Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,50 | 108.994 | 2,986 | 36,60 | 37,50 | 1,38% |
sampras:
”
rocky: ” by Vilim (mojnovac.com) Kupili ste HT 05.10. po 265kn.Pričekajte godinu dana,dobit ćete te još 6 komada na paket i cijena će biti preko 500kn.To ti je preko 100% PRINOSA u godini dana.Što će ti više???? Ako vam to nije dovoljno onda je svaka daljna priča suvišna! ” Da se nebi desilo isto ka sa INOM onaj koje prodao na vrijeme napravio je pravi posao, a ovi što su čekali nagradne dionice pušiona, nemislim da su izgubili ali mogli su puno bolje proći da su prije prodali.
”
Pohlepa malih investitora na ovakvom tržištu nema granica. Al sampras moglo se i bolje napraviti s inom, lombardni kredit dok je bila na 3400, dobiješ 70% vrijednosti za trgovat dalje s time da ako si napravio da dionice ostanu na tvoje ime dobivaš i dodatne- koje ti pokrivaju kamate i u najgorem slučaju nekakav manji gubitak. Al što zaradiš s tom lovom, ide u džep. I ovce i novce (minus trošak kamate). Ovo je naravno pod uvjetom da osoba koja uzima takav kredit zna rukovat s novcem[smiley2]
Znam i ja sada ali prije par mjeseci me niko nije mogao uvjeriti u to daće INA ovako padati, a to isto će se događati kad se budu na HT-u dodjeljivale bonus dionice, fondovi to čekaju i spuste cijenu jer znaju da mnogi ne mogu čekati oporavak dionice.
nakon dugo vremena na ovoj temi konačno “pametniji” odnosno zanimljiviji postovi.
i mene čudi kako to da dr Ivo nije više napravio po pitanju cijene sad pred izbore.kod upisa i odlučivanja koliko paketa uzeti glavna misao vodilja mi je bila prdizborno je vrijeme i bude se dr. pobrinuo za jači rast od “normalnog”
ili sam se ja gadno prevario ili je kapital jači?
jedan dio ht-a sam prodao neki dan kada je bila rasprodaja jer je bilo nekih dionica koje su pale puno previše pa se obavio dokup i za sada mi nije žao.
A što vi ljudi mislite o čišćenju burze. U zadnjem broju lidera ima članak o tome kako će na burzi ostati svega 15 tvrtki dok se ostale sklanjaju s burze. Pozdrav.
Pogledaj na temi UKIDANJE JDD KOTACIJE[smiley11]
Kako je interesantno što sve manje imamo postova na ovoj temi….izgleda da se većina novih kolega ostavila dioničarstva usljed protekle korekcije[smiley2][smiley3]
Pa vidi se to po sve manjem broju 63-ica. Uskoro ih skoro više neće ni biti, pa će napokon krenuti normalno trgovanje [smiley1]
Najbolje ponude [ HT-R-A ]
Kupnja Cijena
63 409,00
1 350,00
89 344,00
730 343,00
48 342,50
Cijena Prodaja
344,00 111
345,00 1069
346,00 3
347,00 794
347,39 126
Je li to napokon kraj cirkusa? Nek se još malo ljudi razbude pa da počnu stavljati još takvih naloga [smiley2]
To je netko mislio prodati 63 komada po toj cijeni pa izgleda da je stisnuo krivi gumb
To je netko mislio prodati 63 komada po toj cijeni pa izgleda da je stisnuo krivi gumb
Vidim da si ti nepopravljivi optimist [smiley1]
sampras:
”
”
Vidim da si ti nepopravljivi optimist [smiley1]
Ma ja bi volio da je to istina ali sve me to kolega upućuje na ono što sam rekao da je to tako, daj Bože da nije.