HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 09:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,88
43.096
1,201
35,90
36,00
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prvi put se javljam.Nemam neko veliko iskustvo na ZSE, ali čini mi se da vidim svjetlo na kraju tunela,a to nije vlak!
Poseban pozdrav Rijeci.[smiley]

maslina je obrana![left][/left]

Pozdrav.Nisam neki veliki dioničar,ali imam par paketa na sebe i članove obitelji,tako da razumijem vašu ljutnju,podržavam vas i mislim da nema više previše ljudi u paketima(iako su vama vjerojatno dostupniji podatci dal se prodaju paketi),više mi se čini da malo jači daytraderi i fondovi međusobno igraju t-ht. Nadam se samo da će nakon nove godine nabolje.

pozdrav.
[wink]
dijelim slično razmišlajnje.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

A lijepo je dr. Ivo rekao: ” Kupi dionice ako imas viska novaca! ”

Danas mi postavili MAXtv. Čekao sam mjesec dana da dođu, čovjek koji je postavljao kaže da je totalna gužva i da jedva stiže povazati kraj s krajem. Veli da ima još 2000 zahtjeva za postavljanje MAXtv-a. I da, ne živim u Zagrebu, što je još veći pokazatelj gužve. Mislim da će rezultati poslovanja u ovoj godini prema svemu sudeći biti jako dobri, a tu je još i akcija ADSL za 1kn+solidan fotić za drugu.[thumbsup]

Knjige i kava

Danas mi postavili MAXtv. Čekao sam mjesec dana da dođu, čovjek koji je postavljao kaže da je totalna gužva i da jedva stiže povazati kraj s krajem. Veli da ima još 2000 zahtjeva za postavljanje MAXtv-a. I da, ne živim u Zagrebu, što je još veći pokazatelj gužve. Mislim da će rezultati poslovanja u ovoj godini prema svemu sudeći biti jako dobri, a tu je još i akcija ADSL za 1kn+solidan fotić za drugu.[thumbsup]

Moj brat u Metkoviću živi morao čekati mjesec dana za max adsl ovi iz T-COMA kažu da nikad nisu imali ovakvu gužvu.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Siguran sam da će uvođenje MAXtv dignuti cijenu u nebo!

I has the money, what I do wif it?

Siguran sam da će uvođenje MAXtv dignuti cijenu u nebo!

Isto kao i zadnji F.

ZSE je burza koja ne puši dobra financijska izvješća nego samo politiku [censored]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

dobra je berba, mama spremi i moje, ako se nevaram to vam reklama kaze, znaci prvi mjesec je nas mjesec nema sekiracije, [thumbsup]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Ha, Ha, Ha, ja ga prodajem u T-centru………

“Mala” analiza HT-a, Magyar Telecoma i telekoma iz CEE-a.
Tko ima vremena i volje neka malo prouci, vrlo korisno stivo.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Moguce je da se malo veci pojedinci ovdje igraju daytradinga. Fondovi su i danas mogli da su htjeli istresanjem s nekih 1 000 000 kn dionica oboriti HT na 300 kn. Kakva bi samo panika nastala da su se obrusili po kupnji s tom kolicinom. No vidljivo je da se paketi od 63 dionice lakse prodaju kada cijena pada, pa cemo vjerojatno imati nekoliko manjih taktickih istresanja u bliskoj buducnosti. Mislim da cemo cekati malo duze nego sto smo se nadali ali ova dionica ce doci do sektorske razine P/E. Treba samo imati strpljenja ali mnogo duzeg od tjedan ili mjesec dana. Bez obzira na konkurenciju ovo je dionica koju se moze cuvati i za unuke.

Moj brat u Metkoviću živi morao čekati mjesec dana za max adsl ovi iz T-COMA kažu da nikad nisu imali ovakvu gužvu.

Ja sam čekao malo više od mjesec dana MaxADSL u Zagrebu.

New Report

Close