Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,50 | 108.994 | 2,986 | 36,60 | 37,50 | 1,38% |
bit će zanimljivo u ponedjeljak za sada: prodao na 360 nadokupio na 329 prodao na 343 *** obrisano ***
I ovakvo prodavanje ruši cijenu!
Hvaka kolega nadam se da su bar pozamašne količine, u suprotno mogli ste mene tražiti za kavu, bilo bi bolje za sve, Vi imate za kavu a cijena ostala
E baš super ako mi ova dionica bude na 400 sigurno ću je prodati (mada sam je već prodava po 390,ali desila se vizija pa prodao)
Smatram da jedino HT od svih dionica neće baš puno gore, ako HDZ dobije izbore. Razlog je vrlo jednostavan – to je jedina dionica na kojoj su fondovi sigurni da postoji puno malih dioničara željnih brze prodaje, a vrijeme je na njihovoj strani. Trik je procijeniti kad će se većina malih pretvoriti u manjinu, odnosno kad će fondovi biti zadovoljni ulovom.
Blizu sam ovog razmišljanja.
S malim dodatkom da me HT podsjeća na oročenu štednju s višestrukom kamatom. Samo treba malo strpljenja i dobit je zagarantirana.
Smatram da jedino HT od svih dionica neće baš puno gore, ako HDZ dobije izbore. Razlog je vrlo jednostavan – to je jedina dionica na kojoj su fondovi sigurni da postoji puno malih dioničara željnih brze prodaje, a vrijeme je na njihovoj strani. Trik je procijeniti kad će se većina malih pretvoriti u manjinu, odnosno kad će fondovi biti zadovoljni ulovom.
Poanta je da se broj malih koji prodaju zadnjih par dana drastično smanjio što vidi svatko tko je pratio ATM (ZSE monitor). Ranije su mali šibali naloge po 63 komada svakih par sekundi, a sad je to sve rjeđe i rjeđe iz čega se može zaključiti da je gro malih koji su se bojali izbora svoje dionice već rasprodao. Preostali uglavnom neće prodavati na razinama ispod 400 kn, a mnogi će čekati nagradne dionice. U takvoj situaciji kupci će dizati letvicu sve više jer će na ovim razinama biti sve manje prodaje.
by Vilim (mojnovac.com)
Kupili ste HT 05.10. po 265kn.Pričekajte godinu dana,dobit ćete te još 6 komada na paket i cijena će biti preko 500kn.To ti je preko 100% PRINOSA u godini dana.Što će ti više????
Ako vam to nije dovoljno onda je svaka daljna priča suvišna!
ne bi se slozio s rockyem da ce cijena biti preko 500, no ja cekam godinu dana sigurno.. vjerojatno ih nikada ni necu prodavati..
by Vilim (mojnovac.com)
Kupili ste HT 05.10. po 265kn.Pričekajte godinu dana,dobit ćete te još 6 komada na paket i cijena će biti preko 500kn.To ti je preko 100% PRINOSA u godini dana.Što će ti više????
Da se nebi desilo isto ka sa INOM onaj koje prodao na vrijeme napravio je pravi posao, a ovi što su čekali nagradne dionice pušiona, nemislim da su izgubili ali mogli su puno bolje proći da su prije prodali.
rocky:
”
by Vilim (mojnovac.com)
”
Da se nebi desilo isto ka sa INOM onaj koje prodao na vrijeme napravio je pravi posao, a ovi što su čekali nagradne dionice pušiona, nemislim da su izgubili ali mogli su puno bolje proći da su prije prodali.
dividenda od preko 10% + 10% nagradnih dionica + dividenda od 10% sljedece godine na sve jest jako dobro sidro u portfelju.. ako cijena bude preko 500 ja prodati jedan paket i prije, ali cisto sumnjam da ce se to desiti..
…dividenda od preko 10% + 10% nagradnih dionica + dividenda od 10% sljedece godine na sve jest jako dobro sidro u portfelju.. ako cijena bude preko 500 ja prodati jedan paket i prije, ali cisto sumnjam da ce se to desiti..
otkuda ti to?
mislim da neće biti veća od 5% na trenutnu tržišnu vrijednost
pa rekli oni koji su citali prospekt da HT mora sljedece dvije godine isplacivati 50-100% dobiti u dividende.. dobit ce biti 32-35 kuna po dionici prema tome barem 16, 17 kuna .. vjerojatno preko 20, a mozda i 30 kuna dividende..
na 400 komada to je taman fino svake godine za more..
ja racunam na kupovnu vrijednost, a ti na trzisnu.. ok.. ako HT bude 500 nece biti vise od 5% na trzisnu vrijednost.. onda cu prodati.. ispod toga ne
Recite mi koliko očekujete IPO-a u 2008.g i koje će biti veličine, pa ću vam reći kolika će biti cijena HT-a?
p.s. zbrojite koliko su IPO Ine i IPO HT-a u niti godinu dana “posisali” cash-a i usprkos tome koliko je cijeli Crobex narasto.
mislim da nece biti drzavnih ipo-a sljedece godine