Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Mogu nabrojati 10 ljudi iz najbliže okoline. koji su ubacili novac u fondove unazad 6 mjeseci i mogu vam reći da nitko još iz njih nije izašao. Prvi razlog su izlazne naknade, drugi je da ne žele čupati s minusom, a treći je da nisu toliko ugroženi da svakodnevno gledaju prinose, nego žele svojih 20% nakon godinu dana što im je ipak bolje nego oročena štednja.
Je da, ali isto tako ja mogu nabrojati 10 ljudi koji su u zadnjih mjesec-dva povukli lovu iz fondova. Neki su lovu uložili od IPO-a T-HT-a, ali doduše neki su u fondovima bili već ima par godina. I isto tako mogu sa sigunošću tvrditi da će se ova igra fondova, ukoliko je oni igraju, sa rušenjem cijena, najblaže rečeno vratiti njima ravno u glavu!
Ljudi polako gube povjerenje u fondove i dioničko tržište, pogotovo jer su svi mislili da će od 1 paketa T-HT-a postati najblaže rečeno bogataši!
Koja god vlada bude davala društvena poduzeća na IPO, neće imati potražnju kao na T-HT-u! Pogotovo ako naše dioničarsko tržište nastavi se crveniti, a doduše ni politička situacija u okruženju nam ne ide baš na ruku, jer Srbi previše zvecaju sa oružjem na Kosovu, a ni u BiH nije baš blistava situacija!
Mislim da nam predstoji jedno crveno razdoblje, a za tu boju neće biti ni SDP, a ni Milanović krivi!
Volio bih da sam u krivu!
Tko će u završnu rundu za Telekom Slovenije: DT, T-HT ili MT?
Menadžment vodećeg mađarskog telekoma Magyar Telekom ne planira redukciju dividende na nulu čak i ako osvoji tender za privatizaciju Telekoma Slovenije no neki rezovi, morat će se, prema riječima Mtelovog izvršnog direktora Cristophera Mattheisena, dogoditi.
zagrebcan: ” Moji susjedi koji su u njemačkoj izgubili su na njihovim dionicama telekoma i kažu da je bio prava pušiona što onda očekivati kod nas osim padanja.[censored] ”
Ljudi moji ovo je još jedna odlična analiza, susjedi gastarbajteri su popušili na dionicama DT-a pa ćemo i im u HR na HT-u. Šta se sve na ovom forumu može čuti nevjerojatno. Prije sam se čitajući ovaj forum znao dobro nasmijati, sad mi ide sve više na plakanje.
Opet savjeti iz dijaspore. I moj brat isto… Gluposti , no coment.
Pomalo ekipa uvjek je bilo i bit ‘ će optimista,pesimista a pogotovo onih koji od straha novčić okreću pet puta i dive mu se ajme ća si krasan i puten a na licu grč želje i sarkazma:”zna sam,jesam ti reka…”Samo znajte takvi nam nisu vodilja nit’ su ikad u povjesti bili.[censored]
Kupnja – HT-R-A
596 345,41
384 345,35
411 345,30
30 345,20
499 345,12
Prodaja – HT-R-A
456 345,50
20 348,89
1.145 349,00
20 349,49
124 349,50
Povoljne stvari za HT
poveći broj MAX-TV korisnika, ali i ADSL korisnika, prošli su izbori, svi imaju znatno veće račune….
Možemo očekivati bolje rezultate za HT……………………[thumbsup]
Sickboy:
”
zagrebcan:
”
Moji susjedi koji su u njemačkoj izgubili su na njihovim dionicama telekoma i kažu da je bio prava pušiona što onda očekivati kod nas osim padanja.[censored]
”
Ljudi moji ovo je još jedna odlična analiza, susjedi gastarbajteri su popušili na dionicama DT-a pa ćemo i im u HR na HT-u. Šta se sve na ovom forumu može čuti nevjerojatno.
Prije sam se čitajući ovaj forum znao dobro nasmijati, sad mi ide sve više na plakanje.
”
Netočno, susjedi Njemci nisu popušili na dionicama DTea.
Njemci su najprije zaradili 300% na dionicama DTea prije nego što je cijena počela padati ( nakon tri – četiri godine ) a mi smo na HTeu zaradili tek nešto više od 30%.
Zapamtite pobjeđuje brza zarada a ne “držanje” dionica do besvijesti.[thumbsup]
Ja sam svoje prodao, pa ih sad opet kupujem, pa ću ih prodati za dva mjeseca, pa ( možda ) opet kupiti, ………
Točno, IPO DTa je bio 1996 po cijeni od oko 20$, da je u vrijeme dot-com bubble-a dosegla skoro 100$, a onda se strmoglavila na 10$.
Povoljne stvari za HT poveći broj MAX-TV korisnika, ali i ADSL korisnika, prošli su izbori, svi imaju znatno veće račune…. Možemo očekivati bolje rezultate za HT……………………[thumbsup]
Dobit 2,15 miljardica u 3Q za kraj procjenjuju 2,39 premda je malena razlika 240 milja a to vjerojatno zbog prilagodavanja FI (troskova, amortizacije…)
bumo vidli samo nitko nemre rec da nije imao priliku ili fondovi da su dionice precjenjene.
u svakom slucaju IDEMO DALJE
[thumbsup]
[shocked]
Kupnja – HT-R-A
460 343,00
16 341,50
30 341,00
63 340,11
22 340,10
Prodaja – HT-R-A
27 344,00
91 345,00