Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Khmmmm…. jel se ja t varam ili od kada nam se pojavio presvetli OMX vise nitko ne stavlja transakcije jos tu i tamo samo po netko stavi K/P ?!?
Ne znam što bih rekao na ovaj HT, svi gore on dolje. Nema veze sa zdravim razumom
Pročitaj prijašnje postove na temi pa će ti biti jasno zašto. Asdfgh123, jel misliš na dividendu ili nešto drugo?
Khmmmm…. jel se ja t varam ili od kada nam se pojavio presvetli OMX vise nitko ne stavlja transakcije jos tu i tamo samo po netko stavi K/P ?!?
Dečko samo za tebe:
Kupnja – HT-R-A
167 336,02
400 336,01
309 336,00
493 335,80
227 335,70
Prodaja – HT-R-A
366 336,50
149 336,94
2.271 336,95
815 337,00
500 337,40[thumbsup]
Vrlo skoro očekujem povoljne vijesti od strane HT-a. nažalost, bojim se niš koristi od toga.
reci koja je informacija?
asdfgh123: ” Vrlo skoro očekujem povoljne vijesti od strane HT-a. nažalost, bojim se niš koristi od toga. ” reci koja je informacija?
cijena impulsa ide gore [tongue]
Warren: ” Ne znam što bih rekao na ovaj HT, svi gore on dolje. Nema veze sa zdravim razumom ” Pročitaj prijašnje postove na temi pa će ti biti jasno zašto. Asdfgh123, jel misliš na dividendu ili nešto drugo?
Čitam, čitam, ali ni pored toga mi nije jasno.
Seljo: ” asdfgh123: ” Vrlo skoro očekujem povoljne vijesti od strane HT-a. nažalost, bojim se niš koristi od toga. ” reci koja je informacija? ” cijena impulsa ide gore [tongue]
OK, iako imaju vec konkurenciju, pa ne mora znacit da ce to bit nesto super
Ali se prodaja naslagala, opet fondovi na djelu, nije im dosta jeftino, oni bi još jeftinije…fuj…mislim da ćemo ovih dana imati prilike za dokup [cry]
Da li netko ima informacije o stanju keša u fondovima.[thumbsup]
E to i mene zanima. Za koji dan bi trebalo izaći izvješće o stanju fondova pa ćemo vidjeti kako su oni preživjeli korekciju.
maslinar: ” Da li netko ima informacije o stanju keša u fondovima.[thumbsup] ” E to i mene zanima. Za koji dan bi trebalo izaći izvješće o stanju fondova pa ćemo vidjeti kako su oni preživjeli korekciju.
Vrlo skoro očekujem povoljne vijesti od strane HT-a. nažalost, bojim se niš koristi od toga.
Koje povoljene vijesti ocekujes daj podjeli to sad sa nama ili ciljas na godisnji izvjestaj