Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 82.517 | 2,144 | 38,50 | 38,80 | 0,00% |
vistman:
”
Support se pojavio na 350,a resistance na 355 … IDEMO DALJE!!
”
Nadam se da je rast dugoročan. Kad pogledam kako smo danas brzo došli na 349-350, a onda relativno veliki promet na toj razini, pomislim da su fondovi podigli cijenu i sad prodaju ono što su kupovali protekla dva tjedna po niskim cijenama.
Ako je tako, onda možemo opet očekivati down nakon što se fondovi iskrcaju jer će sa novim kešom opet loviti male paketiće po 63 komada.
S obzirom koliko je sve ostalo danas otišlo gore, mislim da ovo nije (pre)veliki rast. I u petak je išlo preko 3% gore. Mislim da ima prostora za rast prije stagnacije. Barem do 370-380. Ali nikada se ne zna … Kako mi se čini mislim da fondovi ne rasprodaju previše za sada.
S obzirom koliko je sve ostalo danas otišlo gore, mislim da ovo nije (pre)veliki rast. I u petak je išlo preko 3% gore. Mislim da ima prostora za rast prije stagnacije. Barem do 370-380. Ali nikada se ne zna … Kako mi se čini mislim da fondovi ne rasprodaju previše za sada.
ja sam stavio naloge tako.. pa ako upadne upadne.. kupio sam bio po 370 i u minus ne prodajem.. mislim da sad prodaju oni koji su kupili po 320 uz fondove.. da ju opet ruse sad na 320 to bi bilo poklanjanje novaca trejderima.. zato mislim da ide preko 360 ovaj tjedan..
ja mislim da su fondovi koji su ovo mislili prodavati prodali 320-350.. a oni koji misle kupovati kupuju cijelo vrijeme.. ispod 350 63ojkica NEMA..
Mislim na one fondove koji su kupovali po 320-330. Nadam se da nisam u pravu i da bi mogli do kraja godien potegnuti do 400.
a kome bi to fondovi prodali po 350?
Dat ću mišljenje kao laik – ovi još veći laici od mene nek se ne “hvataju” za njega: Mislim da cijenu trenutno dižu pojednici tj. malo veći igrači od nas “malih”. Fondovi će ipak pričekati da Mesić da Sanaderu da sastavi vladu jer iako je sve riješeno još nije potvrđeno, tako da je ovo samo djelo ovih najvećih optimista koji ne žele čekati… Eto, ne mogu se oteti tom dojmu. A kad se vlada sastavi… A joj – pa gdje će nam biti kraj! [smiley11]
Ja sam se nakrcao na 350 … i spreman sam čekati … pogotovo ako bude dividenda …
400 do kraja godine sumnjamda cemo gledati. mozda na trenutak al ne vjerujem..
400 do kraja godine sumnjamda cemo gledati. mozda na trenutak al ne vjerujem..
Sve je to tako reletivno, na 400 možemo biti i za dva dana[smiley2]
2-3 mjesec sljedeće godine 450 kn garant !
A da dogovorimo terminsku transakciju. Ja ti prodajem HT po 420 kuna 15.02.2007.
[smiley1]