HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 07.11.2024. u 16:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,13
63.814
1,766
36,10
36,40
1,11%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kupnja – HT-R-A
30 337,90
666 336,10
100 336,01
1.400 336,00
65 335,90

Prodaja – HT-R-A
51 337,98
633 337,99
1.302 338,00
1.179 338,50
63 339,00

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Fondovi od jutra probaju srušit cijenu… i opet su uspjeli…..fuj

fondovi će uvjek dirigirat. fond ti je ko brod a mi smo ko galebovi. uzimamo otpadke i siti smo, ako pratimo brod. a neki galeb umisli sebi da može određivat rutu i ne igra kako fond hoće brzo skapava od gladi

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Panika. Panika. Panika.

Ako je koš prije desetak dana pritisak na prodaji bio iz razloga što su ljudi htjeli prodati dionice da bilo što zarade, sad se vidi cijela panika. Mislim da oni koji sada pokušavaju registrirati dionice bi ovaj trena dali dionicu za 300 kuna samo da ne moraju čekati jedan dan dok ne prođe procedura registracija.

Nema priliva na kupnji,morat će se lupat po prodaji.[smiley7]

Panika. Panika. Panika. Ako je koš prije desetak dana pritisak na prodaji bio iz razloga što su ljudi htjeli prodati dionice da bilo što zarade, sad se vidi cijela panika. Mislim da oni koji sada pokušavaju registrirati dionice bi ovaj trena dali dionicu za 300 kuna samo da ne moraju čekati jedan dan dok ne prođe procedura registracija.

Nisi u pravu, veći dio su prodali veliki, a dobar dio toga su KUPILI mali investitori.[smiley10]

ajde netko od iskusnijih da mi objasni ove igre. HT je imao dobar promet i na 32x pa se onda neočekivano (i meni van svake zdrave logike) diglo na 34x sada gornju 345 brane fondovi. Zašto nisu mirovali na 32x nego išli na čišćenje do 340? Mislim dobili su jedan dan prometa a možda ni to a sada su u ‘problemu’ obrane cijene .

Može li ti netko od “neiskusnih” ovo objasniti. Ako imaš želje pročitaj sve moje postove jučer i danas i vjerojatno će ti biti puno toga jasnije.

dobro si ti to prodao rijeka, znalački

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

dobro si ti to prodao rijeka, znalački

zašto to kažeš?

nisam pratila…

Nema priliva na kupnji,morat će se lupat po prodaji.[smiley7]

Baš sam procjenio[smiley16]

Ma vratit će se HT na 340 danas, ovo je sad samo preslagivanje. Mirovinci su puni keša i diktiraju tempo kako im odgovara. Danas je već prešlo 30 mil.kn prometa.

Ignore: KressoM, delux

Stalno se pojavljuju ogromne količine na prodaji, i to večinom okrugle brojke

Nisi u pravu, veći dio su prodali veliki, a dobar dio toga su KUPILI mali investitori.[smiley10]

e,pa sad da je baš tako…i nije…znači kad smo pali na 320 kuna…cijelo vrijeme su prodavali mali…sad kad idemo gore…mali kupuju?!?…da ima i onih malih koji kupuju…ali 70 000 komada današnjih nas je diglo na 353 kune…dobar dio se protržio na razinama od 343-345 kuna…i to su uglavnom bili nalozi od 1000 komada..koji bi bili uredno pokupljeni…ali ne od malih…nego od velikih….sa ovih zadnjih 17 000 komada cijena je pala ispod 340 kuna…ali sam mišljenja da je 5000 komada dovoljno da opet budemo iznad 340…a to vam je 2 minute…vidjet ćemo kako će završiti…bit će u svakom slučaju dobar promet i interesantno zatvaranje…

New Report

Close