HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2024. u 04:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
39,95
51.932
1,300
39,80
40,10
0,25%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sve po starom[smiley]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Gdje si poslao poruku?

Ured predsjednika. [tongue]

La vita e bella!

Ode ovo danas dole, samo me interesuje ko to prodaje po ovim cijenama, koji su to mamlazi.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

mislim da će cijena lagano kliziti dolje jer ekipa prodaje zbog dolazećih blagdana, a u siječnju će padati zbog odlaska na skijanje

Dionica postaje odlična za daytrading, žalosno.[cry]

mislim da će se još cijeli tjedan ekipa ovako iskrcavati, kao što je bilo prvih dana, kao što je bilo prije izbora i kao što je sada, i kao što će biti prije skijanja. tek nakon toga neće biti “viših” razloga za rasprodaju

ocekivao sam i ja da ce i ht i ina na otvaranju porasti barem 5% ali to se nije dogodilo ali vidjecemo, dan je dug… mozda ljudi nisu stigli izmijeniti naloge ko zna

To je problem na našem tžištu, kada ljudi imaju ovakava očekivanja. Kod nas dionice zbog ovakvih očekivanja imaju veliku volatilnost i time postaju rizičnija. Na velikim inozemnim burzama su presretni sa 1-2 posto na dan. 5% je uistinu pretjerano.

Dionica postaje odlična za daytrading, žalosno.[cry]

I je i nije, ako je daytrading možda je IGH bolji.

Kupnja – HT-R-A
112 349,00
33 348,20
100 348,00
50 347,18
90 347,17

Prodaja – HT-R-A
128 350,00
43 351,00
63 351,91
25 351,97
107 351,98[pray]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Posejdon: ” Ne moraš se moliti Valentine! Ide to danas gore. Ovo je ipak politička dionica, a politička poruka se danas mora odaslati sa tržišta kapitala. [thumbsup] ” Posejdone, zadovoljstvo je vidjeti Vas ovdje, nakon podužeg vremena. Znači li Vaše pojavljivanje da očekujete nekakve promjene glede ove dionice?

Hvala kolega Ahilej! [smiley]
Moj optimizam vezan za HT je ipak na duži rok.
Nakon današnjeg početka trgovanja potvrdila se moja teza da je ovo strogo kontrolirana dionica. Očekivao sam malo više entuzijazma danas, ali ovaj snjeg vani očito hladi i najzagrijanija srca.
Ali nakon zime dolazi sunašce, a i HT će tada gore! [smiley]

P.S.
Svaka sličnost između godišnjih doba i rasta pojedinih dionica je slučajna! [tongue]

La vita e bella!

P.S. Svaka sličnost između godišnjih doba i rasta pojedinih dionica je slučajna! [tongue]

Vidiš o ovome sam i ja razmišljao, ali nije bilo previše reakcija. Možda će zvučati glupo ali sjetite se prošle godine, zime skoro da i nije bilo, a burza cijelu zimu rasla???
Iako zvuči čudno, ali je istinito.[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Danas zatvaramo HT na 340, ako ne i niže. [pray]. Evo da ne ispadne da ne pomažem u blagdanskome raspoloženju. Hvala fondovima.

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Danas zatvaramo HT na 340, ako ne i niže. [pray]. Evo da ne ispadne da ne pomažem u blagdanskome raspoloženju. Hvala fondovima.

Kupnja – HT-R-A
8 348,20
100 348,00
70 347,20
50 347,18
90 347,17

Prodaja – HT-R-A
100 349,99
317 350,00
43 351,00
63 351,91
25 351,97

izgleda, samo što će i ostalo tržište povući sa sobom, a to nije baš dobro.

New Report

Close