Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
rijeka: ” Počinje totalna frka. Sada treba sačuvati mirnu glavu. Jer sve je u njoj. Samo hladnokrvno i u kupovinu. ”
dosta hrabar savjet u ovom trenu, takvi savjeti su bili i kod Enrona kad se strmopi…dio (premda nije usporedivo)… a tko ti kaze da sutra nece biti 310kn, a preksutra 295?? pogotovo ako kazes da pocinje totalna frka
Pa što, neka bude 300, barem ćemo imati manji prosječan ulaz. I ja bi volio da nisam ništa Ht-a kupovao do danas, ali jesam i kupovat ću i dalje. Tek sada treba ući s velikim novcima. Trebalo je (tko je znao) čuvati teško topništvo za ovaj period. Enron je otišao u stečaj a THT vjerojatno neće. A totalna frka je danas na djelu, ne primjećujete?
Zasvrbili me prsti[smiley2]! Dao nalog na kupnju 321,10 x 350 kom. Čekao sat i kupio po 321,30.
Nisam mogel više izdržati! Eto kaj ti je kocka! Čekam još takvu rundicu na 300, makar više nisam siguran da neću lupiti i prije. Perja za skijanje u siječnju bi trebalo biti, kaj velite?
Crobex -4,10% za 2,5 sata trgovanja. ja se ne sjećam ovakvog pada. Sjeća li se netko???
Imaš sreću jer si mlad. Mi stariji pamtimo svašta. Neka se javi onaj kome portfelj padne na 1/7 da da na jednu sedminu vrijednosti.
” Pa što, neka bude 300, barem ćemo imati manji prosječan ulaz. I ja bi volio da nisam ništa Ht-a kupovao do danas, ali jesam i kupovat ću i dalje. Tek sada treba ući s velikim novcima. Trebalo je (tko je znao) čuvati teško topništvo za ovaj period. Enron je otišao u stečaj a THT vjerojatno neće. A totalna frka je danas na djelu, ne primjećujete?
Usporedjivat HT i Enron nema nikakve logike !![smiley8]
LP
Dobro je jedino to da će se prašina brže posisati uz veće promete. Uz 50k bi trebalo pola godine, uz 100k treba tri mjeseca. Znači u 4 mjesecu bi možda mogli gore.
Može se gledati i ovako. Svatko ko je uzeo HT na IPO-u još uvijek nije u minusu, već u plusu. Tko ima casha, sada ima priliku za jeftiniji dokup, a tko nema treba biti strpljiv i čekati i čekati. Mora to kad tada opet up. Ja to gledam sa optimističnije strane, makar je crveno, ali znam da mora doći zeleno.
Dobro je jedino to da će se prašina brže posisati uz veće promete. Uz 50k bi trebalo pola godine, uz 100k treba tri mjeseca. Znači u 4 mjesecu bi možda mogli gore.
Nemozes se bavit matematikom ako nisi siguran u ni jednu postavku, ko ce znat koliko ljudi planira drzat dionicu (naravno dodatna dionica i dividenda..) , pogotovo sad kad je pala na ove razine
Ide to na 100 kuna, brzo.
P.S. Možda ova metoda pali.[smiley1]
Dr Ivooooo, na forumu je 10 000 ljudi , a to nije konačan broj, hoćeš li gurnuti ovo gore ili ćemo uzeti kolegu Jurčića pošto se i tak više neće imat sto shebat?!!
Još jednom ti velika hvala, kao što si rekao: “Tržište poslje HT-a više nikad neće biti isto” i stvarno nije…
U ovom trenutku, jedina misao koja mi se mota po glavi: kada će biti odbijanje i da li ću uletiti u najpovoljnijem trenutku….[smiley11]
Stanje kod najisforsiranije dionice u korekciji na ZSE:
Kupnja – HT-R-A
100 320,51
20 320,21
7 320,03
150 320,01
12.865 320,00
Prodaja – HT-R-A
114 321,00
63 321,13
147 321,50
63 321,97