Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,88 | 43.096 | 1,201 | 35,90 | 36,00 | -0,28% |
Prvi put se javljam.Nemam neko veliko iskustvo na ZSE, ali čini mi se da vidim svjetlo na kraju tunela,a to nije vlak!
Poseban pozdrav Rijeci.[smiley]
Pozdrav.Nisam neki veliki dioničar,ali imam par paketa na sebe i članove obitelji,tako da razumijem vašu ljutnju,podržavam vas i mislim da nema više previše ljudi u paketima(iako su vama vjerojatno dostupniji podatci dal se prodaju paketi),više mi se čini da malo jači daytraderi i fondovi međusobno igraju t-ht. Nadam se samo da će nakon nove godine nabolje.
pozdrav.
[wink]
dijelim slično razmišlajnje.
Danas mi postavili MAXtv. Čekao sam mjesec dana da dođu, čovjek koji je postavljao kaže da je totalna gužva i da jedva stiže povazati kraj s krajem. Veli da ima još 2000 zahtjeva za postavljanje MAXtv-a. I da, ne živim u Zagrebu, što je još veći pokazatelj gužve. Mislim da će rezultati poslovanja u ovoj godini prema svemu sudeći biti jako dobri, a tu je još i akcija ADSL za 1kn+solidan fotić za drugu.[thumbsup]
Danas mi postavili MAXtv. Čekao sam mjesec dana da dođu, čovjek koji je postavljao kaže da je totalna gužva i da jedva stiže povazati kraj s krajem. Veli da ima još 2000 zahtjeva za postavljanje MAXtv-a. I da, ne živim u Zagrebu, što je još veći pokazatelj gužve. Mislim da će rezultati poslovanja u ovoj godini prema svemu sudeći biti jako dobri, a tu je još i akcija ADSL za 1kn+solidan fotić za drugu.[thumbsup]
Moj brat u Metkoviću živi morao čekati mjesec dana za max adsl ovi iz T-COMA kažu da nikad nisu imali ovakvu gužvu.
Siguran sam da će uvođenje MAXtv dignuti cijenu u nebo!
Isto kao i zadnji F.
ZSE je burza koja ne puši dobra financijska izvješća nego samo politiku [censored]
dobra je berba, mama spremi i moje, ako se nevaram to vam reklama kaze, znaci prvi mjesec je nas mjesec nema sekiracije, [thumbsup]
“Mala” analiza HT-a, Magyar Telecoma i telekoma iz CEE-a.
Tko ima vremena i volje neka malo prouci, vrlo korisno stivo.
Moguce je da se malo veci pojedinci ovdje igraju daytradinga. Fondovi su i danas mogli da su htjeli istresanjem s nekih 1 000 000 kn dionica oboriti HT na 300 kn. Kakva bi samo panika nastala da su se obrusili po kupnji s tom kolicinom. No vidljivo je da se paketi od 63 dionice lakse prodaju kada cijena pada, pa cemo vjerojatno imati nekoliko manjih taktickih istresanja u bliskoj buducnosti. Mislim da cemo cekati malo duze nego sto smo se nadali ali ova dionica ce doci do sektorske razine P/E. Treba samo imati strpljenja ali mnogo duzeg od tjedan ili mjesec dana. Bez obzira na konkurenciju ovo je dionica koju se moze cuvati i za unuke.
Moj brat u Metkoviću živi morao čekati mjesec dana za max adsl ovi iz T-COMA kažu da nikad nisu imali ovakvu gužvu.
Ja sam čekao malo više od mjesec dana MaxADSL u Zagrebu.