Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,13 | 63.814 | 1,766 | 36,10 | 36,40 | 1,11% |
osim toga pod dugoročno sam mislio na 3-5 godina…
pošto je navedena dionica iz prehrambenog sektora….u naredne 3 godine njezina će cijena sigurno narasti 200-300%….a koliko bi ono u banci dobio?[rolleyes]
”
ne, kolega…to je dugoročno ulaganje…obratite se kolegi caymanu006 ako vam taj pojam nije jasan…
[smiley]
osim toga pod dugoročno sam mislio na 3-5 godina…
pošto je navedena dionica iz prehrambenog sektora….u naredne 3 godine njezina će cijena sigurno narasti 200-300%….a koliko bi ono u banci dobio?[rolleyes]
Ako može na privat koja je to dionica.
hvala
Netko se izgleda na kraju odvažio da i ova dionica malo poraste, svaka čast.
Netko se izgleda na kraju odvažio da i ova dionica malo poraste, svaka čast.
eeee da su mi sve ko ova i da mi je keša
Pri samom kraju uduplanje prometa…
Znači da bi stvarno sutra mogla potegniti još bolje…
Ovakvim najavama tjedan će lijepo biti zaključen…
Živili Mirovinci…
(možda su nas oni i čepili i pripremali sebi teren da bi ih sada kao hvalili…)
Što mislite: dali će ova odluka HANF-e u ulaganju mirovinskih fondova na tržište javinih dioničkih društava imati direktong utjecaja na cijenu HT-?. Pozitivnog ili negativnog?[undecid]
Što mislite: dali će ova odluka HANF-e u ulaganju mirovinskih fondova na tržište javinih dioničkih društava imati direktong utjecaja na cijenu HT-?. Pozitivnog ili negativnog?[undecid]
[/quote]
Po mome mišljenju friški cash donosi samo plus za tržište,za dionice u koje ulažu pogotovo a mislim da i pojedine investitore dovode do potrebnog cash-a za daljnju trgovinu.
Drugo mislim da oni uzimaju na duži rok i time smanjuju ponudu dionica pa mi je logika da to dovodi do
rasta.
Molim nekoga potkovanijega da potvrdi moje razmišljanje ili da me uvjeri u suprotno
Ali zar taj cash nebi bio možda uložen na službeno tržište a time bi inaš HT imao višu cijenu. Ovako novac ide na JDD. Nisam upućen dobro pa ne znam.
Ne postoji nitko potkovaniji od tebe, jer uvijek odlučuješ sam, a cijena ovisi o psihologiji ulagača što ne može predvidjeti ni dragi Bog. I svi oni koji se hvale dobrim prognozama mogu o nečemu govoriti tek kad ulože i zarade temeljem tih odluka. I ja sam sto puta pogodio kad nisam uložio, ali kad je trebalo uložit, e onda više nisam bio tako dobar.
Može imati samo pozitivnog utjecaja.Novac je kisik burze.Mirovinci će ubaciti svježeg novca.Poželimo im dobrodošlicu!