Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,95 | 51.932 | 1,300 | 39,80 | 40,10 | 0,25% |
Pa ako ce SDP dobit mandat, a neće , ne bi se trebalo očekivati lansiranje. Ako će pak HDZ dobiti mandat, a hoće, u čemu je problem već su trebali lansirati, što su slijepi pa ne vide kako se situacija razvija… Dakle zaključak moj je da ovdje više ulogu ne igra ni politika, već samo kraj godine, tad svi fondovi imaju razloga za rast cijene. Ponedjeljak može eventualno forumaše i ljude u tom rangu kopovne moći natjerat da kupuju, što se moglo do sada primjetiti u par navrata.
Evo, maldi kolega…konačno se mogu složiti s tobom…i to sa svime napisanim u ovom postu…[thumbsup]
Evo, maldi kolega…konačno se mogu složiti s tobom…i to sa svime napisanim u ovom postu…[thumbsup]
Eh čim sam vidio nick, pomislo ajme sad sam opet neštko krivo napisa… kad ono[wink]
Ajde da smo se oko nečeg i složili.
neki značajniji rast cijena dionica ne očekujem, a tako ni cijenu udjela u fondovima…
evo na ht-u se pokazuje da će teško to ispod 350…al će isto tako teško nešto značajnije narast…možda do 360 kuna…al svašta je moguće…moguće je da fondovi pred kraj godine povuku tržište kako bi isfrizirali rezultate za ovu godinu…ali mislim da je izglednije da će tržište ostati zavijeno u crveno do kraja godine…kako bi fondovi s početkom nove godine uhvatili dobre poziciji…i počeli dizati u visine svoje miljenice i na taj način počeli novu godinu sa super prinosima…
neki značajniji rast cijena dionica ne očekujem, a tako ni cijenu udjela u fondovima…
evo na ht-u se pokazuje da će teško to ispod 350…al će isto tako teško nešto značajnije narast…možda do 360 kuna…al svašta je moguće…moguće je da fondovi pred kraj godine povuku tržište kako bi isfrizirali rezultate za ovu godinu…ali mislim da je izglednije da će tržište ostati zavijeno u crveno do kraja godine…kako bi fondovi s početkom nove godine uhvatili dobre poziciji…i počeli dizati u visine svoje miljenice i na taj način počeli novu godinu sa super prinosima…
to je najrealniji scenarij, jedino nisam siguran da će se to odnositi i na ht, za ostale dionice definitivno potpisujem
neki značajniji rast cijena dionica ne očekujem, a tako ni cijenu udjela u fondovima… evo na ht-u se pokazuje da će teško to ispod 350…al će isto tako teško nešto značajnije narast…možda do 360 kuna…al svašta je moguće…moguće je da fondovi pred kraj godine povuku tržište kako bi isfrizirali rezultate za ovu godinu…ali mislim da je izglednije da će tržište ostati zavijeno u crveno do kraja godine…kako bi fondovi s početkom nove godine uhvatili dobre poziciji…i počeli dizati u visine svoje miljenice i na taj način počeli novu godinu sa super prinosima…
Samo je pitanje koliko fondovi mogu ćekat,jer bi sa ovakvo jadnim prinosima u zadnjih 6 mjeseci mogli do Nove godine ostat bez puno novaca…..
Ja gledam da bi HT mogao gore ako preuzmu slovence u kojem slucaju prodajem.. ako ne jos bolje onda cekam dividendu i prodajem fondovima jer su oni kes spremni platiti i po 2:1 omjeru..
Ja gledam da bi HT mogao gore ako preuzmu slovence u kojem slucaju prodajem.. ako ne jos bolje onda cekam dividendu i prodajem fondovima jer su oni kes spremni platiti i po 2:1 omjeru..
u svakom slučaju bit će dobro…
marcipan: ” neki značajniji rast cijena dionica ne očekujem, a tako ni cijenu udjela u fondovima… evo na ht-u se pokazuje da će teško to ispod 350…al će isto tako teško nešto značajnije narast…možda do 360 kuna…al svašta je moguće…moguće je da fondovi pred kraj godine povuku tržište kako bi isfrizirali rezultate za ovu godinu…ali mislim da je izglednije da će tržište ostati zavijeno u crveno do kraja godine…kako bi fondovi s početkom nove godine uhvatili dobre poziciji…i počeli dizati u visine svoje miljenice i na taj način počeli novu godinu sa super prinosima… ” to je najrealniji scenarij, jedino nisam siguran da će se to odnositi i na ht, za ostale dionice definitivno potpisujem
a na koje bi se dionice se odnosilo ako ne na HT. Većina fondova dobar dio portfelja gradi na HT-u. Početak nove godine(koji nije tako daleko) će se sigurno jako pozitivno odraziti baš na dionice HT-a. Ubrzo će se one procjene ERSTE-a od 400 kn pokazati podcijenjenima[cool][cool][cool]
Kupnja – HT-R-A
518 353,00
70 352,51
374 352,26
126 352,05
290 352,00
Prodaja – HT-R-A
1.246 353,97
75 353,98
187 354,00
1.000 354,10
208 354,49[pray]
Od slovenaca izgleda ništa. DT navodno forsira mađare
A navodno su Madjari ispali iz price zbog nedavnog skandala u poslovanju, pa je ipak HT u igri. Iako, ja to ne smatram vjerojatnim jer javnost u Sloveniji je totalno protiv
ton: ” Od slovenaca izgleda ništa. DT navodno forsira mađare ” A navodno su Madjari ispali iz price zbog nedavnog skandala u poslovanju, pa je ipak HT u igri. Iako, ja to ne smatram vjerojatnim jer javnost u Sloveniji je totalno protiv
Imam info iz HT-a da izgleda od tog neće biti ništa,tj.da su male šanse i da definitivno DT forsira mađare a ne HT.