HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Hvala grga al aj se vrati na kupnja prodaja,fališ nam [cry]

Hvala grga al aj se vrati na kupnja prodaja,fališ nam [cry]

Tu sam ja stalno, osim ako me ne kači dnevno dežursto. Danas sam noćni pa sam tu. [cool]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

bravo grgica.odlično odrađujete dežursto na burzi.koje je drugo ako smijem pitati?

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Trenutno je prosječna cijena 5kn veča nego jučer.[smiley]

bravo grgica.odlično odrađujete dežursto na burzi.koje je drugo ako smijem pitati?

Doktor sam. Radim na hitnoj.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

a i fondovi se malo pomalo počeli zelenit,samo nek potraje
[thumbsup]

Ako se ne počne još više zeleniti ode perje a oni na burzu, pa nek tamo štopaju

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Doktor sam. Radim na hitnoj.

Doktore, jel možete malo T-HT “popraviti”, bit će da je prehlađen?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nema lijeka koji bi njemu mogao pomoć, nažalost. Previše se stvari poklopilo. Od politike do interesa fondova….

Baš nikako[cry]molimo Vas[pray]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Baš nikako[cry]molimo Vas[pray]

O da ima lijeka već bi ga ja dao, ali [undecid]

NEMOJTE ŠTOPAT DIONICU:::PUSTITE NEKA RASTE[bye]

Ja bih molio upravo suprotno. Držte je još malo tu di je, da dokupim kad pribavim penezi. Poslije može gore. [cool]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

New Report

Close