Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,95 | 51.932 | 1,300 | 39,80 | 40,10 | 0,25% |
marcipan:
”
neki značajniji rast cijena dionica ne očekujem, a tako ni cijenu udjela u fondovima… evo na ht-u se pokazuje da će teško to ispod 350…al će isto tako teško nešto značajnije narast…možda do 360 kuna…al svašta je moguće…moguće je da fondovi pred kraj godine povuku tržište kako bi isfrizirali rezultate za ovu godinu…ali mislim da je izglednije da će tržište ostati zavijeno u crveno do kraja godine…kako bi fondovi s početkom nove godine uhvatili dobre poziciji…i počeli dizati u visine svoje miljenice i na taj način počeli novu godinu sa super prinosima…
”
Samo je pitanje koliko fondovi mogu ćekat,jer bi sa ovakvo jadnim prinosima u zadnjih 6 mjeseci mogli do Nove godine ostat bez puno novaca…..
Oni koji su ulagali u fond zadnjih 6 mjeseci su u debelim minusima. Takvi će im izaći ako ne podignu letvicu. A njih je najviše.
Seljo: ” ton: ” Od slovenaca izgleda ništa. DT navodno forsira mađare ” A navodno su Madjari ispali iz price zbog nedavnog skandala u poslovanju, pa je ipak HT u igri. Iako, ja to ne smatram vjerojatnim jer javnost u Sloveniji je totalno protiv ” Imam info iz HT-a da izgleda od tog neće biti ništa,tj.da su male šanse i da definitivno DT forsira mađare a ne HT.
a ja suprotnu informaciju, isto iz HT-a
pa tko ce ga znat sad!
Oni koji su ulagali u fond zadnjih 6 mjeseci su u debelim minusima. Takvi će im izaći ako ne podignu letvicu. A njih je najviše.
Zašto bi izišli?
Ako znaju kako stvari barem približno funkcioniraju neće izići sad u najgore vrijeme. Pa koliko još mogu izgubit?
Trenutno im je izglednije da ostanu i puste fondove da to vrate na 0 ili eventaulni plus pa da izađu.
Ovi koji sad izađu, osim ako im lova hitno treba, su u najmanju ruku čudni.
SLAVE: ” marcipan: ” neki značajniji rast cijena dionica ne očekujem, a tako ni cijenu udjela u fondovima… evo na ht-u se pokazuje da će teško to ispod 350…al će isto tako teško nešto značajnije narast…možda do 360 kuna…al svašta je moguće…moguće je da fondovi pred kraj godine povuku tržište kako bi isfrizirali rezultate za ovu godinu…ali mislim da je izglednije da će tržište ostati zavijeno u crveno do kraja godine…kako bi fondovi s početkom nove godine uhvatili dobre poziciji…i počeli dizati u visine svoje miljenice i na taj način počeli novu godinu sa super prinosima… ” Samo je pitanje koliko fondovi mogu ćekat,jer bi sa ovakvo jadnim prinosima u zadnjih 6 mjeseci mogli do Nove godine ostat bez puno novaca….. ” Oni koji su ulagali u fond zadnjih 6 mjeseci su u debelim minusima. Takvi će im izaći ako ne podignu letvicu. A njih je najviše.
A da ne govorimo kome će prodat dionice u Srbiji kojih su puni…mislim da će jako skoro morat nešto poduzet jer nisu ni ljudi budale da puštaju fond mamagerima da im drže novac i još uzimaju razne naknade a prinosa nema ili su još i u gubitku….koliko vidim HT im je jedna od rijetkih prilika da u relativno kratko vrijeme odrade nekakav značajniji prinos…u suprotnom biti će katastrofa (gotovo svi moji poznanici već su povukli novac iz fondova…).
[color=blue]HT i T-Mobile udovoljili zahtjevima Vijeća[/color]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/ht-i-t-mobile-udovoljili-zahtjevima-vijeca,4356.html
Bilo bi jako zgodno,
kada bi bila različitom bojom prikazana prodaja multiplikatora broja paketa dionica sa IPO-a :
Cijena Prodaja
352,97 34
[color=blue]352,98 63
352,99 126 [/color]
353,00 1000
353,94 100
Vidjeli bi u gro slučajeva da to NISU MALI DIONIČARI već institucijonalni MANIPULATORI cijenom,
te bi HANFA kažnjavanjem mogla prikupiti nešto sredstava za državni proračun.
Dobra ideja za sve nas, i naš državni proračun, ha?
(pametnom dosta)
Budite mi zdravi, veseli i debeli 🙂
L.
tekući….onda bi trebali kažnjavati i rast koji zna bit potaknut upravo tim institucionalnim “manipulatorima” kako ih zoveš?[huh]
ton: ” Seljo: ” ton: ” Od slovenaca izgleda ništa. DT navodno forsira mađare ” A navodno su Madjari ispali iz price zbog nedavnog skandala u poslovanju, pa je ipak HT u igri. Iako, ja to ne smatram vjerojatnim jer javnost u Sloveniji je totalno protiv ” Imam info iz HT-a da izgleda od tog neće biti ništa,tj.da su male šanse i da definitivno DT forsira mađare a ne HT. ” a ja suprotnu informaciju, isto iz HT-a pa tko ce ga znat sad!
Na drugi krug natječaja ide HT, a ne madžari. Samo jedan može ići.
Od slovenaca izgleda ništa. DT navodno forsira mađare
ta mi je opcija draza.. j… janeze i njihov napumpani telekom..
ton: ” Od slovenaca izgleda ništa. DT navodno forsira mađare ” ta mi je opcija draza.. j… janeze i njihov napumpani telekom..
i meni
jednu dilemu smo ocito rijesili[thumbsup]
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,12,15,mesic_mandatar,101967.jl