Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,06 | 28.594 | 793 | 36,10 | 36,20 | 0,56% |
Fondovi su kupili od strašljivaca koje je zahvatila panika (koju su stvorili fondovi)po 32x sad nama prodaju po 33x. ljepa zarada
Strpljenja malo ljudi. Sjećate li se možda da se ne tako davno trgovanje odvijalo na 320 kn. Mene bi zabrinulo kad bi ovaj porast cijena bio pracen velikim smanjenjem obujma trgovanja ali vidimo da nije tako. Nema razloga za paniku. Doci ce sve na svoje mjesto kada se sve posloži idemo dalje.
Fondovi su kupili od strašljivaca koje je zahvatila panika (koju su stvorili fondovi)po 32x sad nama prodaju po 33x. ljepa zarada
Kome nama, ja ni kupujem ni prodajem
zašto piti, to nije dobro
ne bi se složio s time…
to rade daytraderi…ne fondovi…fondovi su igrači na duge staze…
može postojati jedino pretakanje između fondova…ali to je druga stvar…
zašto to kažeš? nisam pratila…
on trguje dnevno i opet može kupiti po 330 kuna ako hoće, zato
*** obrisano *** Daj se malo ljudi skulirajte,pa sve je pod kontrolom i nije smak svijeta ako dionica ode gore ili dolje za par posto[smiley13][smiley13][smiley13]
Kupnja – HT-R-A
7 338,00
25 337,50
59 337,00
1 336,08
392 335,58
Prodaja – HT-R-A
775 338,46
1.500 338,47
864 338,50
63 339,00
1.238 340,00
rijeka: ” Idem nešto i raditi. Evo me natrag na 33x (ako ne griješim).
” čuj,kaj to znači da ak ne dođe na 33x, da te više nećemo vidjet?[smiley1]
Evo da se nakratko javim. Vrijeme je, kod mene na Investoru piše nekakav 336 ako dobro vidim. Idem doma i napisat ću još jedan post, zadnji. Nećete me više ovdje vidjeti, ispunit će Vam se želja, kolega Marcipan. A trebalo bi i kupiti nešto HT-a zato odoh ja brzo. Post stiže. Pozdrav svima.
Evo da se nakratko javim. Vrijeme je, kod mene na Investoru piše nekakav 336 ako dobro vidim. Idem doma i napisat ću još jedan post, zadnji. Nećete me više ovdje vidjeti, ispunit će Vam se želja, kolega Marcipan. A trebalo bi i kupiti nešto HT-a zato odoh ja brzo. Post stiže. Pozdrav svima.
nadam se da ćete lijepo zaraditi daytredanjem HT-a…[smiley1]
požurite da se stignete ukrcat…
on trguje dnevno i opet može kupiti po 330 kuna ako hoće, zato
mala ispravka…ne ako hoće…nego ako će moći kupiti po toliko…a ako ne…prošla baba s kolačima kako se kaže…[smiley1]