neke su i u mom portfoliu). Idemo dalje[thumbsup]
Hm, ovaj rast me stavio u neugodnu poziciju… istovremeno sam sretan jer mi dobar dio portfelja raste i tužan jer sam namjeravao dokupiti ispod 350….[embarass] Morat ću u London u shopping [tongue]
Hm, ovaj rast me stavio u neugodnu poziciju… istovremeno sam sretan jer mi dobar dio portfelja raste i tužan jer sam namjeravao dokupiti ispod 350….[embarass] Morat ću u London u shopping [tongue]
da li kupuješ u londonu on-line?
kakve su provizije?
koja je najmanja količina?
hvala.
nema trgovanja sve do četvrtka, zato idemo danas na 360 kuna
Svaka čast kolega na odličnoj prognozi!
Samo kako su su zagrizli! Mislim da će prava eksplozija biti poslije Nove godine!! Uf,uf jedva čekam!
Mislili su mnogi i nakon Ipo-a pa nije!