Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
nemojte biti sigurni, moj andeo se vec bavi dionicama a ima samo 2,5god. tata redovno kupuje i ostavlja joj na racunu do sada koja tisucinka eura, ona je jedna od najmladih dionicara[cool]
Cika Airfire, ajd me usvojite, ja cu si sam otvoliti svoj lacun
nemojte biti sigurni, moj andeo se vec bavi dionicama a ima samo 2,5god. tata redovno kupuje i ostavlja joj na racunu do sada koja tisucinka eura, ona je jedna od najmladih dionicara[cool]
kako ste osječajni tatek. Želite li i meni biti tatek, možda jesam malo stariji, ali godine nisu bitne[proud][proud][proud]
Najdlaze iglacke su mi dionice, a htio big INGLU L-A, kupi mi,kupi mi, blagdani dolaze
Možda se ljudi boje Optime i njihovog “prodora” na tržište
Panika ih uhvati na samu riječ OPTIMA.
Možda se ljudi boje Optime i njihovog “prodora” na tržište
uuu optima rusi cjelo trziste, daj malo procitajte sta prodaju, buducnost, izdane obveznice im ne pokrivaju potrebni kapital za opstajanje a 65% prihoda daju HT-u
sigurno je optima razlog pada HT-a da da a onda je svizac zamotao cokoladu
sta tek misle ljudi koji nemaju kompjutor?
Moji susjedi koji su u njemačkoj izgubili su na njihovim dionicama telekoma i kažu da je bio prava pušiona što onda očekivati kod nas osim padanja.[censored]
Kupnja – HT-R-A
886 345,50
22 345,05
100 345,01
5.019 345,00
68 344,99
Prodaja – HT-R-A
1.016 347,00
27 348,00
21 348,99
62 349,90
125 349,91[pray]
valentine izbjegavate odgovoriti???
Jupi, super cijena za dokup (kad bi još imo s čim).[cry][cry][cry][cry][cry][cry][embarass][embarass]
valentine:
” Bill Gates: ” Kolega, jedino niste definirali koje Nove Godine. Jako teško da ćemo gledati ovu dionicu iznad 400 kn početkom 2008. 2009 je već vjerojatnije. ” živi si bill gates, jedino što si fulao godinu, HT će na 400 kuna 2091. godine, znači većina to neće ni doživjeti
”
ako će biti dobit skromnih 2,39 ne milijuna već milijadri kuna a biti će te doberman poželi cjelu dividendu da anulira manje prihode u švabiji onda je to 29 kuna po dionici…
malo me prosvjetlite koja firma isplacuje dividende više od 8% vrijednosti dionice?
ledo, igh, dlkv, tnpl, thnk?
ernt, jednom izvanredno, dalje?
propustili ste komentirati ili nemate argumente pa izbjegavate?