Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
29. kolovoza Prospekt u Hanfi
13. rujna odobrenje Prospekta
17. rujna početak road-showa
5. listopada uvrštenje na Burzu
Nevjerojatno je da road show ide paralelno sa upisom dionica.
Da, to moram priznati ni meni nije jasno
Jučer objavljeno da T-HT otpušta 300-tinjak djelatnika tj. sa otpremninama ih šalje kući. Znaći sljedeće godine 2008 još veća dobit bar oko 35 miliona godišnje ( lova potrebna za plaće za godinu dana )
To ne mora značiti. Moguće je da će se ta usluga sada kupovati na tržištu.
asdfgh123: ” 29. kolovoza Prospekt u Hanfi 13. rujna odobrenje Prospekta 17. rujna početak road-showa 5. listopada uvrštenje na Burzu Nevjerojatno je da road show ide paralelno sa upisom dionica. ” Da, to moram priznati ni meni nije jasno
Očito je da im se strašno žuri.
Pitanje:
Jel se treba ući sa 38 000 il se može sa manje. Jer meni 38k predstavlja veći dio mog novca a nisam baš tolko uvjeren da većinu imovine uložim u T-ht
da.
Ali roadshow mogu odraditi u tri dana.
Jedan dan Zagreb, drugi London, treci soping na Oxford/Bond street i to je to.
Pitanje:
Jel se treba ući sa 38 000 il se može sa manje. Jer meni 38k predstavlja veći dio mog novca a nisam baš tolko uvjeren da većinu imovine uložim u T-ht
Uđi sa 38000, ali raspodijeli na sebe, ženu i strinu.
Zašto mislite da DT neće biti zainteresiran za jačanje svoje pozicije?
Pitanje: Jel se treba ući sa 38 000 il se može sa manje. Jer meni 38k predstavlja veći dio mog novca a nisam baš tolko uvjeren da većinu imovine uložim u T-ht
Možete i sa manje. Ali ispod 10.000 kuna se baš i ne isplati.
Zašto mislite da DT neće biti zainteresiran za jačanje svoje pozicije?
da su htjeli, kupili bi to mimo burze direktno od države. Nemaju para.
Naveli su u clanku da upis pocinje 17.09. i da ce trajati 2 tjedna, daklle zakljucno sa 28.09. Gdje se moze dobiti sluzbena potvrda ovoga, ako netko zna… moguce da cu morati upisati tek zadnji dan …..
topalov5: ” Biti će preko 200 tisuća prijava za kupnju. Kako se to uklapa u tvoju matematiku asdfgh123? ” Pa to bi vjerovatno značilo da nećemo dobiti 38000 nego recimo 15 000 – 20 000kn … [smiley10]
Ovo je realna opasnost, mislim da se neće ponoviti slučaj pušione kao sa Magmom, ali da bi moglo biti smanjenja – moglo bi.
Biti će preko 200 tisuća prijava za kupnju. Kako se to uklapa u tvoju matematiku asdfgh123?
Naravno da će biti, ako kao i INU budu kupovali pojedinci na npr. imenasvojih djelatnika u poduzećima od 100 djelatnika
evogaopet: ” topalov5: ” Biti će preko 200 tisuća prijava za kupnju. Kako se to uklapa u tvoju matematiku asdfgh123? ” Pa to bi vjerovatno značilo da nećemo dobiti 38000 nego recimo 15 000 – 20 000kn … [smiley10]” Ovo je realna opasnost, mislim da se neće ponoviti slučaj pušione kao sa Magmom, ali da bi moglo biti smanjenja – moglo bi.
Mislite li Vi upisivati ili ne.