HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 09:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,93
87.644
2,439
35,80
36,40
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Molim te [pray] porasti više visoko, molim te

Hajde, priznaj šta si zgriješio.[tongue]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Hajde, priznaj šta si zgriješio.[tongue]

Nisam, ali ako znaš Ti zakoni ne mogu isti moment napraviti pomak. Vjeruj mi duboko će se isplatiti.
[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pitanje je ako se ovako nastavi gdje će se to danas zaustaviti, jednostavno slaba je zainteresiranost za kupnju.

Alabama: ” Hajde, priznaj šta si zgriješio.[tongue] ” Nisam, ali ako znaš Ti zakoni ne mogu isti moment napraviti pomak. Vjeruj mi duboko će se isplatiti. [thumbsup]

Onda se i ja pridružujem.[pray]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Pitanje je ako se ovako nastavi gdje će se to danas zaustaviti, jednostavno slaba je zainteresiranost za kupnju.

heh…slaba je zainteresiranost za kupnju…može se to tako reći…a može i da je slaba zainteresiranost za prodaju…pošto je promet samo 3 miliona…
dakle…najbolje je ne govoriti ništa…jer sa iduća 2 milijona možemo biti na 345…a isto tako i na 330…

kak bi rekli na 101- fala ti dragi bogek kaj je danes petek,
da se prekida ovo cjelotjedno mrcvarenje.

dobro došao među nas[smiley]

Vrijeme je za pretakanje iz šupljeg u prazno, trebaju fondovi napravit umjetnu super likvidnost, 16, 00 je vrlo blizu, a 5 milja i nije neki promet…

Surround all arround when it hits the ground

Vrijeme je za pretakanje iz šupljeg u prazno, trebaju fondovi napravit umjetnu super likvidnost, 16, 00 je vrlo blizu, a 5 milja i nije neki promet…

slažem se kolega

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

jeli moguće da smo već 20 min. bez transakcije ???

kiša će...

Je li moguće da već sada fondovi imaju dovoljan broj dionica, pa se ni ne trude napraviti imjetnu “super likvidnost”. Mali će im i dalje lagano dolaziti, pred N.G. par udara i većih čišćenja (malima će trebat lova) i to je to.
Sumnjiv mi je jako Ipo Optime, koliko čitam “mali” će ga izbjegavati u širokom luku i baš zato mislim da će tamo cijena dobro skočiti(fondovske igre), što bi trebalo podići i ostatak tržišta, a pogotovo ht.

Surround all arround when it hits the ground

jeli moguće da smo već 20 min. bez transakcije ???

da 20 min. cijeli dan smo bez transakcije!!![yawn]

kiša će...

Je li moguće da već sada fondovi imaju dovoljan broj dionica, pa se ni ne trude napraviti imjetnu “super likvidnost”. Mali će im i dalje lagano dolaziti, pred N.G. par udara i većih čišćenja (malima će trebat lova) i to je to. Sumnjiv mi je jako Ipo Optime, koliko čitam “mali” će ga izbjegavati u širokom luku i baš zato mislim da će tamo cijena dobro skočiti(fondovske igre), što bi trebalo podići i ostatak tržišta, a pogotovo ht.

30-11

1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun
2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 7.779.412 9,50 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 3.266.662 3,99 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 362.618 0,44 Skrb. račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 348.207 0,43 Skrb. račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 345.163 0,42 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 256.668 0,31 Skrb. račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 207.691 0,25 Skrb. račun
10. PBZ D.D. 202.304 0,25 Skrb. račun

pa,kolko ja vidim svi fondovi osim FONDA HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI imaju manje od 1%…dakle još ima puno prostora za sakupljanje…
ne znam zašto se toliko ovome svi čudite…pa ovo je za očekivati…iskreno…mene vesli ovakav promet…vidi se da više nema onih paničara koji su spremni dati po bilo kojoj cijeni…bitno da se proda s plusom…
osim toga pogledajte stanje u zemlji…ne zna se tko će formirati vladu…i ulagaći su oprezni,jer ne znaju po kojim će pravilima i u kojem ozračju trgovati sljedeće 4 godine…ovo se ne odnosi samo na dionice HT-a, već na cijelo tržište…pogledajte samo ukupni promet danas na ZSE-u…
ovo kaj se tiče skijanja,praznika i poklona…ma, ne vjerujem ja da ima puno tih koji će zbog tih stvari prodavat dionice…za to postoje potrošački krediti…bit će naravno i onih koji će prodati…ali neće biti u tolikoj mjeri da će se nešto drastično dogoditi…
dok se ova sapunica oko sastavljanja vlade ne otpetlja tržište će stagnirati…jedan dan par kuna gore, drugi par kuna dole…
ozbiljniji rast se očekuje početkom nove godine…pa fondovima ne odgovara da u novu godinu krenu sa visokim cijena…pa gdi će ić sad napumpavat cijene…više im se isplati da to rade u narednoj godini, kako bi imali dobre prinose…sa ovom godinom su bojim se zaključili…

New Report

Close