HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 00:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Arap: ” … a sto se tice HT-a, ne brine me pad HT-a u ovoj korekciji, ali bi me zabrinulo da iz korekcije ne izadje, ili da recimo padne na 260kn, eto to bi me brinulo; pogotovo zato sto imam vjerojatno najveci prosjek ulaska od svih prisutnih ” Ako si kupio HT zbog brze zarade, pitam se zašto je dosad nisi već prodao i dobro zaradio jer je bilo nekoliko prilika za to? Kod dobrih ulaganja bitna su očekivanja značajnih prinosa na dugi rok, a to bi trebala biti baš ova dionica. Tvrdiš da imaš najveći ulaz – pa koliko je to?[pray]

skoro 400

“Please, God, Just One More Bubble.”

Ja znam na što je on mislio, ali ti ne znaš ni na što je on mislio a ni ja, zapravo ti ne znaš da ne znaš, on misli da zna da zna, a ja znam da znam. [thumbsup]

ja znam sta ste vi svi mislili[proud]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Eto da bar padne na 299.Tu kupujem 500 kom.
Mozda me sreca i posluzi!!!

Ja znam na što je on mislio, ali ti ne znaš ni na što je on mislio a ni ja, zapravo ti ne znaš da ne znaš, on misli da zna da zna, a ja znam da znam. [thumbsup]

[color=blue]Aja mislim , da vi mislite da mi mislimo da vi kužite da mi mislimo da dobro mislite ,a ja mislim da
I TI I JA SKUPA S NAMA, ovisimo o tome što oni drugi misle.[/color]

Hah znači Vi ste taj koji je kupovao prvi dan sve po 419???
Molim Vas po koliko ste dokupljivali ako nije tajna?! Evo moj je prosjek 355.

Surround all arround when it hits the ground

Ovo već nisam dugo vidio da 11 minuta nema niti jedne transakcije na HT-u[tongue]

ja nisam ništa mislio….

I has the money, what I do wif it?

Jedina pozitivna stvar je da promet polako pada.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

. ” koliko je kolega po vašoj procijeni od 05.10 izašlo 63ca u postotku

Pozdrav,Čaruga!

Burza je sad u jednoj drugoj fazi nego je bila prije 2 godine.Osnovna razlika je što se uključio veliki broj građana u dioničarske vode.Sad uopće nije bitno što ja mislim nego je po meni bitnije procjeniti kako krdo razmišlja.
Prije par dana mi je navratio jedan rođak doma i kaže kako je čuo od nekog XY iz zagreba kako će HT rasti preko 400kn al da on to prodaje čim dođe na 400kn.
Moj rođak pojma nema ni o ekonomiji ni psihologiji ni burzi,al ipak on je jedan dio burze.Nisam mu htjeo naravno ništa sugerirati al se razmišljam koliko ima takvih pojedinaca,prepostavljam još jako puno…
90% ljudi kupuje dionice zato jer većina kupuje ili prodaje zato jer većina prodaje!

Novac je kisik burze!

Jedina pozitivna stvar je da promet polako pada.

Promet pada jer nema podrške od strane fondova. Čim ta podrška stigne,a nadam se da će uskoro,i cijena dionice će rasti. Činjenica je da i na prodaji nema velikih naloga iz čega se da isčitati da fondovi trenutno ne prodaju što je sigurno također pozitivno.

Dobra stvar je što su mali koji su mislili prodavati su prodali, bit će toga još ali svaki dan sve manje a cijena onda mora gore ili neće biti prometa, a fondovima ova situacija nije baš sjajna udjeli svaki dan padaju a to ne može ići do u nedogled jer će ljudi povući novce.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

To je istina. Kad skuže da više nema iskrcavanja doći će vrijeme i za dizanje cijene tj. friziranje prinosa. Uz mali promet relativno brzo će se moći dići cijena.
Jedini problem je što nikako da to dočekamo.[yawn]

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

New Report

Close