HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako Zoki formira vladu, odošmo mi ispod IPO – a[bye]

proklet bio na božić 2010.

Kažu u dnevniku da je 100 000 ljudi registriralo dionice HT-a, a da je po procjeni SDA 35000 do sada prodalo dionice. Dakle tek je 10% dioničara prodalo svoje dionice. Ispada da promet čine uglavnom fondovi prodajući jedni drugima?[undecid]
Bez Ljube i PKD pada u drugi plan. Nema straha za nas iako bi ja osobno volio vladu desnog centra.

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Svaka čast na prognozi jer izborom Milanovića dobijamo radikala na vlasti pa će cijelo tržište pasti, daj ajde manje pij bit će mi zadovoljstvo ne čitati tvoje postove. Sramota što se sve okotilo na ovom forumu, da ne kažem katastrofa.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Na TV objavili da je samo 35000 ljudi do sada prodalo svoje pakete. To znači da cijelu godinu nemožemo puno dalje ako će to ovim tempom ići.[bye]

Na TV objavili da je samo 35000 ljudi do sada prodalo svoje pakete. To znači da cijelu godinu nemožemo puno dalje ako će to ovim tempom ići.[bye]

100.000 su rekli da je dosad registriralo pakete. Znaci, 65.000 spremnih za prodaju (ne cekaju bonus). Pih, trajat ce to izlazenje izgleda. [undecid]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ok. blagi zaheb, nije bed mogu ja čekat i do proljeća 2009. i tak su rekli da ovo možemo ostavit i unucima, što se mora nije teško….Ali veseli me ipak ovaj podatak o samo 35 000 ljudi, ipak nismo glup narod i ponosan sam na sve”male”, svaka čast!!![thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Surround all arround when it hits the ground

Počeli smo mislit svojom glavom![pray]

znaci da ce trebat oko 4 miliarde kuna da se pocisti ove sta su se do sada registrirali kod brokera a vjerujem da je velika vecina stavila cijenu od 380 do 400kn a sadasnji prosjek cijene je 373kn ako sam dobro izracuna

znaci da ce trebat oko 4 miliarde kuna da se pocisti ove sta su se do sada registrirali kod brokera a vjerujem da je velika vecina stavila cijenu od 380 do 400kn a sadasnji prosjek cijene je 373kn ako sam dobro izracuna

Kažu u dnevniku da je 100 000 ljudi registriralo dionice HT-a, a da je po procjeni SDA 35000 do sada prodalo dionice. Dakle tek je 10% dioničara prodalo svoje dionice. Ispada da promet čine uglavnom fondovi prodajući jedni drugima?[undecid]
Bez Ljube i PKD pada u drugi plan. Nema straha za nas iako bi ja osobno volio vladu desnog centra.

Bojim se da pojedini fondovi prodaju sami sebi i pri tome istresu svako malo još i onih paketića. Ukoliko se Crobex kojim slučajem spusti prema 4.000 vidjet ćete tek onda panike i prodavanja.

Sa dionicama HTa će trebati strpljenja koje će se na kraju i isplatiti. Fundamenti su na našoj strani, a sve ostalo je nebitno. Ja se osobno nadam finom dividendnom prinosu ovdje,

šumar_hr:

Svaka čast na prognozi jer izborom Milanovića dobijamo radikala na vlasti pa će cijelo tržište pasti, daj ajde manje pij bit će mi zadovoljstvo ne čitati tvoje postove. Sramota što se sve okotilo na ovom forumu, da ne kažem katastrofa.

Što što? Pa koliko ja znam forumi i postoje da bi ljudi izrazili svoje mišljenje pa pasalo to tebi ili ne – a ti nemoj čitati moje postove, a ako želiš komunicirati samo s istomišljenicima otiđite na zajednički chat, a ne na forum. I tvoje uvrede samo dokazuju koliko si netolerantan prema drugačijem mišljenju, te da TEBI nije mjesto ovdje. No ja ću preći preko svega, i neću ti uzvratiti istom mjerom (vrijeđanjem).[tongue]

proklet bio na božić 2010.

Znaci, 65.000 spremnih za prodaju (ne cekaju bonus). Pih, trajat ce to izlazenje izgleda. [undecid]

mozda i hoce, al samo jednim dijelom zbog toga,
jer taj broj ipak treba dijeliti s necim… bar s dva [yawn]
ako sudim po sebi i svojoj okolini, ima toga van sda
i previse, koje nije izaslo na pocetku pa ce pricekati
neka bolja vremena koja nisu izmedju npr. 380-400

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

New Report

Close